Barbie Yemek Arabası ve 30 figür GMW07

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.378,16 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.472 TL
250 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.521,23 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.517,91 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Barbie Yemek Arabası ve 30 figür GMW07

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EDİ BÜDÜ SHOP Satıcı Ünvanı: MUKADDES BETÜL KÖKEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3327465729800001 Vergi Kimlik Numarası: 7440368506
    Bu ürün EDİ BÜDÜ SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie®'nin Yemek Arabası™
  • çok sayıda oyun alanı ve 30'dan fazla gerçekçi oyuncak figür GMW07Biip biip! Barbie®'nin Yemek Arabası™ ile lezzet ve eğlence dolu bir yola çıkmaya hazır mısın? Lezzetli yemekler yapıp servis etmeyi seviyorsan bir seyyar büfe işletebilirsin! Araç 45 cm uzunluğundadır. Dış kısmında Barbie® temalı, rengarenk yiyecek resimleri bulunur. Yiyecekleri hazırlamak ve servis etmek üzere ocak ve ızgara, smoothie istasyonu, servis barı ve saklama dolapları gibi oyun alanları açılır. Yemek arabası içinde ayrıca ayaklı menü panosu, kaplar, mutfak gereçleri, servis tepsileri, tabaklar, patates kızartması için fritöz, smoothie için blender, gıda malzemeleri, soslar ve acıkan müşterilerinin oturabileceği sandalye gibi 30'dan fazla aksesuar bulunur. Dahası, gerçekçi bir oyun için bazı figürler Barbie® bebeğin (ayrı olarak satılır) tutabileceği kısımlara sahiptir. Barbie® acaba ne pişiriyor? Müşteri seçimini yaptıktan sonra Barbie®, kasaya geçebilir. Doyasıya eğlence için set, Barbie®'nin Seyyar Büfesi™ile 30'dan fazla hikaye anlatma aksesuarı içerir. Özellikle yemek yapmayı, müşterilere hizmet etmeyi ve mutfak becerilerini geliştirmeyi seven, 3 yaş ve üzeri çocuklar için mükemmel bir hediyedir! Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.Barbie®'nin Yemek Arabası™ ile mobil restoranını işletebilir ve müşterilere lezzetli yemekler hazırlayabilirsin.Dışı kısmında Barbie® temalı renkli resimler bulunan 45 cm uzunluğunda araç ve oynayarak yaratıcı ifadeleri geliştirmeye uygun 30'dan fazla yemek arabası aksesuarı içerir. Yemek arabasında, yiyecekleri hazırlamak ve servis etmek için ocak ve ızgaranın, smoothie istasyonunun, servis barının ve saklama dolaplarının dahil olduğu oyun alanları açılır. Yemek arabasında ayrıca ayaklı menü panosu, kaplar, mutfak gereçleri, servis tepsileri, tabaklar, patates kızartması için fritöz, smoothie için blender, gıda malzemeleri, soslar ve acıkan müşterilerinin oturabileceği sandalye gibi 30'dan fazla aksesuar bulunur. Barbie® bebek (ayrı olarak satılır) müşterilerine salatalar, hamburgerler, taco'lar, patates kızartmaları ve diğer pek çok lezzetli yiyeceği hazırlayabilir! Müşterinin siparişi hazır olduğunda Barbie®, kasaya geçebilir.Gerçekçi bir oyun için hikaye anlatımı figürlerinin bazıları, Barbie® bebeğin tutabileceği kısımlara sahiptir.Özellikle yemek arabası meraklısı, en yeni yemek pişirme ipuçlarını ve becerilerini öğrenmeye hevesli 3 yaş ve üzeri çocuklar için mükemmel bir hediyedir!

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Yaş 3+ Yaş
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver