Bağdat Baharat Karbonat 1 Kg

97,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
4. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kurumsal Fatura
97,90 TL
2 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kurumsal Fatura
97,99 TL
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
400 TL'ye 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bağdat Baharat Karbonat 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DİSCOUNT STORE Satıcı Ünvanı: ERGÜN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2360671708
    Bu ürün DİSCOUNT STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karbonat hamur işlerinin temel malzemelerinden biridir. Karbonatın mutfak dışında da çok işe yarayan bir madde ve özellikle doğal ürünleri tercih edenlerin vazgeçilmezidir. Ancak bu yöntemleri kullanılırken, karbonatın etkili bir kimyasal madde olduğunu da aklımızdan çıkarmamak gerekir. Fiziksel kullanımlarda (özellikle ciddi bir tıbbi sorununuz varsa) mutlaka doktora danışmalısınız.
Geri Bildirim Ver

Bağdat Karbonat 1 kg

<!— One Section Start -->

Aslında kimyasal bir madde olan karbonat, çeşitli asit ve bazların birbiriyle olan etkileşimi sonucunda ortaya çıkmıştır. Her evde bulunan ve mutfaktan banyoya çok çeşitli alanlarda oldukça fazla kullanılan bir üründür. Bu kadar sık kullanıldığı için Bağdat karbonat 1 kg paketleri ekonomik ve daha kullanışlıdır. Mutlaka her evde en az bir paket karbonat bulunmaktadır. Karbonat 1 kg içeriği oldukça sadedir, içerisinde sodyum ve karbon maddelerinin tepkimesi sonucu oluşan beyaz renkli bir maddedir. Diğer kimyasal maddelerin aksine suya koyduğunuzda daha hızlı çözülür. Bu sebeple hem temizlik yaparken hem de bazı hamur işi tariflerinde sık sık kullanılır. Sadece hamur işleri tariflerinde değil aynı zamanda bir köfte yapmak isteyen kullanıcılarında oldukça sık tükettiği bir üründür. Aynı zamanda pek çok faydası da vardır.

<!—One Section End -->
  • 1 kg özel ambalaj
  • Doğal Temizlik
  • Ekonomik Paket
<!— Two Section Start -->

Bağdat Karbonat Her Yerde

Bağdat Karbonat Her Yerde

Ev temizliği, hamur işi, köfte kısacası çoğu üründe bir çay kaşığı bile olsa karbonat bulmak mümkündür. Sadece temizlik ve mutfak için değil aynı zamanda sağlık içinde sık sık kullanıldığı bilinen karbonat,1kg paketlerde satın alınıp evde bulundurulduğunda daha kullanışlı olacaktır. Çünkü evinizin her yerinde temizlik için kullanabilir, kötü kokan buzdolabınızı karbonat ile kolayca temizleyebilirsiniz. Hatta diş ve ağız temizliğiniz için bile kullanabilirsiniz. Ağız kokusunu gidermek için Bağdat karbonat 1kg ile hazırlamış bir gargaradan faydalanabilirsiniz. Cilt ve saç bakımı için evde maskeler hazırlayabilir, cildinizin ve saçlarınızın parlamasını daha sağlıklı olmasını sağlayabilirsiniz. Koltuğunuzda halınızda çıkmayan inatçı lekeler varsa karbonat ile bir karışım hazırlayabilir ve rahatça temizleyebilirsiniz. Doğru yöntemler ve doğru karışımlarla karbonat ile istediğiniz her yeri temizlemek artık çok kolay!

<!— Two Section End --> <!— Three Section Start -->

Bağdat Karbonat ile Saç ve Cilt Bakımı

Bağdat Karbonat ile Saç ve Cilt Bakımı

Birçok alanda kullanılan Bağdat baharat karbonat, oldukça faydalı ve etkilidir. Aklınıza gelebilecek her türlü durumda karbonatın size çok yararı dokunacaktır. Saç diplerinizde kepek sorunu oluyorsa ve kullandığınız hiçbir üründen sonuç alamadıysanız bir de karbonat ile hazırlanan saç maskelerini ve karışımları deneyin. Çünkü karbonatın etkili temizleme gücü sayesinde duş alırken saç derinize maske halinde uygulayıp parmak uçlarınızla masaj yaptığınızda saç diplerinizin temizlendiği ve düzenli kullanımda kepekten arındığını görürsünüz. Saçlarınızın rengini ağır kimyasallar kullanmadan açmak istediğinizde de karbonat ile hazırladığınız maskeleri kullanabilirsiniz. Bu kadar fazla alanda bu kadar çok kullanılan bu baharat için en önemli soru fiyatı olmaktadır. Bağdat karbonat 1 kg fiyat olarak oldukça uyguna gelmektedir bütçeyi zorlamayan fiyatı sizi mutlu edecektir.

<!— Three Section End --> <!— Four Section Start -->

Bağdat Karbonat Mutfağınızda

Bağdat Karbonat Mutfağınızda

Özellikle yapılan ürünün kabarması bir başka deyişle pofidik pofidik olmasını sağlayan karbonat baharatı mutfakta her an elinizin altında olacaktır. Birçok poğaça tarifinde sık sık kullanılan karbonat hem poğaçaların daha yumuşak olmasına hem de bayatlama süresinin uzamasına yaramaktadır. Karbonat 1 kg kullananlar her zaman yaptıkları poğaça tariflerine bir miktar ekledikleri karbonat baharatının poğaçalarda çok büyük bir etkisi olduğunu her zaman dile getirmiştir. Bu yüzden karbonat 1 kg yorumları gerek hamur işi tariflerinde gerekse ev temizliğinde olumlu sonuçlarıyla kullanıcılardan tam not almıştır. Mangalda yapılmış sulu sulu ve çekmemiş köfteler hem iştah kabartır. Ailenize ve misafirlerinize böyle köfteler ikram etmek için yoğururken içine bir miktar karbonat eklemeniz yeterli olacaktır. Bu baharatı her an her yerde kullanabilirsiniz.

<!— Four Section End -->