Babyjem Doğal Deniz Süngeri

206,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL207,90 TL
55 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Babyjem Doğal Deniz Süngeri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VELAR E-TİCARET Satıcı Ünvanı: ANIL DEMİRALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3385954371800001 Vergi Kimlik Numarası: 2790336615
    Bu ürün VELAR E-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BABYJEM DOĞAL DENİZ SÜNGERİ

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
Geri Bildirim Ver

Doğal Deniz Süngeri ile Sağlıklı Banyolar

Vücudunuzda oluşan ölü derilerden kurtulmak istiyorsanız yapmanız gereken çok basit. Doğal deniz süngeri vücudunuzda oluşan ölü derilerden kurtulmanız için gerekli işlevleri sizin için yapabilecek bir üründür. Uzun süreli kullanım sağladığınız zaman çok başarılı sonuçlar ile karşılaşacak ve oluşan sonuca hayran kalacaksınız. Vücudunuzun çeşitli yerlerinde oluşan sivilce, yağ bezeleri ve selülitlerin oluşumdan rahatsız olan birinin gönül rahatlığı ile kullanabileceği doğal deniz süngeri faydaları saymakla bitmez. En başta kullandığınız bölgeye doğal bir ışıltı vermesinin yanında sağlıklı bir görünüm kazanmanıza sebep olacaktır. Vücudunuzdaki kan akışının düzenli olması hem sağlık açısından hem de sağlıklı bir cilt görünümü için çok önemlidir. Babyjem doğal deniz süngeri, ilk aşamada küçük ve sert bir üründür. Islandığında ise yumuşar ve genişleyerek büyük bir görüntüye sahip olur.

  • %100 Doğal Materyal
  • Kullanım Kolaylığı
  • Çocuklar İçin Kullanım Özelliği

Doğal Deniz Süngeri ile Doğallığın Zirvesi

Doğal Deniz Süngeri ile Doğallığın Zirvesi

Kendine özgün özellikleri bulunan Babyjem doğal deniz süngeri, yumuşak yapısı sayesinde vücudunuzda herhangi bir tahrişe ve deformasyona neden olmayacak şahane bir üründür. Doğal deniz süngeri nasıl kullanılır araştırmasında, duş sırasında ıslatılarak kullanıldığı söylenebilir. Yumuşak dokusu sayesinde vücudunuzun kolay bir şekilde temizlenmesini sağlar. Denizde yaşayan doğal bir ürün olan doğal deniz süngeri, vücudunuz için mükemmel ve mucizevi bir üründür. Doğal olmayan diğer deniz süngerlerinin vücudunuzda yaralanmaya ve kızarıklığa yol açabilir. Fakat doğal deniz süngeri hem vücudunuzun sağlığı için hem de doğaya zarar vermeyen bir ürün olduğu için gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Diğer doğal olmayan deniz süngerleri doğada geç kaybolduğu için doğaya ciddi zararlar verebilir. Bu sebeple Babyjem doğal deniz süngerini tercih ettiğinizde hem doğa için hem de kendi sağlığınız için bir adım atmış olacaksınız.

Doğal Deniz Süngerinin Kullanım Şekli

Doğal Deniz Süngerinin Kullanım Şekli

Babyjem doğal deniz süngeri, ilk elinize geldiğinde kuru ve ufak bir boyutta olacaktır. Bu sayede çok az yer kaplayan bir ürün olarak banyonuzda yerini alacak bir üründür. Doğal deniz süngerini kullanmak istediğinizde su ile ıslatmanız gerekmektedir. Su ile ıslattığınız doğal deniz süngeri, genişleyecek ve büyüyerek yumuşak bir forma gelecektir. Yeteri kadar ıslattığınız Babyjem doğal deniz süngerini gönül rahatlığı ile vücudunuzda ve cildinizde kullanabilirsiniz. Babyjem doğal deniz süngeri kullanıcılarının yorumlarından da anlaşıldığı gibi cildiniz için tercih edeceğiniz bir dost ve cildinizin iyileşmesi için kullanacağınız bir yardımcı olacaktır. Fakat doğal deniz süngeri için unutulmaması gereken bir durum şudur ki; Babyjem doğal deniz süngeri, kullanılmaya başlandıktan bir sene sonra mutlaka değiştirilmelidir. Doğal deniz süngeri kullananlar ölü derilerden kurtulabilir ve kan dolaşımında hızlanma sağlayabilir.

Doğal Deniz Süngerinin Geniş Kullanım Alanları

Doğal Deniz Süngerinin Geniş Kullanım Alanları

Doğal deniz süngeri ne işe yarıyor diye merak edebilirsiniz. Birçok şekilde kullanım alanına sahip olan Babyjem doğal deniz süngeri, delikli ve sert bir yapıya sahiptir. Bu sebeple ev temizliğinden cilt temizliğe kadar çok çeşitli alanlarda kullanılan bir üründür. Evinizde meydana gelen inatçı lekeleri sert yapısı sayesinde kolay bir şekilde yok eder ve geriye temiz bir görüntü bırakır. Organik deniz süngeri sayesinde mutfağınızda oluşan iddialı bulaşıklarınız artık rahat bir şekilde temizlenecek ve bu sayede bulaşıklarınız için harcadığınız zamanı minimuma indirebileceksiniz. Doğal deniz süngeri kokusuz ve boyası bir formdadır. Ayrıca tamamen doğal bir içerik olduğu doğal deniz süngeri bebek için kullanabilirsiniz. Islandıktan sonra yeterli yumuşaklığa ulaştığı için hassas ciltler için de kullanım alanı sağlamaktadır. Doğal deniz süngeri nerede kullanılır sorusunun yanıtı olarak; sert formda kullanıldığında, vücudunuzdaki batıkların yok olmasını sağlamasından bahsedilebilir. Doğal deniz süngeri fiyatı her bütçeye uygundur. Trendyol'da yer alan bu ürünü avantajlı fiyat seçeneklerinden yararlanarak hemen sipariş verebilirsiniz.