Balkan Room Vakum Hurcu 73 X 130 Vakumlu Hurç Maxi Jumbo Boy Vakumlu Poşet

144,90 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  144,90 TL
%5 indirim
3 x  137,66 TL
412,97 TL
%7 indirim
5 x  134,76 TL
673,79 TL
%10 indirim
7 x  130,41 TL
912,87 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Balkan Room Vakum Hurcu 73 X 130 Vakumlu Hurç Maxi Jumbo Boy Vakumlu Poşet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Balkan E-Ticaret Limited Şirketi Satıcı Ünvanı: BALKAN E-TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0138062038100001 Vergi Kimlik Numarası: 1380620381
    Bu ürün Balkan E-Ticaret Limited Şirketi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm eşyalarınızı 15 saniyede %80 küçültebilirsiniz! Vakum hurcu
  • yorganlar, yastıklar, kazaklar, ceketler gibi hacimli ve yer işgal eden eşyalarınızı koruyarak hassas bir şekilde sıkıştırıp dolaplarınızda yer kazandırması sayesinde, evinizde eşya yerleştirirken karşılaşılan yer sorununun en kolay çözümü haline gelmiştir. Şimdi bunu gerçekleştirmek yalnızca 15 saniye. Vakumlayacağınız tüm ürünlerin temiz ve kuru olması gerekir. Her bir parçayı itinayla katlayın ve düzenli şekilde istifleyip hurcun içine yerleştirin. Hurcu aşırı doldurmayın. Yoğunluğu sağlamak için asgari olarak kapatma kenarında 10 cm mesafe bırakın. Sadece herhangi bir elektrik süpürgesiyle vakumlayarak eşyalarınızı küçük ebatlarda saklamanız mümkün. Ürün Özellikleri ** Tek yönlü vana ve çift eksenli naylon/polietilen eşyalarınızı su, kir, küf, böcek ve kötü kokulardan tamamen korur. ** Giysi, yorgan, yastık ve diğer giyim eşyalarınızı hurcun içine düzenli bir şekilde yerleştirebilirsiniz. ** Kapatma klipsini, torba ağzının bir ucundan diğer ucuna kadar en az 2 veya 3 sefer kaydırarak ve hafifçe bastırarak torbayı kapatmanız gerekmektedir. ** Tüm havayı çektikten sonra valf kapağını çevirerek yerine yerleştirebilirsiniz. ** Vakum saklama torbalarını ister evinizde, ister yolculukta kullanabilirsiniz. ** Vakum hurcu sistemi üç sofistike teknolojiyi bir araya getirerek hava geçirmez kapanma sistemini yaratır ve torbanın içine hava dolmamasını sağlar. ** Tek yönlü hava valfi sayesinde içindeki havayı kolayca çıkarabilir ve hacmini küçültebilirsiniz. ** Çift eksenli polietilen ve naylon katmanlarından oluşmuştur. ** Torbayı yatay veya dik pozisyonda depolayabilirsiniz. ** Vakumlu kapatma oksitlenmeyi inanılmaz ölçüde engeller ve küf sporlarının büyümesini durdurur. **Balkan Room kalitesi garantisidir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver