Bade Tasarım Atölyesi Bade Plants Punch/Panç Seti

355 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bade Tasarım Atölyesi Bade Plants Punch/Panç Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BADE HobiEvi Tasarım Atölyesi Satıcı Ünvanı: FUNDA BADEMCİ DOĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1290232886
    Bu ürün BADE HobiEvi Tasarım Atölyesi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün içeriği*25 cm vidalı punch nakış kasnağı*punch iğne seti*30x30 2 adet kumaş*şablona uyumlu ip *desenli şablon*karbon kağıdıip renk tonları farklılık gösterebilir
Geri Bildirim Ver

Bade Plants Punch Seti ile Yeni Hobiler Edinin

Panç; özel olarak üretilen iğne ile kumaşa, farklı şekil ve desenlerle işlenen bir nakıştır. Bu işlemi zahmetsiz şekilde yapabilmek adına ise Bade markası adı altında set olarak panç seti müşterilere sunulmaktadır. Bade Plants Panç Seti içerisindeki bu 3 boyutlu nakışı işleyebilmek için birden fazla malzeme bir arada bulunmaktadır. Bir hobi edinmek isteyen kişiler için oldukça uygun bir seçenek olan nakış yapma işlemi, panç setleri ile hem daha zevkli hem de daha pratik bir hale gelmektedir. Bade Plants Panç Seti içeriğinde 25 cm vidalı panç nakış kasnağı, panç iğne seti, 30x30 2 kumaş, şablona uyumlu ip, desenli şablon, karbon kağıdı, ip seçenekleri yer almaktadır. Bu ürünleri bir arada sunan Bade markasının panç seti, aynı zamanda her bütçeye uygun olarak satışa çıkarılmaktadır.

  • Rahat Kullanım
  • Uzun Ömürlü
  • Pratik

Bade Panç Seti Özellikleri

Bade Panç Seti Özellikleri

Hobi edinmek isteyen kişilerin dikkatini çeken panç, değişik kumaş üzerlerine farklı işlemeler yapabilme seçeneği sunarak kullanıcılara farklı fikir ve alternatifler vermektedir. Bade markasının müşterilerine sunmuş olduğu panç setinde ise yeni başlayacak kişilere özel olarak nakış yaparken pratik bir deneyim sunan malzemeler bulunmaktadır. Bade Plant Panç Seti oldukça kaliteli malzemelerden üretilerek uzun süreli bir kullanım sunmaktadır. İçeriğinde yer alan 25 cm çapındaki vidalı panç nakış kasnağı kolay bir kullanıma olanak tanımaktadır. Bu set ile nakış alanında el becerisi kolay bir şekilde geliştirilebilmektedir. Göz alıcı desenleri, istenilen kumaşlara işleme seçeneği de sunmaktadır. Panç seti fiyatları aralığında Bade markası her kullanıcının bütçesine hitap etmektedir. Uygun bir fiyat ile Bade markasının gamında yer alan panç setine kolay bir şekilde erişilebilmektedir. Bade Plants Punch seti tercihleriniz arasında yer alabilir.

Bade Panç Seti Yorumları

Bade Panç Seti Yorumları

Panç seti içerisinde bulunan kumaş ilk olarak çemberin içerisine konulur ve ardından kasnak yardımıyla sabitleme işlemi yapılır. Bu işlem panç nakışı yapma deneyimi yaşarken sabitlenen kumaşın yerinden çıkmamasını sağlar. Gayet kolay bir kullanımı olan panç nakışı kullanıcılar tarafından oldukça beğenilmektedir. Kumaşla yapılabilecek desenler ise kişinin hayal dünyasına göre basit bir şekilde yapılabilmektedir. Bade Plants Punch/Panç Seti yorum alanında yer alan kullanıcıların görüşleri ise ürünün ne kadar kullanışlı olduğunu gözler önüne sermektedir. Markanın yelpazesinde yer alan desenli şablon ise yeni başlayacak kişilere yol göstermektedir. Bu şablon sayesinde panç kullanımı çok kısa bir süre içerisinde öğrenilmektedir. Bade Plants Punch/Panç seti aynı zamanda müşterilerin el becerilerini geliştirme olanağı sunmaktadır. Bade Plant Punch seti tercihleriniz arasında yer alabilir.

Punch Iğne Seti Fiyatları

Punch Iğne Seti Fiyatları

Bade markası müşterilerinin panç nakışını kolay bir şekilde yapabilmeleri adına tek bir set içerisinde gerekli olan malzemelere yer vermektedir. Bu setler genellikle her bütçeye hitap etmesi ve ekonomik olmasıyla bilinmektedir. Panç İğne Seti fiyat içerisinde yer alan malzemelerdendir. Set dahilinde gelen iki adet kumaş ve şablonun yer alması kullanıcıların birden fazla nakış yapma olanağına erişmesine imkan tanımaktadır. Hiç nakış yapmayan kişilere kolaylık sunan bu set fiyatlandırma açısından da kullanıcılara kolaylık sunmaktadır. Trendyol sitesi üzerinde yer alan arama alanına Bade Plants Punch/Panç Seti satın al yazarak çok kısa bir süre içerisinde istenilen sete ulaşılabilmektedir. Bade markasının çatısı altında üretilen bu sete kolay bir şekilde sahip olmak ve ürün hakkında detaylı bilgi almak için Trendyol sitesine göz atabilirsiniz.