Babyjem Bebek Banyo Küveti Giderli Büyük Mat 241 Gri

233 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Babyjem Bebek Banyo Küveti Giderli Büyük Mat 241 Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Name Baby & Kids Satıcı Ünvanı: NAME TEKSTİL İNŞAAT OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0629048646300002 Vergi Kimlik Numarası: 6290486463
    Bu ürün Name Baby & Kids tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Küvetin ayak kısmında bulunan ihtiyacınız olacak aksesuarları koyabileceğiniz iki adet çukur bölme vardır.
  • Bebeğinizi yıkadıktan sonra küvette kalan suyu boşaltmak için tahliye kapağı mevcuttur.
  • Baby jem plastik ürünleri tüm kanserojen maddelere karşı test edilmiş atık madde kullanılmadan üretilmiştir.
  • 0-18 ay arası bebekler için uygundur. Hitap ettiği yaş aralığı:0-18 ay

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Babyjem Bebek Banyo Küveti Giderli Büyük Mat 241 Gri

Bebeğinizin gelişiminde çok büyük öneme sahip olan ilk banyo anları, sizin için heyecan verici deneyimlerle doludur. Bu deneyimleri yaşarken dış dünyaya henüz adapte olmayan yavrunuz için hijyenden, güvenliğe kadar pek çok konuda endişe hissedebilirsiniz. Portatif özelliği ile bebeğinizi istediğiniz yerde yıkamanıza imkan veren Babyjem bebek banyo küveti, pratik kullanımı ile işinizi kolaylaştırır. Ürünün hareket kolaylığı sağlayan dizaynı sayesinde bebeğinizi kolayca kavrayabilir, gerekli durumlarda onu güvenle çevirebilirsiniz. Ayrıca ürün üzerinde yer alan bölmelere sabun, aksesuar, şampuan gibi ihtiyacınız olan malzemeleri yerleştirebilirsiniz. Bu sayede kullanım esnasında aradığınız ürünler hemen elinizde altında olur. Gider tahliyesinden suyu kolayca boşaltmanızı sağlayan özel aparatı ise ürünün pratiklik sağlayan bir diğer özelliğidir. Böylece işiniz bittiği zaman kullanılmış suyu fazla zahmet gerektirmeden boşaltabilirsiniz.

  • Pratik kullanım
  • İşlevsellik
  • Kolay tahliye

Babyjem Bebek Banyo Küvetinin Konfor Sağlayan Özellikleri

Babyjem Bebek Banyo Küvetinin Konfor Sağlayan Özellikleri

Elinizle kavrayarak yıkamanız gereken bebeğiniz banyo esnasında hareket ettikçe zorlanabilirsiniz. Bu noktada kullanım kolaylığı ve rahatlığı sunan banyo ürünlerini tercih edebilir, bebeğiniz için daha güvenli ve rahat bir banyo ortamı oluşturabilirsiniz. 0-18 ay aralığındaki bebeklerin kullanımına uygun olan Babyjem bebek banyo küveti giderli büyük mat 241 gri ihtiyacınız olan pratikliği ve konforu sağlayan bir dizayna sahiptir. Bu sayede bebeğinizi tek başınıza kolaylıkla yıkabilirsiniz. Ayrıca markanın diğer aksesuarları ile ürünün performansını artırabilir, deneyiminizden en iyi şekilde faydalanabilirsiniz. Model, unisex bir renge sahiptir. Ürüne rengini veren gri tonu sayesinde üzerinde su lekeleri ve kireç kalıntıları belirmez. Böylece ürünü temiz ve hijyenik tutmak çok kolaylaşır. Bu sayede bebeğiniz ve aileniz için kaliteli zamanlar ayırabilirsiniz.

Babyjem Bebek Banyo Küvetinin Kaliteyi Yükselten Avantajları

Babyjem Bebek Banyo Küvetinin Kaliteyi Yükselten Avantajları

Ürün, ideal boyutları ve ergonomik tasarımı ile size rahat tutuş imkanı ve geniş hareket alanı sağlar. Büyüyen bebeğiniz, gelişen hareketlerini banyo süresince sizin kontrolünüzde özgürce sergiler. Hareketleri kısıtlanmayan bebeğiniz banyo yaparken neşeli ve huzurlu olur. Ürünün içeriğindeki özel materyaller sayesinde su ısısı, daha uzun süreler muhafaza edilebilir. Bu sayede Babyjem bebek banyo küveti giderli büyük mat 241 gri kullananlar minimum ısı kaybı ile bebeklere keyifli bir banyo yaşatır. Teknik olarak banyo sıcaklığını ayarlayamadığınız durumlarda veya hijyen açısından tedirgin olduğunuz mekanlarda, oldukça hafif olan küveti başka odalara taşıyabilirsiniz. Ayrıca marka, ürünün üretimi için alerjik reaksiyon oluşturmayan sağlık açısından uygun materyalleri tercih eder. Babyjem bebek banyo küveti giderli büyük mat 241 gri yorumlarını inceleyerek benzer müşteri deneyimleri hakkında gerçekçi bilgilere sahip olabilirsiniz.

Cazip Babyjem Bebek Banyo Küveti Giderli Fiyatı

Cazip Babyjem Bebek Banyo Küveti Giderli Fiyatı

Babyjem bebek banyo küveti giderli büyük mat 241 gri fiyatı gider aparatının olması, modelin ebatları ve derinliği, malzeme kalitesi gibi pek çok kritere göre belirlenir. Bütçe dostu fiyat politikası ile yola çıkan marka, konu bebek sağlığı olduğu için birinci sınıf kaliteden taviz vermez. Model, estetik tasarımı, genel kabul gören rengi ve modeli ile hemen hemen her banyo ortamına ahenk katar. Ürün, yenidoğan bebeğinizin 18. aya kadar olan tüm banyo süreçlerinde ihtiyacınız olan fonksiyonelliğe ve ölçülere sahiptir. Bu sebeple fiyat, kalite ve model performansı açısından bir değerlendirme yapıldığında üründen maksimum verim alındığı görülür. Ayrıca ürün, sağladığı güvenli banyo ortamı ile yaşadığınız stres düzeyini minimuma indirir. Bebeğinizin yaşam kalitesini arttıran çözümler sunan markanın bu ürününü Trendyol’dan cazip fiyat ve kampanyalarla temin edebilirsiniz.