Genel Markalar Gökkuşağı Peluş Ponponlu Küçük Kalemlik

69 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Gökkuşağı Peluş Ponponlu Küçük Kalemlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARYAM LOJİSTİK VE SERVİS HİZMETLERİ LTD. Satıcı Ünvanı: ARYAM LOJİSTİK VE SERVİS HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086057103500016 Vergi Kimlik Numarası: 0860571035
    Bu ürün ARYAM LOJİSTİK VE SERVİS HİZMETLERİ LTD. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 12 adet sipariş verilebilir. 12 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün harika dokulu peluş kumaştan üretilmiştir. Ürünün Ölçüleri 20*10 cm
Geri Bildirim Ver

Bakgeldi bak54500 Gökkuşağı Peluş Ponponlu Küçük Kalemlik

Bakgeldi 20 x 10 cm gökkuşağı pelüş ponponlu kalemlik şık tasarımı ile dikkat çeker. Bu ürün, çeşitli kırtasiye malzemelerini kolay bir biçimde muhafaza edebilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Bu kalemliğin içine silgi, bant ve kitap ayracı gibi objeleri koyabilirsiniz. Oldukça ilgi çekici bir tasarıma sahip olan bu ürün hem çocukların hem de yetişkinlerin beğenisini kazanmıştır. Bakgeldi 20 x 10 cm gökkuşağı pelüş ponponlu kalemlik makul boyutları sayesinde farklı çantaların içine rahatlıkla sığar. Bu ürün, çok sayıda kırtasiye malzemesini muhafaza edebilir. Özellikle dış mekânlarda çalışmaktan keyif alan bireyler, bu ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir.

  • Ebatlar: 10 cm x 20 cm
  • Üretim Materyali: Pelüş
  • Renk: Gökkuşağı

Bakgeldi Gökkuşağı Peluş Ponponlu Küçük Kalemlik Özellikleri

Bakgeldi Gökkuşağı Peluş Ponponlu Küçük Kalemlik Özellikleri

Bakgeldi 20 x 10 cm gökkuşağı pelüş ponponlu kalemlik ilgi çekici bir tasarıma sahiptir. Ürünün iç hacmi oldukça geniştir. Bu, kişilerin gün içinde ihtiyaç duyabilecekleri pek çok farklı malzemeyi yanlarında taşıyabilmesini sağlar. Makas ve yapıştırıcı gibi objeleri de rahatlıkla muhafaza eden bu ürün, tek bölmeye sahiptir. Bu, kullanım esnasında büyük bir kolaylık sağlar. Kaliteli bir fermuara sahip olan ürün, rahatça açılabilir ve kapatılabilir. Bakgeldi 20 x 10 cm gökkuşağı pelüş ponponlu kalemlik, fermuarında bulunan tasarım detayı ile öne çıkar. Ponpon olarak adlandırılan aksesuar hem kolay kullanım imkânı tanır hem de şık bir görünüm yaratır. Bu ürün, kaliteli materyaller kullanılarak imal edildiği için kolayca deforme olmaz. Uzun ömürlü yapısı ile öne çıkan kalemlik, dışarıdan gelebilecek olan darbelere karşı dayanıklıdır.

Bakgeldi Gökkuşağı Ponponlu Küçük Kalemliği Kimler Alır?

Bakgeldi Gökkuşağı Ponponlu Küçük Kalemliği Kimler Alır?

Bakgeldi gökkuşağı pelüş ponponlu küçük kalemlik şık tasarımı sayesinde pek çok farklı kişinin beğenisini kazanmıştır. Gösterişli tasarımlardan hoşlanan bireyler, bu ürünü gönül rahatlığı ile satın alabilir. Kalemlik, özellikle öğrencilerin favorilerinin arasında yer alır. Sırt çantalarının içine kolayca yerleştirilebilen bu ürün, kişilerin tarzını dışa vurmasını sağlar. Gökkuşağı tasarım detayı, renkli bir kişiliğe sahip olan bireylerin oldukça ilgisini çeker. Bu ürünü bir hediye olarak da tercih edebilirsiniz. Sevdikleriniz için herhangi bir şüphe duymadan satın alabileceğiniz bu ürün, çizim yapan kişilerin de beğenisini kazanmıştır. Bakgeldi 20 x 10 cm gökkuşağı pelüş ponponlu kalemlik, çok sayıda çizim eşyasının güvenli bir biçimde saklanmasını sağlar. Bu ürün, beklentileri fazlası ile karşıladığı için sıklıkla tercih edilir.

Bakgeldi Gökkuşağı Peluş Küçük Kalemlik Tüyleri Dökülür mü?

Bakgeldi 20 x 10 cm gökkuşağı pelüş ponponlu kalemlik yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak imal edilmiştir. Bu ürünün tüyleri, kolayca dökülmez. Bu noktada pelüş kumaşın yapısı gereği bir miktar dökülmeye neden olabileceği unutulmamalıdır. Bu küçük detay, ürünün görünümünü olumsuz etkilemez. Gökkuşağı pelüş ponponlu kalemlik, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı ve temizlendiği takdirde ilk günkü formunu uzun bir süre boyunca korur. Bu ürünün rengi, kısa süre içinde solmaz. Kalemliğin ilgi çekici görünümünü koruyabilmesi için ürünü çamaşır makinesinde yıkamamanız gerekir. Temizlik işlemini gerçekleştirmek için ürünü elinizde yıkayabilirsiniz. Bu sırada güçlü kimyasal barındıran deterjanlar kullanmamaya da özen göstermelisiniz. Aksi takdirde ürünün yapısında bozulmalar meydana gelebilir. Dilerseniz siz de Bakgeldi gökkuşağı pelüş ponponlu küçük kalemlik yorumlarını inceleyebilirsiniz. Eşyalarınızı konforlu bir biçimde taşımanızı sağlayacak olan bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.