Barbie Chelsea Okulda Oyun Seti, 15 Cm Boyunda, Sarışın, Aksesuarlı, 3-7 Yaş Arası Için Ghv80

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
975,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.183 TL
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.522,99 TL

Ürün Bilgileri

Barbie Chelsea Okulda Oyun Seti, 15 Cm Boyunda, Sarışın, Aksesuarlı, 3-7 Yaş Arası Için Ghv80

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bebeccim Satıcı Ünvanı: ÖMER ÖZTÜRK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7140403409
    Bu ürün Bebeccim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Chelsea Okulda Oyun Seti 15 cm Sarışın Aksesuarlı GHV80
  • Chelsea ve arkadaşları genç beyinleri dünyayı keşfetmeye çağırıyor. Ablaları Barbie gibi onlar da yeni şeyler denemeyi, kendilerine meydan okumayı ve eğlenmeyi seviyor. Bu Barbie Chelsea Okulda Oyun Seti, genç beyinlerin sınıfı ve ötesini incelemeleri için mükemmel bir seçim. Şirin okul dekorasyonları, hikaye anlatımı aksesuarları ve birden çok oyun alana hayal gücünün yaratacağı eğlenceye ilham veriyor. Ders sırasında Chelsea bebeği ve bir arkadaşını (ayrı olarak satılır) iki sıra ve sandalye setine oturt. Kara tahta aksesuarı hikaye anlatımına teşvik ediyor. Dersler arasında geçiş yaparken önlü-arkalı kullanabilirsin. Teneffüs saati geldiğinde Chelsea bebeği kaydıraktan kaydır ya da salıncağa oturt ve salla. Atıştıracak bir şeyler almak için kafeteryaya uğramayı unutma. Bir öğle yemeği tezgahı, tepsiler ve kasa hikayeye daha da fazla eğlence katıyor.
  • Miniklerin hayal gücü, okul ortamını keşfetmeyi ve kendi tatlı hikayelerini canlandırmaya bayılacak çünkü kızlar Barbie ve kız kardeşleriyle oynarken istedikleri her şeyi hayal edebilir! Oyun imkanlarını çoğaltmak için diğer Chelsea bebeklerini ve oyuncaklarını koleksiyonuna ekle (her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır). Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.
  • Özellikler:
  • -Barbie Chelsea bebekleri ve oyuncakları miniklerin hayal gücünü, birden çok oyun alanına ve hikayeye eğlence katmak için eklenip çıkarılabilen parçalara sahip bu Barbie Chelsea Okulda Oyun Seti gibi çocukların sevdiği eğlenceli temalarla dolu dünyayı keşfetmeye çağırıyor.
  • -Sınıf ortamı, Chelsea ve bir arkadaşı (ayrı olarak satılır) için sıra ve sandalye setleriyle ve eğlenceli grafiklere döndürülebilen kara tahtayla hikaye anlatımını teşvik ediyor.
  • -Kafeteryada kasası olan bir öğle yemeği tezgahı ve yemek tepsileri var. Böylece Chelsea bebek teneffüsten önce atıştıracak bir şeyler alabilir. Oyun zamanı geldiğinde kaydıraktan kaydırabilir ya da salıncağa oturtup sallayabilirsin.
  • -Chelsea için defterler, meyve suyu kutuları, okul malzemeleri, sırt çantası ve bir gözlük gibi birçok temalı oyun parçasıyla hayal gücünün okulda eğlence için yaratabileceği sayısız seçenek var.
  • -Chelsea bebek, üzerinde güneş resmi olan bir bluz, parlak gökkuşağı baskılı çıkarılabilir bir etek ve günlük beyaz ayakkabılarıyla okula gitmeye hazır.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver