Badger Clear Zinc Çocuk Güneş Kremi Spf 40 87 ml

900 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
944,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Badger Clear Zinc Çocuk Güneş Kremi Spf 40 87 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜVEN OTC Satıcı Ünvanı: MEMET GÜVEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4500338869
    Bu ürün GÜVEN OTC tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Badger Bebek Güneş Kremi Spf 40 87 ml Ürün Faydaları: Badger Clear Zinc ve %98 organik sertifikalı içerik ve mineral çinko oksit içerikli çocuk güneş kremi ile karşınızda... Çocuklar mandalina ve vanilyanın doğal hoş kokularıyla güneş kremlerini daha da severek kullanacaklar. Kolay sürülen ve cilt tarafından çabuk emilen bu güneş kremi UVA ve UVB ile geniş spektrumlu koruma sağlar. Organik ayçiçeği, jojoba, balmumu ve mandalina ile vanilya yağlarıyla nemlendirir. Uygun Cilt Tipi: Tüm cilt tipleri Kullanım Şekli: Güneşe çıkmadan 15dk önce ürünü cilde ince bir film tabakası oluşturacak şekilde sürünüz. Gerektikçe (2 saatte bir) veya terleme, yüzme sonrasında tekrar uygulayınız.

Ürün Özellikleri

  • Tip Krem
  • SPF SPF 50 +
Geri Bildirim Ver