BALATLI Benzinli Mini Çapalama Makinesi 52cc

5.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.399 TL

Ürün Bilgileri

BALATLI Benzinli Mini Çapalama Makinesi 52cc

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MOONSHOP Satıcı Ünvanı: MOONSHOP OTOMOTİV ELEKTRONİK KUYUMCULUK GIDA VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622188624200001 Vergi Kimlik Numarası: 6221886242
    Bu ürün MOONSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Motor Tipi: 1E44F-5 Motor Özelliği: 2 Zamanlı, Hava Soğutmalı, Tek Silindirli Motor Gücü: 1,65kW Silindir Hacmi: 52cc Devir: 6500 devir/dk Sıkıştırma Oranı: 25:01 Döner Pulluk Genişliği: 300mm Ateşleme Sistemi: İpli/Recoil Brüt Ağırlık: 17 Kg Net Ağırlık: 16 Kg Boyut: 45*30*50cm BALATLI BLT-TM-GR8005-52 CC MİNİ ÇAPALAMA Balatlı marka Mini Çapalama Makinesi kompakt tasarımı ve kullanışlı yapısı ile bahçeler de en büyük yardımcınız olacaktır. Çapalama Makinesinden en iyi performansı almak için makineyi kullanım amacı dışında kullanmayınız. Kullanım sırasında kullanılan yakıt, yağ vb. kurulum ücreti giderleri alıcıya aittir. Ürünün Kullanılması Yağ Ekleme 2 zamanlı motor yağını 25:01 sıkıştırma oranı ile yakıta ekleyin. Dikkat: Saf benzin kullanımdan kaçının ya da 25:01 benzin/yağ karışımını uygulayın. Yakıt eklenirken, emniyet talimatlarına uyun. Çalıştırma Yakıtı algılayana kadar yaklaşık 5-6 kez karbüratör düğmesine basın. Not: Motor yüksek sıcaklıkta ise, jikleyi orijinal pozisyona getirin. Dişli bıçak çalışırken, dişli bıçağa bir şey gelmediğinden ve kimseye zarar gelmiceğinden emin olun. Devir Belirleme Dönüş hızı dakikada 8000-9000 devire geldiğinde, dönüş hızının kontrolü için serbest yükteki hızı kesinlikle 0,5m/sn olmalıdır. Bıçak Dönen bıçağın kalitesini korumak için, taş vb. sert, katı cisimlerle temas kurmasını önleyin. Durdurma Rolanti devri halinde motor hızını 2-3 dakika da yavaşça azaltın daha sonra durdurma düğmesine basın. Bakım Gövde Bakımı Bir iki saat çalıştıktan sonra ya da yağ eklenmesi gereken durumlarda, her vida ve somunu kontrol ederek, gevşeyip gevşemediklerinden emin olunuz. 20 saat çalıştırılan makinede, şanzımanına madeni yağ ekleyiniz. Bıçak ve dişlileri kontrol ederek hasar tespit ettiğinizde tamir yaptırın ya da değiştiriniz. Motor Bakımı Buji Bakımı Motorun daha iyi çalışmasını sağlamak için bujiyi temiz tutun, buji tırnak aralığını kontrol edin. Buji tırnak aralığı 0,5 ve 0,7 mm olmalıdır. Tırnak aralığının daha kısa veya uzun olması motorun düzenli çalıştırılmasına engel olabilir. Bujiyi düzenli olarak kontrol ediniz. Hava Filtresi Bakımı Hava filtresi yüzeyini düzenli olarak temizleyiniz. Parçalar kirli ise hafif yağ ile temizleyiniz. Parçalar kuruduktan sonra tekrar geri takınız. Sünger çok kirli ise yeni bir tanesiyle değiştirin.

Ürün Özellikleri

  • Tip Benzinli
Geri Bildirim Ver