Bahat Balkon Bahçe Filesi %95 Görüntüyü Keser 1x5 Metre

1.100 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bahat Balkon Bahçe Filesi %95 Görüntüyü Keser 1x5 Metre

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bahat Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Satıcı Ünvanı: AHMET BAKAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1890472212600000 Vergi Kimlik Numarası: 1320306169
    Bu ürün Bahat Temizlik ve Kozmetik Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Birinci Kalite Balkon Bahçe Gölgelik Filesi 1*5 metre Yükseklik: 1 metre Uzunluk: 5 metre Rüzgar Filesi - Çit Filesi - Çit Örtüsü Görüntü Kesme Filesi Gölgelik file kenarları kolonludur ve aralıklarla kuş gözü halka çakılarak bağlama kapsülleri vardır. 1 M x 5 M = 5 M² Ölçülerinde Görüntüyü % 95 oranında keser. % 95 sıklıkta üretilmiş görüntü kesme filesi. Renk : Yeşil. Güneşi, Rüzgarı ve Görüntüyü keser. Tozu engeller. Delikli yapısı sayesinde hava dolaşımı sağlar. Gölgelik file çeşitleri UV katkılı olup uzun yıllar kullanılabilir özellikte üretilir. Güneşten korunmak için her türlü alanda kullanıma uygundur. Oturma alanlarında güneşten korunmak için kullanılır. Bahçe etrafındaki bahçe tel çitlerin üzerine monte edilerek dekoratif bir görüntü oluşturur. Bahçe tel çitlere çit örtüsü olarak kullanılır. Cafeler de, çay bahçelerinde, açık alan düğün salonlarında, teraslarda ve balkonlarda kullanılır. İnşaatların dış cephelerinde iskele filesi olarak kullanılır. Seraların üzerine çekilerek güneşten, aşırı yağışlardan ve rüzgardan korur. Dut, zeytin, kayısı gibi meyveleri toplamak ve kurutmak amaçlı kullanılır.
Geri Bildirim Ver