bakkal hasan Bastık (pestil) 5 Kg

1.336,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

bakkal hasan Bastık (pestil) 5 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bakkal Hasan Satıcı Ünvanı: HASAN EROL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3670098012
    Bu ürün Bakkal Hasan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saf üzüm pestili, geleneksel yöntemlerle hazırlanan saf üzüm pekmezinin belli oranda nişastayla karıştırıp uygun kıvama geldikten sonra güneş ışığında dinlendirip kurutulmasıyla elde edilmektedir. Herhangi bir katkı maddesi içermeyen üzüm pestili, en güzel şekilde paketlenip sizlerin beğenisine sunuluyor. Yanına koyacağınız cevizle birlikte harika bir lezzet sizi bekliyor. Ürünlerimiz tamamen doğal olup, hiçbir katkı maddesi ve karışım içermemektedir. Gramaj seçenekleri ile sunduğumuz bu ürünler
  • ve çok güzel tatları ile hem cebinize, hem de damaklarınıza hitap edecektir. Mağazamız üzerinden dilediğiniz gramaj seçenekleri ile verdiğiniz siparişleriniz, özel kutusunda (ambalajında) ve özenli bir şekilde paketlenerek sizlere gelmektedir. Verdiğiniz siparişler normal şartlarda aynı gün kargolanarak tüm Türkiye'ye gönderilmektedir. Yaz kış gönül rahatlığı ile tüketebileceğiniz ürünleri siz ve sevdikleriniz için sipariş verebilirsiniz. Üreticiden sofralara kadar uzanan süreçte ürettiklerimizin en sağlıklı biçimde korunarak, kaliteli ve güvenilir bir şekilde sizlere ulaşması hedefi ile Bakkal Hasan ürünlerinin, milyonlarca kişinin öncelikli tercihi olmayı hak etmesi için emek ve gayret sarf ediyoruz. Aldığınız ürün sizlere ulaştığında, muhafaza ve saklama koşullarına uyarak saklanmalıdır. Aldığınız ürünü uzun süre saklayarak tüketebilirsiniz. Ürün elinize ulaştığı zaman yorumlar kısmına görüş ve düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Değerli ve kıymetli yorumlarınız bizim için çok değerlidir. Sofranızdan lezzet ve güzelliklerin eksilmemesi dileğiyle. Lezzetin Merkezi Gaziantep'ten aldığınız ev yapımı doğal Gaziantep Yöresel Ürünlerini sizler de dost ve sevdiklerinize tavsiye ederek, yorumlarınızı paylaşarak, bu doğallık yolculuğunda bizlere verdiğiniz destek için binler teşekkür ederiz.
Geri Bildirim Ver