Bambum Matia 24 Parça Çatal Kasik Biçak Seti

990 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bambum Matia 24 Parça Çatal Kasik Biçak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Davutoğulları Satıcı Ünvanı: DAVUTOĞULLARI ELEKTRONİK HİZMETLERİ ZÜCCACİYE TEMİZLİK OTOMOTİV İNŞAAT GIDA SANAYİ VE TİC. LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0271079620500010 Vergi Kimlik Numarası: 2710796205
    Bu ürün Davutoğulları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bambum'dan yemek ve tatlı servislerinizde kullanabileceğiniz 24 parça çatal bıçak seti.
  • Akrilik sap çelik aksamdan oluşmaktadır.
  • Düşük derecede bulaşık makinasında yıkanması uygundur.
  • Set içinde 6 şar adet yemek çatal,yemek bıçak,yemek kaşık ve tatlı kaşığından oluşmaktadır.
  • Iade koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.
  • Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı 0-50
Geri Bildirim Ver

Bambum Matia 24 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

Gündelik kullanımda ve misafir ağırlarken çatal kaşık bıçak seti seçimi oldukça önemlidir. Çatal kaşık bıçak setleri, en temel mutfak malzemeleri arasındadır. Bambum Matia 24 parça çatal kaşık bıçak seti mutfakların ilgi gören çatal kaşık bıçak setleri arasındadır. Estetik görünüşü ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çeken Bambum Matia 24 parça çatal kaşık bıçak seti B114444, sofralara ve mutfaklara yakışır. Altışar adet yemek kaşığı, yemek çatalı, tatlı kaşığı ve yemek bıçağı bileşenlerinden oluşan takım, kahvaltıdan tatlıya tüm servislerde tercih edilir. Ürün, kullanım sonrası uygun ayarda bulaşık makinesinde yıkanabileceği gibi elde yıkamaya da uygundur. Bambum Matia çatal kaşık bıçak seti ile bambunun güç, esneklik, sağlık getirisi evlerinize ulaşır.

  • Yemek ve tatlı servisinde kullanım
  • Akrilik sap çelik aksam
  • Bulaşık makinesinde yıkamaya uygun

Kullanışlı Bambum Matia Çatal Kaşık Bıçak Seti Özellikleri

Kullanışlı Bambum Matia Çatal Kaşık Bıçak Seti Özellikleri

Bambum Matia çatal kaşık bıçak seti, toplam 24 parça üründen oluşur. Sette 4 farklı çeşit ürün bulunur. İçerisinde altışar adet yemek kaşığı, yemek çatalı, yemek bıçağı çeşidinden bulunan set, kahvaltı dahil her öğün yemek servisinde kullanıma uygundur. İçerisinde altı adet de tatlı kaşığının bulunduğu set, yemek dışında tatlı servislerinde de tercih edilir. Bambum Matia 24 parça çatal kaşık bıçak seti kullananlar her öğünlerinde şık tasarımıyla servislerini yapabilir. Sette bulunan ürünler 4 x 19 x 1.5 cm ölçülerine sahiptir. Setteki her ürünün, metal kısımları çelik aksam olduğu gibi paslanmaz özelliktedir. Ürünün şık görünümlü sapları ise bambu ağacının doğadaki halini yansıtan akrilik tasarıma sahiptir. Ürün sofralarda ve mutfaklarda yer alan diğer bambu ve doğal görünümlü ürünlerle bir bütün oluşturarak kombinlenebilir.

Avantajlı Bambum Matia Çatal Kaşık Bıçak Seti

Avantajlı Bambum Matia Çatal Kaşık Bıçak Seti

Ürün, kullanımı ile avantaj sağlarken tasarımı ile mutfaklarınıza ve sofralarınıza şıklık katar. Bambum Matia 24 parça çatal kaşık bıçak seti yorumları incelendiğinde ürünün olumlu müşteri yorumları öne çıkar. Ürün, 24 parça çatal kaşık bıçak seti oldukça kullanışlı ve konforludur. Ürünlerin, bambu hissi veren sapları ile kullanımı oldukça kolaydır. Bambu görünümlü akrilik sapları sayesinde ve ağır olmayan ergonomik tasarımı ile rahat şekilde kullanılır. Öte yandan ürünler, paslanmaz çelik aksamları sebebiyle de kaliteli ve sağlam yapıdadır. Ürünler, uzun süre paslanmadan güvenle kullanılır. Kullanım sonrası elde yıkamaya elverişli olan ürünler, düşük sıcaklıkta bulaşık makinesinde temizlenmeye de uygundur. Kolay temizlenen, uzun süre kullanıma uygun çatal kaşık bıçak seti doğal görünümü, sağlam yapısı ve şık tasarımıyla doğanın sadeliğini mutfaklarınıza getirir. Set, görünümü ve tasarımıyla ilgi çeker.

Uygun Fiyatlı Bambum Maita Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Uygun Fiyatlı Bambum Maita Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Bambum Matia 24 parça çatal kaşık bıçak seti fiyatları takımın tüm özelliklerine uygun olarak belirlenir. 24 parça çatal kaşık bıçak takımı oldukça fazla tercih edilen, sıkça kullanılan ürünlerdendir. Hem günlük kullanımda hem de misafirlerinizi ağırlarken gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz takım, uygun fiyat avantajıyla doğa ruhunu evinize getirir. Şık tasarımı, yüksek kalitesi ve ergonomik kullanımı ile dikkat çeken takım, fiyatıyla da ilgi görür. Ürünü estetik görünümü sayesinde sofralarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kalitesi sayesinde ürünü uzun süreler boyunca kullanabilir, ürünün sunduğu konfor deneyimini sürdürebilirsiniz. Ürünü keyifli kahvaltılarınızda, öğle ve akşam yemeklerinizde olduğu gibi tatlı servislerinizde de her an tercih edebilirsiniz. Kullanışlı tasarımı ve bambu hissi veren doğal görünümlü bu çatal kaşık bıçak takımına, Trendyol’dan avantajlı fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz.