Barbie Gtf48 Dreamtopia Chelsea Ve Eğlenceli Dünyası Oyun Seti

1.700 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: Tek Ebat
Tek Ebat
0-3 Yaş
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Barbie Gtf48 Dreamtopia Chelsea Ve Eğlenceli Dünyası Oyun Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Enuyguntoys Satıcı Ünvanı: YAVUZ KARDEŞLER OYUNCAK TEKSTİL KONFEKSİYON HER TÜRLÜ DERİ MAMULLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0942007149100018 Vergi Kimlik Numarası: 9420071491
    Bu ürün Enuyguntoys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Dreamtopia serisinden bu Chelsea Oyun Seti, Chelsea Peri Bebek, yavru köpek dostu ve büyülü oyun alanıyla sihir dolu oyunlara ilham verir.Barbie Dreamtopia serisindeki Chelsea Oyun Setleri ile peri masalı hikayeleri anlatın!Chelsea Bebek ve köpek dostunun fantastik ağaç eve tırmanmasına, bulutlardan kaymasına, hamakta sallanmasına ve birlikte çiçek tahterevalliye binmesine yardım edin.Burada eğlencenin sonu yok. Peri kanatları takmış bir yavru köpek de dostluk hikayelerine ilham verir. Chelsea Prenses Bebek ve ayıcık arkadaşı, ay şeklinde iki sallanan sandalye, sallanan tek boynuzlu at ve salıncaklı yatak ile uyku hikayeleri yaratın. Chelsea'nin pijama partisi oyun seti, renkli tasarımı ve ayrıntıları sınırsız hikayeler oluşturma imkanı sağlıyor.Oyun zamanı geldiğinde, Chelsea Bebek ve ayıcık arkadaşı bulut temalı salıncakta sallanabilir ve sallanan tek boynuzlu ata sırayla binebilir. Uyku zamanında ise iki dost sallanan ay sandalyelerinde sıcak çikolatalarını yudumladıktan sonra bulutların üzerindeki sallanan yataklarına çıkabilir. Bu setler, sihirli bir oyun günü için gereken ortamı yaratan büyük parçalar ve küçük aksesuarlarla hayal gücünü geliştiren eğlenceli hikayelere ilham verecek.Her biri peri veya prenses görünümlü Chelsea Bebek ve sevimli bir hayvan arkadaşını içerir. Renkli tasarımlar ve fantastik ayrıntılar peri masalı eğlencesine ilham verirken tatlı aksesuarlar ise kızların hikayelerine fantastik ayrıntılar kazandırır. Her Chelsea oyun setine peri veya prenses görünümlü bir Chelsea Bebek ve tatlı anlara eşlik edecek bir hayvan dostu dahildir. Serinin
  • ağaç ev ve pijama partisi temalı oyun seti olmak üzere 2 farklı modeli bulunmaktadır. Kutu ölçüsü: 34,1 x 6,9 x 26,7 cm.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver