Barbie E Ken Kariyer Bebekleri Fxp01 Fxp04 Cankurtaran

859 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
879,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
914,60 TL

Ürün Bilgileri

Barbie E Ken Kariyer Bebekleri Fxp01 Fxp04 Cankurtaran

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: U-toys Satıcı Ünvanı: UĞUR GÖĞÇE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3970441461
    Bu ürün U-toys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Ken Kariyer Bebekleri Can Kurtaran FXP01-FXP03 Barbie® ve Ken™ kariyer bebekleri, çocukların gelecek hayalleri kurmasını sağlar. Kariyer temalı giysisi ve aksesuarlarıyla Ken™ bebek, meslekleri tanımaya yardımcı olur. Keşfedilmeyi bekleyen birçok kariyer var! Ken™ itfaiyeci bebekle yangın söndür. Ken™ barista bebekle kahve servisi yap ve eğlen. Ken™ cankurtaran bebekle suya atla ve insanları kurtar. Ken™ futbolcu bebekle maçı kazandıran golü at. Bebeklerin her biri, itfaiyeci üniforması veya barista önlüğü gibi farklı mesleklerin kıyafetlerine sahip. Futbolcunun futbol topu veya cankurtaranın can simidi gibi aksesuarlar ise hayal gücünü canlandırır. Farklı cilt tonları ve göz renkleri, eğlenceli oyunlarda sınırsız hikaye seçeneği sunar. Bebekleri keşfet ve hepsini koleksiyonuna ekleyebilirsin çünkü bir kız Barbie® ile oynarken, istediği her şeyi hayal eder! Giysili ve aksesuarlı Ken™ bebek ile kariyer temalı parçalar dahildir. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Bebekler tek başlarına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler farklılık gösterebilir. Barbie® ve Ken™ kariyer bebekleriyle gelecek hayalleri kur! İtfaiyeci, barista, cankurtaran ve futbolcu Ken™ bebeklerle meslekleri keşfet. Bebeklerin her biri, kariyer temalı bir kıyafet giyer. İtfaiyeci şapkası ve barista fincanı gibi aksesuarlar ise daha güzel hikayeler anlatmanı sağlar. Farklı cilt tonları ve göz renkleri, hikayeleri ve bebekleri toplamayı daha keyifli hale getirir. Bebekler ile meslekleri keşfedebilirsin çünkü bir kız Barbie® ile oynarken, istediği her şeyi hayal eder (Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır).

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver