Barbie Chelsea Tatilde Bebekleri Gln73-ghv57

215 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
300 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
209,90 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
219,90 TL
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,85 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Barbie Chelsea Tatilde Bebekleri Gln73-ghv57

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZ OFİS KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: EKREM ÖZKÖSE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7010107632
    Bu ürün ÖZ OFİS KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Chelsea Tatilde Bebekleri GLN73-GHV57 Chelsea™ ve arkadaşları genç beyinleri dünyayı keşfetmeye çağırıyor. Ablaları Barbie® gibi onlar da yeni şeyler denemeyi, kendilerine meydan okumayı ve eğlenmeyi seviyor. Yaza hazır Chelsea™ bebekler ile kızlar eğlenceli yaz hikayeleri anlatabilir! Eğlenceli koleksiyonlar yaratmak için 15 cm boyutundaki bu bebekler çeşitli renkler ve stillerde plaj temalı şirin görünümlere sahiptir. Chelsea™ bebeklerin mayoları hayvanlar, şirin çizgi desenleri, ananas baskısı gibi havalı grafikler ve parlak desenlerle süslenmiştir. Değişik giysiler ve saç şekilleri ile sınırsız hikaye yaratmak senin elinde! Bu bebeklerle hayal gücünü kullanarak istediğin kadar oyun yaratabilirsin. Hikaye anlatmanın eğlencesini daha da artırmak için tüm Barbie® Chelsea Tatilde Bebeklerini ve oyuncaklarını koleksiyonuna ekle (her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır). Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Barbie® Chelsea Tatilde Bebekleri ve oyuncakları çocukların sevdiği eğlenceli temalarla miniklerin hayal gücünü dünyayı keşfetmeye çağırıyor! Eğlenceli koleksiyonlar yaratmak için çeşitli renkler ve stillerde plaj temalı şirin görünümlere sahip, yaza hazır Chelsea™ bebekler ile çocuklar harika yaz hikayeleri anlatabilir. 15 cm boyutundaki her Chelsea™ bebek hayvanlar, ananas baskısı gibi havalı grafikler ve parlak desenlerle süslenmiş mayolar giyer. Değişik giysiler ve saç şekilleri ile sınırsız hikaye yaratmak senin elinde! Hayal gücünü ve eğlenceli hikaye anlatımını harekete geçirmek için hepsini koleksiyonuna ekle! Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Yaş 3+ Yaş
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver