Genel Markalar Metalik Karışık Renkli Balon 12 Inch 50 Adet

148,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
12 saat 3 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
159,99 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
159,99 TL
12 saat 3 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Metalik Karışık Renkli Balon 12 Inch 50 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BalonŞehri Satıcı Ünvanı: HAKAN SAĞLAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7380565499
    Bu ürün BalonŞehri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 8Metalik balondur.
  • karışık renklidir.
  • en:5 cm boy:30 cm boyutlarında şişer.
  • helyum gazı uyumludur.
  • paket içerisinde 50 adet gönderilir.
  • doğum günlerinde kullanılabilir.
  • özel günlerde kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Balon Çeşidi Metalik Balon
Geri Bildirim Ver

BalonEvi BM048 12 inc 50 Adet Metalik Karışık Renkli Balon

Balonevi 50 adet metalik karışık renkli balon, çeşitli etkinliklerde kullanılan parti malzemelerinden biri olur. Ürün dekoratif amaçlı süslemelere uygun olarak üretilir. Set içinde karışık 50 adet balon yer alır. Kullanıcılar bu balonları ayrı ayrı veya birlikte kullanabilir. Balonlar isteğe göre balon zincirine geçirilmeye uygun özellikler taşır. Ayrıca kullanıcılar dilerlerse balonları helyum ile şişirebilir. Balonlar helyum ile şişirildiğinde havalanacağı için daha kolay bir kullanım sunar. Balonlar; 5 cm en ve 30 cm boy ile standart ölçülere sahip olur. İdeal ölçüleriyle balonlar birçok farklı organizasyonda kullanılabilir.

  • Renk: Metalik
  • Adet: 50
  • Boyut: 12 inç

Balonevi 50 Adet Metalik Karışık Renkli Balon Özellikleri

Balonevi 50 Adet Metalik Karışık Renkli Balon Özellikleri

Balonevi 50 adet metalik karışık renkli balon, kullanıldığı alana şık ve eğlenceli bir hava katar. Ürün, geniş renk yelpazesiyle dikkat çeker. Çok renkli tasarımı sayesinde Balonevi 50 adet metalik karışık balon seti ile farklı renk kombinasyonları yapmak mümkün olur. Kullanıcılar tercih ettikleri odanın genişliğine ve ortamın dekorasyonuna göre diledikleri renkleri kullanabilir. Set içerisinde metalik renkli balonlar da bulunur. Metalik renkler, dikkat çekilmek istenen alanda konumlandırılabilir. Özellikle pastel tonlarda balonlar ile renk kombinleri yapılarak eğlenceli ve canlı bir atmosfer yaratılabilir. Balonlar oldukça kolay bir şekilde şişirilebilir. Kullanıcılar bu işlem için bir balon şişirme pompası kullanabilir veya balona hava üfleyebilir. Balonların ölçüsü ise 12 inç yani 30 cm olur. Standart ölçüleri sayesinde balonlar, büyük boylara kadar şişirilebilir.

Balonevi 50 Adet Metalik Karışık Renkli Balon Kaliteli mi?

Balonevi 50 Adet Metalik Karışık Renkli Balon Kaliteli mi?

Balonevi 50 adet metalik helyumlu karışık renkli balon, dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilir. Balonlar dayanıklı yapıları sayesinde kolayca şişirilebilir. Sıkıca bağlandığı sürece havası kolayca inmez ve balonlar uzun partilerde, düğünlerde ve tüm gece süren davetlerde sorunsuz bir şekilde kullanılabilir. Ürünler maksimum kapasiteleri göz önüne alınarak şişirildiklerinde incelme ve patlama gibi sorunlar yaratmaz. Balonların kullanım ömrü de bu özellik sayesinde uzun olur. Balonevi 12 inch 50 adet metalik karışık renkli balon, dayanıklı tasarımı sayesinde çocukların kullanımı için güvenlidir. Davetlerde çocukların balonlarla oynaması güvenli olur. Balonlar şişirildiklerinde kalın materyalleri parlak ve canlı rengini yitirmez. Balonların sabitlenmesi de kolayca gerçekleştirilebilir. Kullanıcılar tül, ip, yapıştırıcı ve bant gibi materyaller ile balonları basit bir şekilde sabitleyebilir.

Balonevi Metalik Karışık Renkli Balon Nerelerde Kullanılır?

Balonevi Metalik Karışık Renkli Balon Nerelerde Kullanılır?

Balonevi 12 inch 50 adet metalik karışık renkli balon sahip olduğu şık tasarımı ile dikkat çekmeyi başarır. Ürün renkleri sayesinde pek çok farklı mekân ile kolayca uyum sağlayabilir. Balonevi metalik balonlar, başta kapalı veya açık ortamlar olmak üzere hemen hemen her yerde kullanılabilir. Balonlar farklı yüzeyler üzerine tek tek veya gruplar halinde sabitlenebilir veya bir balon zincirine takılarak hoş bir atmosfer yaratılabilir. Ürün bu özelliği sayesinde hem evlerde hem de kafe, restoran, otel tarzı işletmelerde kullanım için ideal olur. Balonevi metalik karışık renkli balon seti bahçe, teras gibi açık alanlarda ise çiçekler, balon çubukları ve kurdeleler ile şık birliktelikler oluşturulabilir. Ürün ayrıca açılış ve sunum gibi etkinliklerde de kullanılabilir. Balonevi 12 inch 50 adet metalik karışık renkli balon yorumlarını inceleyerek ürünün kullanım alanları ve kalitesi ile ilgili kullanıcı değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Bu balon setini, Trendyol üzerinden güvenli ödeme seçenekleriyle kolayca satın alabilirsiniz.