BANT EVİ Şeffaf Merdiven Kaymaz Bant 5cmx5m Yapışkanlı Havuz Banyo Küvet Mutfak Zemin Kaydırmaz Bant.evi

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BANT EVİ Şeffaf Merdiven Kaymaz Bant 5cmx5m Yapışkanlı Havuz Banyo Küvet Mutfak Zemin Kaydırmaz Bant.evi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BANT EVİ Satıcı Ünvanı: ÖZAY KARAHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5120340218
    Bu ürün BANT EVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şeffaf Merdiven Kaydırmaz Bant 5cm Genişlikte ve 5metre Uzunlukta Zemin Kaymaz Bant. Yalnızca Bant Evi Satıcı Mağazası Kaydırmaz Bantları, İstenilen Fabrika Çıkış Değerlerine Sahiptir! Her türlü ıslak zeminde Merdiven ve Zemin Kaydırmaz Bant hayatınızı kurtaracak! Merdiven ve Zemin Kaydırmaz Bant ustalık gerektirmeyen uygulaması ile kolayca evinize, ofisinize, apartman girişlerine kendiniz kolayca yapıştırabileceksiniz. Merdiven ve Zemin Kaydırmaz Bant sıcak - soğuk gibi hava değişimlerinden etkilenmez.-30 C° den +80 C° ye kadar olan ısı değişimlerinde kaydırmaz özelliğini yitirmez. Yapıştırıldığı yüzeyden çıkmaz. Merdiven ve Zemin Kaydırmaz Bandı her türlü ev deterjanları ile kolayca temizleyebilirsiniz. Ayrıca dış ve iç mekanlarda pratik bir şekilde uygulayıp, güvenle kullanabilirsiniz. Teknik Özellikler Taşıyıcı Malzemesi : PVC Film Yapışkan Türü : Akrilik ( 1.Sınıf Henkel ) Yüzey Kaplaması : Aluminiumoxid Kum Kalınlığı : 60 Toplam Kalınlık : 1 mm. Kimyasallara karşı dirençlidir. Tuzlu suya karşı dirençlidir. Uygulama Talimatı 1. Uygulama yapılacak alan yağ ve kirden arındırılmalı ve iyice durulanmalıdır. 2. Temizlenmiş yüzeyin kuru olduğundan emin olunmalıdır. 3. Uygulama yapılacak olan kaydırmaz bant gerekli ölçüde kesilmelidir. 4. Koruyucu folyo çıkarılıp basamak ucundan 1 cm. boşluk bırakılarak gerdirmeden yapıştırılmalıdır. 5. Yapıştırma sonrası kauçuk ya da lastik bir rulo yardımı ile üzerinden bastırarak zemine yapışması sağlanmalıdır. 6. Uygulama sonrası ilk 8 saatlik süre içerisinde ıslanmamasına dikkat ediniz. NOT: 10 C°'nin altında uygulama yapılmaması tavsiye edilir. Diğer ebatlar ve bant çeşitleri için Bant Evi mağazamıza bakabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Yapıştırıcı Tipi Tamir Bandı
Geri Bildirim Ver