Babyjem 469 Bebek Banyo Oyuncak Torbası

168,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
179,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
208,05 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Babyjem 469 Bebek Banyo Oyuncak Torbası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VELAR E-TİCARET Satıcı Ünvanı: ANIL DEMİRALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3385954371800001 Vergi Kimlik Numarası: 2790336615
    Bu ürün VELAR E-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Babyjem Bebek Banyo Oyuncak Torbası Özellikleri Güçlü vantuzları ile düz zemine kolayca yapışır. Banyo yaparken ihtiyacınız olan ürünleri fileye koyarak kolayca ulaşabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Yaş 0 - 1 Yaş
Geri Bildirim Ver

Babyjem 469 Bebek Banyo Oyuncak Torbası

Babyjem bebek banyo oyuncak torbası, dağınıklığı pratik bir şekilde engelleme amacı taşır. Bebeklerin banyo yaparken oynadıkları oyuncakların etrafta dağınık bir şekilde kalmasını engeller. Banyo sırasında kullanılan sünger ve şampuan gibi malzemelerin muhafaza edilmesini sağlar. Bu ürün ile kolaylıkla banyonun düzenli olması sağlanabilir. Babyjem banyo oyuncak torbası, bebeğinizi yıkarken sadece ona odaklanmanızı sağlayan yardımcı bir üründür. Bebeğinizin en sevdiği oyuncak arkadaşlarının toplu bir şekilde muhafaza edilmesini sağlar. Banyo sonrası tüm malzemeleri fileye yerleştirerek zamandan da tasarruf edebilirsiniz. Etrafın dağınık olmasından hoşlanmayan, titiz ebeveynler için idealdir. 

  • Üst köşelerindeki vantuzlar düz zemine zahmetsizce yapışır.
  • Estetik bir tasarım sahiptir.
  • Bebeğinize banyo yaptırırken ihtiyacınız olan tüm malzemelere ve oyuncaklara kolay erişim imkânı sağlar.

Babyjem Bebek Oyuncak Torbasının Özellikleri Nelerdir?

Babyjem Bebek Oyuncak Torbası

Babyjem bebek banyo oyuncak torbası; çevre dostu, zararlı kimyasal maddeler içermeyen ve yüksek kaliteli materyaller kullanılarak üretilmiştir. İki adet olan vantuzları hafifçe ıslatılarak düz zemine kolaylıkla yapıştırılabilir. Babyjem bebek banyo oyuncak torbasının dört adet cebi vardır. Bu cepler oldukça geniştir. Bebeğiniz için gerekli tüm malzemeleri rahatlıkla muhafaza etmenize olanak tanır. File banyo ortamı için özel olarak üretilmiştir. Babyjem bebek banyo oyuncak torbası, birinci sınıf malzemeden üretildiği için ıslanmaya ve neme karşı dayanıklıdır. Bu sayede kolay kolay deforme olmaz. Çocukların çekiştirmesi gibi durumlara karşı da yüksek direnç gösterir. Vantuzlar bir kere sabitlendiği zaman bebeklerin çıkaramayacağı kadar güçlü bir tutuş sağlar. Bu sayede torbayı astığınız yerde uzun süre boyunca sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

Babyjem Bebek Oyuncak Torbası Kullanışlı mıdır?

Babyjem Bebek Oyuncak Torbası

Babyjem bebek banyo oyuncak torbası, dağınıklıktan hoşlanmayan ebeveynler için oldukça kullanışlı bir üründür. Bebeğinizin banyo arkadaşlarının hepsini tek bir yerde muhafaza edebileceğiniz geniş ceplere sahiptir. Dört adet cep oyuncakları ve banyo malzemelerini yerleştirmek için kullanılabilir. Islak ortamlara uygun malzemesi sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunar.  Babyjem bebek banyo oyuncak torbası ıslak kalmasına rağmen küf ve rutubet oluşmasına izin vermez. Bu sayede bebeğinizin ihtiyacı olan tüm malzemeleri sağlıklı ve hijyenik bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Geniş ölçülere sahip dört adet cebi ile banyodaki karmaşaya kolaylıkla son verebilirsiniz. Vantuzlar yardımıyla sabitlendiği için kullanıldığı yüzeylere zarar vermez. Babyjem bebek banyo oyuncak torbası pratik kullanım sunan bir ürün olarak öne çıkar.

Babyjem Bebek Oyuncak Torbası Kaliteli midir?

Babyjem Bebek Oyuncak Torbası

Babyjem bebek banyo oyuncak torbası, yüksek kalite standartları çerçevesinde üretilen bir üründür. Üzerindeki vantuzlar da dâhil olmak üzere tamamı birinci kalite malzemeler kullanılarak üretilir. Bu sayede uzun süreli kullanım olanağı sunan Babyjem bebek banyo oyuncak torbası, kısa süre içerisinde tekrar bu ürüne bütçe ayırmanıza neden olmaz. Ekonomik açıdan tasarruf yapmanıza yardımcı olur. Babyjem banyo bebek oyuncak torbası kaliteli ve sağlam bir üründür. Ebeveynler tarafından oldukça kullanışlı bulunan Babyjem bebek banyo oyuncak torbası, yoğun ilgi gören bir üründür. Bu sayede Babyjem 469 bebek banyo oyuncak torbası yorum konusunda da oldukça olumlu geri dönüşler almaktadır. Ürün sayfasındaki kullanıcı yorumları bölümü detaylı bilgi almak isteyenler için etkili bir kaynaktır. Gerçek kullanıcılar tarafından yazılan bilgiler ışığında ürünün size uygun olup olmadığına daha kolay bir şekilde karar verebilirsiniz. Babyjem bebek banyo oyuncak torbası Trendyol üzerinden hemen sipariş verebileceğiniz bir üründür. Yıl boyunca devam eden kampanyaları takip ederek bu ve benzeri ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.