Bambala 6'lı Kavanoz Menü 6ay

405 TL
(67,50 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bambala 6'lı Kavanoz Menü 6ay

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bambala Satıcı Ünvanı: HANDE ERGUNER İNCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1019954575600001 Vergi Kimlik Numarası: 3570323413
    Bu ürün Bambala tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hiçbir koruyucu katkı maddesi, sofra şekeri ve sofra tuzu içermez. 1 adet Pırasa Yemeği, 1 Adet Balkabağı yemeği, 1 adet kabak yemeği, 1 adet karışık sebze yemeği, 1 adet elma -muz püresi, 1 adet meyve şöleni.Saklama koşulları: Buzdolabında (+4-6 derece) saklayınız. Kavanoz açılmadığı durumda, üretim tarihinden itibaren 10 gün içinde tüketiniz. Kavanoz açıldıktan sonra 2 gün içinde tüketiniz.Pırasa yemeği :Organik Pırasa, organik patates, organik havuç, organik zeytinyağı.Balkabağı yemeği İçindekiler: Organik balkabağı, organik patates, organik havuç, organik soğan, organik zeytinyağı. Kabak yemeği İçindekiler: Organik kabak, organik patates, organik havuç, organik zeytinyağı.Karışık sebze yemeği İçindekiler: Organik kabak, organik patates, organik kapya biberi, organik zeytinyağı. Elma- Muz püresi İçindekiler: Organik elma, organik muz.Meyve şöleni püresi İçindekiler: Organik elma, organik muz, organik yaban mersini .Kavanoz yemekleri ilgili sağlık profesyonelinin görüşüyle kullanılmalıdır.
Geri Bildirim Ver