Bambum Enda Kaşıklıklı Bulaşık Sepeti

1.049 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bambum Enda Kaşıklıklı Bulaşık Sepeti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Besa Home Collection Satıcı Ünvanı: HAZAR MUTFAK VE EV GEREÇLERİ PAZARLAMA VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0460092847700001 Vergi Kimlik Numarası: 4600928477
    Bu ürün Besa Home Collection tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bambu bitkisi su ile temas ettiğinde diğer ahşap türleri gibi şişme yapmaz bu sayede Enda bulaşık sepetiniz hiçbir zaman sudan deforme olmaz ayrıca katlanabilir mekanizması sayesinde ona ihtiyacınız olmadığı zamanlarda mutfağınızdaki kullanım alanınızı genişletecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Bambu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bambum Enda Kaşıklıklı Bulaşık Seti

Bambum Enda kaşıklıklı bulaşık sepeti, mutfakta en büyük yardımcınız olan ürünlerden bir tanesidir. Yıkanan bulaşıkları kolayca kurutabilir, üründen en yüksek performansı alabilirsiniz. Enda kaşıklıklı bulaşık sepeti, suya en dayanıklı bitkilerden biri olan bambudan üretilir. Bu özelliği sayesinde uzun süreli kullanımı mümkün kılar. En ıslak yüzeylerde bile koku ve şişme yapmadan formunu korur. Ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilir, mutfağınıza şıklık katabilirsiniz. Bambum Enda - kaşıklıklı bulaşık sepeti b0273 ile tüm bulaşıkları güvenle kurutabilirsiniz. Uzun süreli kullanımı mümkün kılan ürün, mutfak giderlerini en aza indirir. Bütçenize destek olarak bir üründen beklediğiniz performansın fazlasını karşılar.

  • Bambum Enda kaşıklıklı bulaşık sepeti bambudan üretilir.
  • 45 x 35 x 35 cm boyutlara sahiptir.
  • Su ile temas ettiğinde koku ve şişme yapmaz.

Bambum Enda Bulaşık Sepetinin Özellikleri Nelerdir?

Enda Kaşıklıklı Bulaşık Sepeti Fiyatları

Bambum Enda kaşıklıklı bulaşık sepeti, ergonomik boyutları sayesinde kullanım kolaylığı sağlar. 45 x 35 x 35 cm boyutlara sahip ürünü kolayca katlayabilir, en dar yerlerde bile muhafaza edebilirsiniz. Fazla yer kaplamayan bulaşık sepeti, yerden tasarruf etmenizi sağlar. Bambum Enda bulaşıklık, işlevselliğinin yanı sıra şık tasarımıyla da ön plandadır. Ev dekorasyonunda ağaç ve türevlerini tercih edenler için iyi bir alternatiftir. Mutfağınıza şıklık katan ürün, bambu yapısıyla minimalist görünüme sahiptir. Dikkatleri üzerine çekerek hem fonksiyonelliği hem de tasarımıyla ilgi görür. Bambum Enda kaşıklıklı bulaşık sepetini kullanarak mutfağınıza fark katabilirsiniz. Çeşitli dekorasyonlar ile zenginleştirerek ürünü çok daha kullanışlı hâle getirebilirsiniz.

Bambum Enda Kaşıklıklı Bulaşık Sepeti Kullanışlı mıdır?

Enda Kaşıklıklı Bulaşık Sepeti Fiyatları

Bambum Enda kaşıklıklı bulaşık sepeti mutfakta hem sağlıklı hem de kullanışlı çözümler sunar. Ürünü kullanmadığınız anlarda katlanan mekanizmayı kullanabilirsiniz. Dolap içerisinde kolayca muhafaza edilebilir, ihtiyaç duyduğunuzda hemen çıkarabilirsiniz. Bambum Enda kaşıklıklı bulaşık sepeti, 3 farklı bölmeden oluşur. Bu bölmeler üst, alt ve yan raftan oluşur. Üst rafta tabak ve tencere kapağı başta olmak üzere tüm büyük bulaşıkları kurutabilirsiniz. Alt raf ise daha ufak boyutlu ürünler için ideâldir. Bu bölme, bardak ve bardak altlığı için rahatça kullanılabilir. Yan tarafta bulunan kare bölmeye de kaşık, çatal ve bıçakları yerleştirebilirsiniz. Evde, yazlıkta ya da iş yerinde kullanılan ürün, bulaşıklarınızı güvenle kurutmanıza yardımcı olur. Şık tasarımı ile bulunduğu ortamda obje görevi de görür.

Bambum Enda Kaşıklıklı Bulaşık Sepeti Kaliteli midir?

Enda Kaşıklıklı Bulaşık Sepeti Fiyatları

Bambum Enda kaşıklıklı bulaşık sepeti, bambu yapısıyla farkını ortaya koyar. Kaliteli bambu, suyu kolayca absorbe eder. Bu özelliği sayesinde koku ve bakteri oluşumunun önüne geçer. En yoğun kullanımlarda bile yapısında şişme ve çatlama yapmaz. Ürünü tercih ederek bulaşıkları gönül rahatlığı ile kullanabilir, vücut sağlığınızı destekleyebilirsiniz. Bambum bulaşık seti, küçük mutfak eşyalarını tek bir yerde kurutarak düzen sağlar. Tezgah kullanımını genişleterek hareket imkânını artırır. Böylece kalabalık görüntünün önüne geçerek küçük alanlar için büyük çözümler üretir. Özel yapısı sayesinde bulaşık sepetinin kirlenmesi söz konusu olmaz. Ürünü musluğun hemen yanına yerleştirebilir, zamandan tasarruf edebilirsiniz. Trendyol, binlerce kaliteli ürüne sahip online alışveriş platformudur. Tüm ürünler hem mobil uygulamada hem de web sitesinde ulaşılabilirdir. Dilerseniz Bambum Enda kaşıklıklı bulaşık sepeti yorumlarına ulaşabilir, kullanıcı deneyimlerine göz atabilirsiniz. Böylece satın almak istediğiniz ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Binlerce ürünü bütçe dostu fiyatlarla ulaştıran online platform, yaşam alanlarınızı güzelleştirir. Siz de bu ayrıcalıklardan faydalanmak için üyeliğinizi hemen başlatabilirsiniz.