Barbie Marka: Gkh26 Dreamtopia Karlar Prensesi Bebek /dreamtopia Hayaller Ülkesi Kategori: Model Be

1.995 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Barbie Marka: Gkh26 Dreamtopia Karlar Prensesi Bebek /dreamtopia Hayaller Ülkesi Kategori: Model Be

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kerim Kırtasiye Satıcı Ünvanı: KERİM SÖYLEMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2997540897000011 Vergi Kimlik Numarası: 7800146941
    Bu ürün Kerim Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Dreamtopia Karlar Prensesi Bebek GKH26-GKH26 Barbie™ Dreamtopianın Barbie® prenses bebekleri ile sihirli bir moda dünyası yarat. Prenses bebek
  • havalı renklere sahip, bol parıltılı, kar tanesi baskılı kostümüyle her türlü kraliyet kutlamasına hazır. Beyaz-mor parlak mayo ve kurdele detayı, yumuşacık bir boleroyla tamamlanıyor. Barbie®nin kostümündeki düğmeye basarak şaşırmaya hazır ol. Elbise açılarak, gümüşi kar taneleri ile lavanta, mavi ve pembe renkli gölgeler ortaya çıkarır. Uzun, sarı saçlarındaki donuk pembe gölgeler, Barbie®ye büyülü bir hava katar. Minik prenseslerin Barbie®yi kraliyet maceralarına hazırlaması için set, saç tarağı da içerir. Barbie® ile dilediğin hikayeyi canlandırmak çok kolay. Dreamtopiaya girdiğinde hayallerin gerçeğe dönüştüğü bir dünyayla karşılaşırsın. Hayal dünyasına yolculuk için Barbie™ Dreamtopia bebekleri ve oyuncaklarını koleksiyonuna ekle. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Bebek tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Barbie™ Dreamtopia serisinin bu etkileyici prenses bebeği ile hayal dünyanı canlandır! Barbie® prenses bebek
  • havalı renklere ve parıltılı tül katmanına sahip, kar tanesi baskılı fantastik bir kostüm giyer. Barbie®nin kostümündeki düğmeye basarak bambaşka bir şıklığa hazır ol. Elbise açılarak, gümüşi kar taneleri ile lavanta, mavi ve pembe renkli gölgeler ortaya çıkarır. Eteği kapat ve sürprizi tekrar tekrar yaşa! Uzun, sarı saçlarındaki donuk pembe gölgeler Barbieye büyülü bir hava katarken, gümüş rengi tacı etkileyici görünümünü tamamlar. Minik prenseslerin Barbie® prenses bebeğin kraliyet kutlamalarına hazırlanmasına yardım etmesini sağlayacak bir saç fırçası bulunur.
Geri Bildirim Ver

Barbie Dreamtopia Karlar Prensesi Bebek

Dreamtopia Karlar Prensesi bebek 3 yaş ve üzerindeki çocuklar için uygun keyifli bir oyuncaktır. Peri masallarından hoşlanan çocuklar için ideal bir seçimdir. Bir peri kızı görünümünü destekleyen saçları ve kıyafeti ile çocukların oyunlarına farklılık katar. Bu sayede çocukların hayal güçlerini geliştirir; yaratıcılıklarının artmasına katkı sağlar. Paket içinde yer alan tarak ile çocukların temel becerilerinin gelişmesini de destekler. Dreamtopia Karlar Prensesi bebek:

  • Üstün kalitesi ile öne çıkar. Oldukça dayanıklıdır. Uzun süreli bir kullanım sunar.
  • Şık ve estetik bir görünüme sahiptir. Açılıp kapanma özelliğine sahip eteği ile çocukları şaşırtmayı başarır.
  • Farklı hikâyelerin baş karakteri olmaya adaydır. Bu sayede çocuklar sıkılmadan uzun zaman Dreamtopia Karlar Prensesi bebek ile oynayabilir.

Barbie Dreamtopia Karlar Prensesinin Özellikleri Nelerdir?

Dreamtopia Karlar Prensesi Bebek Gkh26

Dreamtopia Karlar Prensesi bebek şık ve estetik görünümü ile öne çıkan bir oyuncaktır. Parlak mayosunun üstünde beyaz ve tüylü bir bolero yer alır. Bel kısmında şık bir kurdela detayı bulunur. Barbie Karlar Kraliçesi 2 farklı görünüm sergileyen ışıltılı bir etek giyer. Kurdela kısmında bulunan butona basıldığında etek açılır. Lila, pembe ve mor renklerin hâkim olduğu bol parıltılı ve kar tanesi baskılı görünümü ortaya çıkar. Altın sarısı saçları ve muhteşem kıyafetiyle Barbie Dreamtopia Karlar Prensesi bebek masallardan fırlamış gibi görünür. 30 santimetre uzunluğa sahip olan bebeğin kendine ait bir tacı ve saç fırçası da bulunur. 3 yaş ve üzeri çocukların oynaması için uygundur. Çocukların hayal güçlerini geliştirerek farklı oyunlar oluşturmalarına katkı sağlar.

Barbie Dreamtopia Karlar Prensesini Çocuklar Sever mi?

Dreamtopia Karlar Prensesi Bebek Gkh26

Dreamtopia Karlar Prensesi bebek çocukların ilgisini çeken bir oyuncaktır. Özellikle farklı ve canlı renkleri ile çocukların ilgisini çekmeyi başarır. Parıltılı görünüme sahip kıyafeti ile Dreamtopia Karlar Prensesi bebek çocukların keyifle zaman geçirmesine destek olur. Açılıp kapanabilen eteği ile çocuklara eğlenceli bir sürpriz sunar. Çocuklar Dreamtopia Karlar Prensesi bebeğe kurguladıkları hikâyelerin içinde farklı roller verebilir. Bu sayede eğlenceli zaman geçirebilirler. Dreamtopia Karlar Prensesi bebek hitap ettiği yaş grubundaki çocuklar tarafından sevilir. Çocukların oyun saatlerini farklılaştıran bir oyuncak olarak öne çıkar. Paket içerisinden çıkan tarak ile çocuklar bebeğin saçlarına farklı şekiller verebilir. Görünümü üzerinde küçük değişiklikler yaparak oyuncağı farklı hikâyelerin ana kahramanı hâline getirebilirler. Dreamtopia Karlar Prensesi bebek çocukların favori oyun arkadaşı olmaya adaydır.

Barbie Dreamtopia Karlar Prensesi Kaliteli midir?

Dreamtopia Karlar Prensesi Bebek Gkh26

Dreamtopia Karlar Prensesi bebek oldukça kaliteli bir oyuncaktır. Üstün kaliteye sahip ve çocuklar için güvenli plastik malzeme kullanılarak üretilir. Saçları, kıyafeti ve aksesuarları için de benzer niteliklere sahip malzemeler tercih edilir. Bu sayede hem güvenli hem de dayanıklı bir oyun arkadaşı olarak öne çıkar. Yüksek kalitesini uzun ömürlü kullanımı ve kolay deforme olmayan yapısı ile ortaya koyar. Hitap ettiği yaş grubundaki çocuklar için dayanıklılığı ile ideal bir seçimdir. Barbie Dreamtopia Karlar Prensesi bebek Trendyol’da satıştadır. Ürüne bilgisayarınızdan ya da cep telefonunuzdan sadece birkaç tıklama ile kolayca ulaşabilirsiniz. Barbie Dreamtopia Karlar Prensesi bebek yorum olarak kullanıcılardan büyük oranda olumlu geri dönüş alır. Alışverişiniz öncesinde gerçek kullanıcı deneyimlerden faydalanabilirsiniz. 7 gün 24 saat boyunca dilediğiniz an alışveriş yapabilirsiniz. Uygun fiyat seçenekleri ve avantajlı kampanyalar aracılığıyla daha hesaplı bir alışveriş deneyimine sahip olabilirsiniz.