Babyjem 4lü Ilk Bardağım

65 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
69,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
124,99 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Babyjem 4lü Ilk Bardağım

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WORLD OF BABİES Satıcı Ünvanı: NEV TURKUAZ ANNE VE ÇOCUK ÜRÜNLERİ MERKEZİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631070020200012 Vergi Kimlik Numarası: 6310700202
    Bu ürün WORLD OF BABİES tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Babyjem ilk bardağım 4'lü bebeğinizin kendi kendine içme becerisini geliştirmesi için tasarlanmıştır. Biberondan bardağa geçiş dönemini kolaylaştırır. 4 ay ve üzeri için uygundur. Bebeklerin ağız kısmına uygun, minik elleri ile kolay tutulması için küçük boyutta tasarlanmıştır. Hem evde hem de dışarıda kolaylıkla kullanabilirsiniz. Bebeğinizin ağız sağlığına ve kolay yudumlamasına destek olur. Uyarı: Bu ürünü her zaman yetişkilerin gözetiminde kullanılmalıdır. Oyuncak değildir. Sıcak içecekler, fırın, mikrodalga için uygun değildir.
Geri Bildirim Ver