Bambino Cam Biberon 2'li Ekonomik Set - ( 225 Ml + 125 Ml )

225 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bambino Cam Biberon 2'li Ekonomik Set - ( 225 Ml + 125 Ml )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cosmolog Satıcı Ünvanı: COSMOLOG KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212047322600010 Vergi Kimlik Numarası: 2120473226
    Bu ürün Cosmolog tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emzirmenin yanı sıra biberonla beslenmeye ihtiyaç duyulduğu ya da emzirilemeyen dönemler için kullanılır. Camdan üretilmiştir. Emziğin yuvarlak uçlu tasarımı anne göğüs ucuna benzediğinden bebeğin emerken adaptasyonunu sağlar. Bebek sağlığı göz önünde tutularak, en yüksek kalitede BPA içermeyen malzemeden üretilmiştir. Emzik yavaş akışlıdır ve 0-6 ay bebekler için uygundur. 125 ve 225 ml biberon içerir.
Geri Bildirim Ver

Bambino 2'li Ekonomik Set (225 Ml + 125 Ml) Cam Biberon

Bebeğinizin kaliteli ve sağlıklı bir şekilde beslenmeye devam edebilmesi için biberon seçimi oldukça önemli bir konudur. Çocuğunuzun ağız ve damak yapısına uyum sağlayacak bir emzik ve içerisinde bulunan gıdayı en iyi şekilde muhafaza edecek materyal, dikkat edilmesi gereken noktalardır. Bambino cam biberon, bebeğiniz için tercih edebileceğiniz güvenilir ürünler arasında yer alır. Farklı boyutlarda 2 adet cam biberondan oluşan set, özellikle birden fazla çocuğu olan anne ve babaların beğenisini kazanır. Bebeğinizin mama saati sırasında konforlu bir biçimde beslenmesine imkân tanıyacak olan bu ürün, herhangi bir zararlı madde içermez.

  • Sağlıklı bir kullanım sunar.
  • 225 ml + 125 ml olarak 2 farklı biberondan oluşur.
  • 0-6 aylık bebeklere uygundur.

Bambino Cam Biberon 2'li Set Bebek Sağlığı İçin Uygun mu?

Bambino Cam Biberon 2'li Set Bebek Sağlığı İçin Uygun mu?

Gün içerisinde çocuğunuzun beslenmesini bir hayli kolay hâle getirecek olan Bambino cam biberon 2’li ekonomik set, bebek sağlığı için uygundur. Sıcak süt ve mama için ideal bir kap barındıran bu ürün, plastik ve benzeri materyallere göre daha mantıklı bir tercihtir. Cam, ısıdan etkilenmez ve form değiştirmez. Ayrıca temizlenmesi çok daha kolaydır. Biberonu bulaşık makinesinde yıkayarak çok kısa sürede hijyenik bir hâle getirebilirsiniz. Silikon materyal kullanılarak üretilmiş bir biberon emziği buluna ürün, bu açıdan da güvenli kullanım sağlar. Göğüs ucuna benzeyen yapısı sayesinde bebeklerin damaklarına rahatlıkla uyum sağlayan biberon emziği, herhangi bir rahatsızlık hissi yaratmaz. Aynı zamanda yüksek kaliteli ve BPA içermeyen materyaller kullanılarak üretilir. Bu nedenle tüm ebeveynler ürünü gönül rahatlığı ile tercih edebilir.

Bambino Cam Biberon Set Kaç Aydan İtibaren Kullanılabilir?

Bambino Cam Biberon Set Kaç Aydan İtibaren Kullanılabilir?

Minik bebeğiniz gözlerini dünyaya açtığı andan itibaren, beslenmeye ihtiyaç duyar. Anne sütünün gelmediği veya yeterli olmadığı durumlarda, Bambino cam biberon harika bir alternatif olur. Ağız sağlığı göz önünde bulundurularak geliştirilen bu ürün, 0-6 aylık bebekler için özel olarak üretilir. Çocuğunuzun doğduğu andan itibaren tercih edebileceğiniz biberon, bu yaş grubu için tasarlanmış bir emzik barındırır. Yenidoğan ile 6 aylık bebeklerin damak ve ağız yapısına uyum sağlayacak formda üretilen biberon başlıkları, herhangi bir sağlık problemine neden olmaz. Maddi açıdan oldukça büyük bir avantaj sağlayan bu ekonomik set içerisinde 225 ml ve 125 ml olmak üzere iki farklı biberon bulunur. Bu sayede kullanım açısından büyük bir kolaylık sağlanmış olur.

Bambino Cam Biberon 2'li Ekonomik Setin Emziği Kaliteli mi?

Bambino Cam Biberon 2'li Ekonomik Setin Emziği Kaliteli mi?

Tasarımı ile bebeklere keyifli ve kolay bir beslenme imkanı sunan Bambino cam biberonlar, yüksek kaliteye sahip emzikleri sayesinde dikkat çeker. Çocukların biberon kullanmaya daha kolay adapte olabilmeleri için göğüs ucuna benzer şekilde üretilen söz konusu emzikler, rahat bir kullanım olanağı sunar. Ayrıca yavaş akış özelliğini de barındırdıkları için bebeğinizin en iyi şekilde beslenmesine yardımcı olur. BPA gibi zararlı kimyasallardan hiçbirini içermeyen ürün, çocuğunuzun sağlığını olumsuz etkilemez. Yüksek kalite standartları gözetilerek üretildiği için uzun süre boyunca kullanılabilir. Tavsiye edilen biçimde kullanıldığında ve yıkandığında herhangi bir deformasyon belirtisi göstermez. Bu set, Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Bambino cam biberon 2’li ekonomik set yorumlarını inceleyerek diğer ebeveynlerin düşünceleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bebeğinizin daha konforlu bir şekilde beslenmesine yardımcı olacak olan bu ürün hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.