9
Bebek Bisküvisi kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Bambala Zencefilli- Tarçınlı Bebek Kurabiyesi 125g Koruyucusuz, Temiz Içerik

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bambala Zencefilli- Tarçınlı Bebek Kurabiyesi 125g Koruyucusuz, Temiz Içerik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bambala Satıcı Ünvanı: HANDE ERGUNER İNCE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1019954575600001 Vergi Kimlik Numarası: 3570323413
    Bu ürün Bambala tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Küçük ellerin rahat kavrayabilmesi için küçük porsiyonlar şeklinde hazırlanmıştır. Hiçbir koruyucu katkı maddesi, sofra şekeri ve sofra tuzu içermez. Saklama koşulları: Oda sıcaklığında, kuru yerde muhafaza ediniz. Üretim tarihinden itibaren 2hafta içinde tüketiniz. İçindekiler: Organik tam buğday unu, organik yumurta, tereyağı, organik elma suyu konsantresi, tarçın, zencefil ve kabartma tozu. Alerjenler : Gluten, yumurta ve süt ürünü içerir. Zencefilli-tarçınlı kurabiye ilgili sağlık profesyonelinin görüşüyle kullanılmalıdır.
Geri Bildirim Ver

Bambala Zencefilli - Tarçınlı Bebek Kurabiyesi 125 gr Koruyucusuz, Temiz İçerik

Ek gıdaya geçiş dönemi çocuğa yeme alışkanlığının kazandırıldığı önemli bir zamandır. Keyifle tüketeceği lezzetteki gıdalar, yemek yeme işlevinden zevk almasına olanak tanır. Ayrıca bu dönemde tercih edilen besinlerin kolay ve pratik yenilebilmesi, yine çocuk ve sizin içinde mühimdir. Bambala zencefilli - tarçınlı bebek kurabiyesi 125 g koruyucusuz, temiz içerik, bu konudaki beklentilerinizi karşılayabilecek niteliklerdedir. Hiçbir koruyucu madde içermediği için son derece sağlıklıdır. Sofra şekeri ve sofra tuzu içermemesi nedeniyle ebeveynler tarafından sıklıkla tercih edilir. İçeriğindeki bütün ürünler organiktir, bu sebeple güvenle çocuğunuzu besleyebileceğiniz bir kurabiyedir. Bebeklerin küçük elleriyle rahatça tutabilmesi için küçük porsiyonlar halinde hazırlanıp hizmete sunulur. Keyifle tüketebileceği bir atıştırmalıktır ve son derece besleyicidir. İster evinizde ister yolculukta rahatça bebeğinizi besleyebilirsiniz.

  • Organik doğal içerik
  • Sindirimi kolay
  • Bebeklerin eline uygun ebat

Bambala Zencefilli - Tarçınlı Bebek Kurabiyesi

Bambala Zencefilli - Tarçınlı Bebek Kurabiyesi

Değerli varlıklarınız çocuklarınızı beseyeceğiniz gıdaların, doğal içerikte ve organik olması onların sağlığını korumak için önemlidir. Aynı zamanda pratik kullanım ve lezzeti de mühimdir. Kurabiye hem lezzeti hem de kolay tüketilmesi sebebiyle tercih edilir. Ürün, çantanızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz paketlerde kullanıma sunulur ve bu sebeple çokça beğeni toplar. Üretiminde organik tam buğday unu, yumurta ve tereyağı kullanılır. Üretim tarihinden itibaren bir hafta içerisinde tüketilmelidir ve oda sıcaklığında, kuru yerde muhafaza edilmelidir. Bambala zencefilli - tarçınlı bebek kurabiyesi 125 g koruyucusuz, organik içeriği sayesinde bebeğin sağlıklı gelişiminde büyük rol oynar. Kullanılan meyve suyu konsantresi tamamen organik ve besleyicidir, kurabiyeye lezzet katar. Bu sebeple bebeğiniz tarafından keyifle tüketilir. Sofra şekeri ve sofra tuzu içermeyen tarçınlı zencefilli bebek kurabiyesi, ilgili sağlık profesyonelinin görüşü ile kullanılmalıdır.

Lezzetli Zencefilli - Tarçınlı Bebek Kurabiyesi Özellikleri

Lezzetli Zencefilli - Tarçınlı Bebek Kurabiyesi Özellikleri

Sağlıklı beslenen bebek düzenli uyku uyur, bu sayede gelişimi de o denli düzgün ilerler. Bu sebeple ek gıdaya geçişte tercih edilen ürünlerin, sindiriminin kolay olması gerekir. Bambala zencefilli - tarçınlı bebek kurabiyesi 125 g, besleyici ve lezzetlidir. Ancak bu türü ilgili sağlık profesyonelinin görüşü ve kontrolünde tüketilmelidir. Bebeklerin rahat yiyebileceği şekilde yumuşak bir yapısı vardır. İçerisindeki doğal ürünlerden dolayı gevrek değildir. Bu, ürünün olumlu bir özelliğidir. Yumuşak yapıdaki kurabiyeyi çocuğunuz rahat bir şekilde tüketebilir. Sık tercih edilen organik bebek ek gıda, her yere kolay taşınabilen pratik paketleri ile beğeni kazanır. 10. ayından sonra alerjen bir durumu olmadığından emin olarak kullanıma başlanabilir. Evde, yolculukta dilediğiniz yerde tercih edebileceğiniz besleyici bir gıdadır. Bebeklerin küçük elleriyle kolayca tutup kavrayabileceği şekilde küçük üretilir.

Bebek Kurabiyesi 125 G Koruyucusuz Temiz İçerik Fiyat

Bebek Kurabiyesi 125 G Koruyucusuz Temiz İçerik Fiyat

Çocuklara özel olarak şekersiz ve tuzsuz üretilen kurabiye, tamamen çocuğunuzu sağlığını korumayı ve sağlıklı gelişimini hedefler. Yumuşak yapısı sebebi ile dişi çıkmadan da kontrol altında tüketilebilir. İçeriğindeki tüm malzemeler organik sertifikalıdır, güvenle bebeğinize yedirebilirsiniz. Organik tam buğday unu, organik yumurta ve yine organik tereyağı kullanılarak üretilir. Diğer kullanılan elma suyu konsantresi, zencefil, tarçın ve kabartma tozu da organiktir. Gluten, yumurta ve süt sebebi ile öncelikler alerjik durumu olup olmadığından emin olarak kullanılması tavsiye edilir. Ürünün paketleri çantanızda rahatça taşıyabileceğiniz boyutlardadır. Yemesi kolay ve keyiflidir. Bu sayede ek gıdaya adapte olmayı kolaylaştırır. Bambala zencefilli - tarçınlı bebek kurabiyesi 125 g koruyucusuz, temiz içerik fiyat performans ürünüdür. Ebeveynlerin beklentilerine karşılık verir. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Bambala zencefilli - tarçınlı bebek kurabiyesi 125 g koruyucusuz, temiz içerik yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Ürüne Trendyol’dan kolay bir biçimde ulaşıp sahip olabilirsiniz.