BabyNEO Yıkanabilir Bebek Bezi Yeni Doğan Cırtlı Cover Dış Bez(YEŞİL)

299 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BabyNEO Yıkanabilir Bebek Bezi Yeni Doğan Cırtlı Cover Dış Bez(YEŞİL)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YBB ANNELİ&BABALI Satıcı Ünvanı: SENA KARAGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9760704189
    Bu ürün YBB ANNELİ&BABALI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ELASTİK SIZDIRMAZ BEBEK BEZİ KÜLODU - COVER TEK BEDEN (2,5-5kg arası ayarlanabilir) NOT:: Bu ürün sadece sızdırmaz külottur, emiciliği yoktur. İçine mutlaka emici ped veya özellikle yıkanabilir emici bez giydirilmesi gerekmektedir. En iyi işlevini gösterebilmesi için Yıkanabilir Bambu Emici Bez üstüne giydirilmesi önerilir.(PAKET İÇERİĞİNDE İÇ BEZ MEVCUT DEĞİLDİR SAYFAMIZDAN AYRICA SATINALABİLİRSİNİZ) *Sızmalara karşı ekstra bacak bariyeri *İç ön bariyer *Çıtçıt destek katmanı *Yıkamada kolaylık sağlayan kulak cırtbant kapamaları *Elde veya makinada yıkanabilir, silinebilir *Öko-Tex 100 Standardı CLASS 1 sertifikalı malzemeler Dış yüzeyi uluslararası sertifikalı mikropolyester silinebilir kumaş, iç yüzeyi ise %100 PU ile lamine edilmiş olan külot yumuşaktır ve en üst seviyede koruma sağlar. Su geçirmez ve nefes alabilir bir kumaştır. Alerji yapmaz, bakteri barındırmaz. İnsan sağlığı ve çevre açısından son derece zararlı, kanserojen bir madde olan PVC ve ayrıca naylon, muşamba, paraşüt veya yağmurluk kumaşlarında kullanılan malzemeler içermez. Kullanılan PU yüksek sıcaklığa, sık ve çok yıkamaya dayanıklı, biyolojik geri dönüşümü olan bir malzemedir. Külotun üretiminde kullanılan bütün malzemelerin Öko-Tex 100 Standardı’nın özellikle bebek ürünlerine verilen Class 1 sertifikası mevcuttur. Sızdırmaz külodun esnek yapısı ile, göbek ve kulaklarındaki bantlar külotu bebeğinizin altına tam oturacak şekilde ayarlamanıza yardımcı olur. Ayrıca yıkanabilir bebek bezinin üstüne giydirip çıkarırken kolaylık sağlar. Öndeki çıtçıtları yardımı ile bebeğinizin bedenine göre ayarlayabilirsiniz. Bacak kısmındaki ek bariyerler ise istenmeyen sızmaları engellemek için tasarlanmıştır. Bebeğiniz altını ıslattığında öncelikle ara bez ve yıkanabilir bebek bezi bu ıslaklığı emecektir. Sızdırmaz külot kirlenmemiş ise diğerlerini değiştirmeniz yeterli olacaktır. Çamaşır makinasında veya elde yıkanabilir. Silerek de tekrar kullanımı sağlanabilir. Yıkamadan önce gerek kendi kumaşına gerekse makinada diğer kumaşlara zarar vermemesi için külodunuzun cırtbantlarını kapamayı unutmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 1
  • Paket İçi Bez Adedi 1
  • Tip Külot Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver