Barbie Gökkuşağı Renkli Saçlar Bebeği

840,75 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
911,05 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
949,05 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
949,05 TL
Kargo Bedava
949,05 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Barbie Gökkuşağı Renkli Saçlar Bebeği

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tahtakale Spot Satıcı Ünvanı: TAHTAKALE SPOT MAĞAZACILIK GIDA TÜKETİM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0816057920400046 Vergi Kimlik Numarası: 8160579204
    Bu ürün Tahtakale Spot tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Gökkuşağı Renkli Saçlar Bebeği BarbieGökkuşağı Renkli Saçlar Bebeği ile Barbie’nin büyüleyici dünyasına sizde dahil olun! Genç tasarımcılar için Barbie’nin saçlarına şekiller vermek çok eğlenceli olacaktır. Kıvır, dalgalandır ve renklendir! Barbie için eşsiz görünümler yarat. Uygulaması ise çok kolay! Barbie’nin saçlarını parıltılı tarağı ile tarayarak parlaklık kazandırabilir, örebilir veya farklı saç modelleri uygulayabilirsiniz. Kızlar bu upuzun saçlı Barbie bebeğin saçlarını şekillendirirken eğlenceli dakikalar geçirecekler. Set içerisinde
  • 1 adet Barbie bebek, parıltılı tarak, saç aksesuarları, fırça gibi çeşitli aksesuarlar yer almaktadır. Bebek 29 cm boyundadır. Yaş Grubu : 5+ Yaş Barkodu: 887961696813 Item No : BRB/FXN96 Kutu Ölçüleri : 35 x 23 x 6 cm Desi Değeri: 2

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
Geri Bildirim Ver

Barbie FXN96 Gökkuşağı Renkli Saçlar Bebeği

Barbie gökkuşağı renkli saçlar bebeği minik kalpleri sevindiren oldukça güzel bir hediyedir. Her küçük kızın hayallerini süsleyen Barbie bebeklerin bu modelinde Barbie’nin saçları gökkuşağı gibi rengarenktir. Hem renkli hem parlak saçlarıyla Barbie bu sefer karşımıza bir rapunzel gibi çıkar. Kızların evcilik, bebek giydirme, kuaför oyunları vb. gibi vazgeçemedikleri tüm oyunlarda Barbie bebekler yerini alır. Barbie gökkuşağı renkli saçlar bebeği set içerisindeki ek materyallerle kızların evcilik oyunlarını süsler, kıyafet ve saç tasarım yeteneklerini geliştirir ve yaratıcı güçlerini arttırır. Hem yeni yılda hem de diğer tüm özel günlerde muhteşem bir hediye seçeneği olan Barbie bebekler, herkesin gönlünü fetheder.

  • Kutu Ölçüleri : 35 x 23 x 6 cm.
  • Bebek 29 cm boyundadır.
  • Parıltılı tarak, saç aksesuarları, fırça gibi çeşitli aksesuarlar.

Barbie Gökkuşağı Renkli Saçlar Bebeğinin Özellikleri Nelerdir?

Barbie Gökkuşağı Renkli Saçlar Bebeğinin Özellikleri Nelerdir?

Barbie gökkuşağı renkli saçlar bebeği 29 cm’dir. Kutu içerisinde çeşitli aksesuarlar yer alır. Bu aksesuarlar parıltılı tarak, toka, fön tarağı gibi özellikle saç tasarımında kullanılır. Barbie’nin saçları renkli ve parıltılıdır. Uzun ve yumuşak saçına kolayca şekil verebilirsiniz. Barbie’nin kıyafetleri de gökkuşağı temasına uygundur. Paketin içinde yer alan tarakla bebeğin saçını istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Dilerseniz saçını da kesebilirsiniz. Tamamen çocuğunuzun tasarım yeteneğini geliştirmek adına hazırlanan bu güzel Barbie gökkuşağı renkli saçlar bebeği her açıdan keyifli bir oyun fırsatı sunar. Barbie saçını düzleştirebilir, kıvır kıvır yapabilir ya da örebilirsiniz. Tüm saç tasarım yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Barbie Gökkuşağı Renkli Saçlar Bebeği Temizliği Nasıldır?

Barbie gökkuşağı renkli saçlar bebeği fxn96 temizliği oldukça kolaydır. Barbie’nin saçları kirlendiği takdirde saçını su ve sabun kullanarak hafifçe yıkayabilirsiniz. Ilık su kullanabilirsiniz. Saçı gibi kıyafetleri kirlendiğinde de kıyafetleri elde ya da makinenizin narin yıkama modunu ayarlayarak yıkayabilirsiniz. Barbie gökkuşağı renkli saçlar bebeğine ait kıyafetleri hafif ütüledikten sonra kullanabilirsiniz. Barbie saçlarını saç kurutma makinesiyle kurutabilirsiniz. Düzleştirici, maşa gibi aletleri kullanarak da birbirinden renkli ve parlak saçlara istediğiniz şekli saniyeler içinde verebilirsiniz. Bir gün düz saçlı şık bir Barbie bebekle bir diğer gün de kıvır kıvır saçlı bir Barbie bebekle gününüzü geçirebilirsiniz. İstediğiniz renk saçı ön plana çıkarabilirsiniz. Gece bile parlayan saçlarıyla Barbie gökkuşağı renkli saçlar günün her saati oyunlarınızı renklendirir.

Barbie Gökkuşağı Renkli Saçlar Bebeğinin Aksesuarları Nelerdir?

Barbie gökkuşağı renkli saçlar bebeği içerisinde birden fazla saç tasarım aksesuarı içerir. Paket içerisinde Barbie’nin rengarenk saçlarıyla uyumlu parlak bir tarak vardır. Bu tarakla Barbie’nin saçını tarayabilir, şekillendirmeden önce saçı çok daha yumuşak bir hale getirebilirsiniz. Parlak tarağın yanı sıra bir adet tarak daha mevcuttur. Barbie bebeğinizin saçı karıştığı takdirde bu tarağı kullanabilir ve oyuncağınızı eski bebeksi saçına kavuşturabilirsiniz. Paket içerisinde yer alan renkli tokalar vardır. Bu tokaları kullanarak bebeğin saçını toplayabilir, örgü örebilir ya da topuz yapabilirsiniz. Tarakların üzerinde Barbie logosu mevcuttur. Barbie gökkuşağı renkli saçlar bebeği yorumlarını inceleyebilir ve bu özel bebeğin diğer eşsiz özelliklerini keşfedebilirsiniz. Barbie gökkuşağı renkli saçlar bebeği fiyatı da oldukça uygundur. Siz de bir çocuğun kalbini kazanmak, ona unutamayacağı bir hediye vermek ya da yaklaşan yeni yıl için güzel bir başlangıç yapmak istiyorsanız, Barbie gökkuşağı renkli saçlar bebeğini Trendyol üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.