2
Adaçayı kategorisinde
en çok satılan 2. ürün

Baharatçı Kemal Güney Form 10 Çayı İştah Kesici

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Baharatçı Kemal Güney Form 10 Çayı İştah Kesici

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAHARATÇI KEMAL GÜNEY Satıcı Ünvanı: KEMAL GÜNEY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Balıkesir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4350325468
    Bu ürün BAHARATÇI KEMAL GÜNEY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Diyetsiz spora gitmeden sağlıklı kilo vermek ve ideal kiloya ulaşmak isteyenler için tek seçenek olan Form-10 diğer çaylardan farklı olarak zengin ve özel içeriği ekstrakt haline getirilip çay şeklinde büyük bir titizlikle hazırlanmıştır. Özel içeriği ile iştahınızı keserek metabolizmanızın hızlı çalışmasını sağlar. Bu sayede vücudunuzun hareketsiz bölgelerindeki yağlardan da kısa sürede kurtulmanıza ve kilo kaybına yardımcı olur. Ayrıca içerisindeki vitaminler sayesinde kilo verirken güçsüz ve dirençsiz kalmamanızı sağlar. İçindekiler : Biberiye,rezene,piren otu,yeşil çay,keten tohumu,ısırgan yaprağı,kiraz sapı,papatya,kekik,mısır püskülü,avokado yaprağı,sinameki,yeşil elma kabuğu.sandaloz sakızı,mate,funda yaprağı. Ürün gramajı : 150 gr. Kullanım şekli : Günde 1 defa sabah aç karnına 1 fincan sıcak suya 1 tatlı kaşığı atıp 2/3 dk bekleyiniz ardından tüketebilirsiniz. NOT: İlk hafta sadece sabah içiniz ikinci hafta sabah akşam içiniz.
Geri Bildirim Ver

Baharatçı Kemal Güney 6645465454 İştah Kesici Form 10 Çayı

Diyetsiz bir şekilde kilo vermenin hayalini her insan bazı dönemlerde kurar. Hem diyet hem de spora ihtiyaç duymadan evde kendi başınıza kilo vermenize yardımcı olan Baharatçı Kemal Güney Form 10 detox çayı birçok kullanıcın favorisidir. İçerisinde yeşil çay, kiraz sapı, rezene gibi birbirinden faydalı bitkilerin bulunması, doğal yollarla kilo vermenize yardımcı olur. Metabolizmanızı hızlandıran ve yağ yakımını kolay bir hale getiren bu çayı yemeklerden önce tüketmeniz iştahınızın kapanmasına katkıda bulunur. Kilo vermenize yardımcı olurken bu süreçte bitkin ve sağlıksız hissetmenize engel olur. Baharatçı Kemal Güney Form 10 detox çayı doğal içeriği sayesinde en zahmetsiz ve risksiz kilo verme sürecini başlatabilirsiniz.

  • Ağırlık: 150 g
  • Ambalaj: Cam
  • Özellik: Yağ yakıcı

Baharatçı Kemal Güney Form 10 Çayın İçeriği Nasıldır?

Baharatçı Kemal Güney Form 10 Çayın İçeriği Nasıldır?

Baharatçı Kemal Güney iştah kesici Form 10 çayı, kilo vermek isteyen herkesin gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir üründür. İçerisinde birbirinden çeşitli ve faydalı bitkilerin bulunduğu çay her kesimden insanın beklentisini karşılamayı başarır. İçerisinde rezene, biberiye, yeşil çay, piren otu, kiraz sapı, kekik, papatya, keten tohumu, sinameki, mısır püskülü,yeşil elma kabuğu, ısırgan ve avokado yaprağı bulunur. Zengin içeriği sayesinde istediğiniz sonucu almanız oldukça kolay bir hale gelir. Her bir içeriğin doğal olması ürünle alakalı soru işaretlerini ortadan kaldırır. Vücudunuzu ödem ve toksinlerden arındırmanıza yardımcı olan kiraz sapı, şişkinliğe karşı savaşan yeşil elma kabuğu gibi faydalı bitkileri içermesi sayesinde sindirim sisteminize herhangi bir tehdit oluşturmaz. Baharatçı Kemal Güney Form 10 detox çayı, kullanıcılarından tam not almayı başarır.

Baharatçı Kemal Güney Detox Çayı Ne İşe Yarar?

Baharatçı Kemal Güney Detox Çayı Ne İşe Yarar?

Baharatçı Kemal Güney 150 g iştah kesici Form 10 çayı, istediğini kiloya ulaşmak için başvurabileceğiniz bir yardımcı olmaya adaydır. Diyet yapmadan ve spora gitmeden kolayca kilo vermenizi sağlayan detox çayı, zengin içeriğiyle tercih aşamasında öne çıkar. İçerisindeki doğal bitkilerle sindirim sisteminizi düzenler. İştahınızı kesen ürün, canınızın çok kalorili yiyecekleri çekmesini engeller. Bu sayede sağlıklı beslenmenize ve tok hissetmenize yardımcı olur. Sindirim sisteminizi düzenleyen iştah kesici çay, aynı zamanda metabolizmanızın hızlanmasına da katkıda bulunur. Hızlı çalışan metabolizmanız sayesinde daha kolay bir şekilde kilo verebilirsiniz. İstediğiniz kiloya ulaşmanız size hem görünüm hem de mental olarak olumlu bir etki sağlar. Baharatçı Kemal Güney iştah kesici Form 10 çayı sayesinde aldığınız kilolar yüzünden kaybettiğiniz özgüveninizi tekrar kazanabilirsiniz.

Baharatçı 150 Gr İştah Kesici Çay Nasıl Kullanılmalıdır?

Kilo verirken sağlığınızı olumsuz etkilemeyen ve güçsüz hissetmenize engel olan Baharatçı Kemal Güney iştah kesici Form 10 çayını güvenle tüketebilirsiniz. Çayın tavsiye edilen tüketim zamanı sabah ve akşam yemeklerden 30 dakika öncedir. Yemek yemeden 30 dk önce 1 fincan sıcak suya, üründen 1 çay kaşığı ekleyerek 2-3 dakika kadar beklemeniz gerekir. Çay sıcak suyla iyice demlendikten sonra bu karışımı içebilirsiniz. Satıcının önemle uyardığı bir diğer konu ise çayın ilk hafta sadece sabahları kullanmanız gerektiğidir. Çayı kullanmaya başladığınız ilk hafta sadece sabahları tüketip daha sonraki süreçte akşam yemeklerinden önce kullanmaya başlayabilirsiniz. Baharatçı Kemal Güney iştah kesici Form 10 çayı fiyatının uygunluğu sayesinde de kullanıcılarını mutlu etmeyi başarır. Siz de bu faydalı ürüne sahip olarak kilo verme sürecinize başlamak isterseniz Trendyol üzerinden kolay ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz. Öncesinde ise Baharatçı Kemal Güney iştah kesici Form 10 çayı yorum ve puanlarına göz atarak gerçek kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.