Babyhope Sc100 Baston Puset Kahve Kırçıllı

2.199 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.449 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.699 TL

Ürün Bilgileri

Babyhope Sc100 Baston Puset Kahve Kırçıllı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARDA_TOYS Satıcı Ünvanı: MEVLÜT GÜR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4390306579
    Bu ürün ARDA_TOYS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Babyhope SC100 Baston Puset Kahve Kırçıllı Özellikleri Doğumdan itibaren kullanılabilme özelliğine sahiptir. Çok pozisyonlu kemerle ayarlanabilen sırt ayarı mevcuttur. Tam kapanabilen ru?zgarlıklı tentesi vardır. 360 ° Dönebilen 4x7” ön tekerlekler ve 4x7’’ arka tekerleklere sahiptir. Puset ağırlık 6,8 kg 15 kg taşıma kapasiteli Ön arka teker arası 86 cm, sağ sol teker arası 50 cm, yükseklik 100 cm'dir. Kapalı durumdaki ölçüleri ise 30 cm x 100 cm'dir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver