Babyjem Afacan Lazımlık 004 Pembe

290,10 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
348,25 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
387,35 TL

Ürün Bilgileri

Babyjem Afacan Lazımlık 004 Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VELAR E-TİCARET Satıcı Ünvanı: ANIL DEMİRALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3385954371800001 Vergi Kimlik Numarası: 2790336615
    Bu ürün VELAR E-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Babyjem Afacan Lazımlık 004 Özellikleri
  • Bebeğinizi tuvalete alıştırma döneminde şirin renkleri ve pratik kullanımı ile size kolaylık sağlayacak bir üründür. Hafif ve dayanıklı plastik yapısı ile güvenli ve pratik bir üründür. İç kısmının çıkartılıp temizlenebilir olması, ürünü hijyenik kılar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Babyjem Afacan Lazımlık 004 Pembe 3310041

Ailelerin son derece beğendikleri ve kullandıkları ürünler arasında yer alan Babyjem, beğenilen bir markadır. Marka değeri oldukça yüksek olan ve uzun yıllardır yerini koruyan ürünlerin her kullanıcı için birçok değeri ve özelliği olduğu görülmektedir. Babyjem afacan lazımlık 004 pembe ürünü ile tüm bebeklerin ve çocukların beğenilerini toplamaktadır. Renkleriyle çocukların ilgi merkezi haline gelebilen oyuncaklar olarak görülmesi eğitim sürecini hızlandıracaktır. Babyjem afacan lazımlık olarak son derece detaylı ve farklı ürünlerle kendisini genişletmiştir.

  • Bebeklerin Beğenileri ve İhtiyaçlarına Özel Tasarım
  • Anne ve Babaların Gözde Markası
  • Her Çocuğun Kullanımına Uygun

Babyjem Afacan Lazımlık 004 Pembe 3310041 Kullanımı

Babyjem Afacan Lazımlık 004 Pembe 3310041 Kullanımı

Genellikle, tuvalet alışkanlıklarında kişilerin bebeklerine vermiş oldukları eğitimler belirli bir oranda yeterli olmaktadır. Sonrasındaki süreç tamamen kullanılan aparat ve ürünler ile çocuğun ne şekilde uyum sağladığına bağlı olmaktadır. Babyjem afacan bebek tuvalet eğitimi pratik lazımlık kullanım olarak beğenilen ve sıklıkla tercih edilen ürünler arasındadır. Pratik lazımlık serisi ile tuvalet alışkanlıkları daha kolay kavranmaktadır. 18. ayını dolduran her bebek için tuvalet eğitimi başlayabilmektedir. Bu nedenle bez sisteminden memnun olan bir bebek tuvalet eğitim sürecinde anne ya da babayı zorlayacaktır. Tüm bunlar çerçevesinde zorlu bir eğitim sürecini Babyjem farkı ile tamamlamış olunmaktadır. Babyjem afacan bebek tuvalet eğitimi pratik lazımlık yorumları üzerinden de kullanıcıların yazılanları okunduğunda tercih unsuru olduğu ve beğenilerek kullanıldığı görülmektedir.

Babyjem Afacan Lazımlık 004 Pembe 3310041 Beğenilen Tasarımlar Sunar

Babyjem Afacan Lazımlık 004 Pembe 3310041 Beğenilen Tasarımlar Sunar

Bebeklerin tuvalet alışkanlıkları bu alışkanlığı edinme sürecine göre uzar ya da artar. Önemli olan bu süreçte anne ve babaların gerekli sabrı göstermesi ve çocuğun ihtiyaçlarını talepleri görmesidir. Babyjem afacan bebek tuvalet eğitimi pratik lazımlık kullanımı kolaydır. Pratikçe temizlenebilen ve beğenilen tasarımları bulunmaktadır. Önemli olan anne ya da baba için kolay temizlenmesi ve sağlığa uygunluğun hızlıca sağlanması iken, bebekler içinde konforlu olması son derece önemli bir ayrıntıdır. Babyjem afacan bebek tuvalet eğitimi pratik lazımlık içeriği marka değeri olarak da ön planda yer alan güven ve sağlamlık politikasına göre tasarlanıp üretilmektedir.

Babyjem Afacan Lazımlık 004 Pembe 3310041 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Babyjem Afacan Lazımlık 004 Pembe 3310041 Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Çalışan ebeveynlerin çocukları ile ilgili pratik değerlere ve ürünlere sahip olması isteği oldukça fazladır. Çocuk eğitim setlerinden beklentileri kullanım kolaylıkları ve çocuklarının memnuniyetlerinden ileri gitmemektedir. Babyjem afacan bebek tuvalet eğitimi pratik lazımlık kullananlar çocukların kullanım kolaylıkları ve özelliklerine göre de değerlendirilmelerine göre beğenilen ürün olarak nitelendirmektedir. Ailelerin çocukları üzerinde beğenerek kullandıkları ürünlerin çocukların eğitim setleri olarak satışlara sunulması da ayrıca yorumlanması gereken bir başka konudur. Babyjem afacan bebek tuvalet eğitimi pratik lazımlık özellikleri her marka için birçok model bulunmaktadır. Aileler genel olarak bilinen ve kullanım garantisi verilen ürünleri tercih etmektedir. Dilerseniz siz de Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.