Baby Me Temizleme Pamuğu 15 x 60 Adet

819,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
839,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Baby Me Temizleme Pamuğu 15 x 60 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HümAsel Satıcı Ünvanı: AHMET SERDAR GÜMÜŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4230520900
    Bu ürün HümAsel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • · Burun hijyeni özellikle yenidoğan bebeklerde çok önemlidir çünkü bebekler ilk aylarında burunlarından nefes alıp verirler fakat burunlarını nasıl temizleyeceklerini bilemezler. · Bebeklerin burun deliklerinde oluşan tıkanmalar, soluk alıp vermelerinde güçlük yaratarak çoğu zaman solunum yolu enfeksiyonlarına yol açar. · Bebeklerin ve çocukların özellikle kendi kendilerine burunlarındaki bu salgıyı atmaları neredeyse imkansızdır. · Bebekler burunlarını temizleyemezler ve bu durum onların uykularını ve beslenmeleri ile hem kendilerinin hem de ailelerinin genel huzurunu bozar. · Bebeğin burnu tıkandığında bebek yemek yerken, süt içerken ve uyurken gerçek bir rahatsızlık çeker. · Bu sebeple Chicco, burun hijyen ailesine bu süreci biraz daha kolaylaştıracak yeni bir ürün sunmaktadır! · İyi yararları ve iyileştirici özellikleriyle bilinen ve içinde zengin madensel tuzlar bulunan deniz suyu içerir. · Burnu temizler ve aşırı mukusun ortadan kaldırılmasına yardımcı olur. · Doğal bir şekilde nemlendirir ve burun mukozasını korur, tahriş olmuş ya da kuru burna rahatlık verir. · Alerjilerde veya soğuk algınlıklarında kullanımı da uygundur · Koruyucu içermez · 6 aydan itibaren kullanılabilir · Tüm aile için idealdir · Deniz suyu spreyi 100 ml’dir Kullanma Talimatları 1. Çocuğun başını geriye doğru kaldırın, şişeyi burun deliğine dikey bir şekilde yaklaştırın 2. Uygulama nozülünü bir burun deliğinin içine yerleştirin ve supaba basın 3. İşlemi diğer burun deliğinde de tekrarlayın 4. Akıntıları bir mendille veya nazal aspiratör ile temizleyin Günlük kullanıma uygundur. Bir gün içinde gerektiği kadar, her bir burun deliğine 1 veya 2 sprey uygulanması tavsiye edilir. Flakonu ilk kullanımınızda, düzgün bir püskürtme elde etmek için supaba boşlukta birkaç kez basınız.
Geri Bildirim Ver