Barbie Ken Moda Paketi Mavi Batik Gömlek Alt Ve Spor Ayakkabılar Grc72 2021

349 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Barbie Ken Moda Paketi Mavi Batik Gömlek Alt Ve Spor Ayakkabılar Grc72 2021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: U-toys Satıcı Ünvanı: UĞUR GÖĞÇE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3970441461
    Bu ürün U-toys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Ken Bebek Kıyafet Koleksiyonu GRC72-GWF03 Çok yönlü ve havalı kıyafet koleksiyonu sayesinde Ken'i her ortama uygun şekilde giydirebilirsiniz. Son moda kıyafetler, günümüz trendlerine benzersiz bir yorum katar. Her kıyafet koleksiyonunda Ken Bebek için bir kıyafet ve bir aksesuar bulunur. (Bebek ayrı olarak satılır.) Koleksiyondaki parçaları serideki diğer Ken kıyafetleri, ayakkabıları ve aksesuarlarıyla kombinleyip farklı görünüşler yaratarak yeni tarzlar keşfedebilirsiniz. Orijinal Ken vücut tipine sahip bebeklere uyacak şekilde tasarlanmıştır. Bir üst, bir alt ve bir aksesuar ile eksiksiz bir tarz sunan bu kıyafet paketleri sayesinde Ken bebeğe farklı kıyafetler giydirip farklı eğlenceli hikayeler yaratabilirsiniz. Çeşitli renkler ve modern baskılarla tasarlanan üstleri, sportif bir stilden ekoseli havalı bir pantolona kadar çeşitlilik gösteren havalı altlar tamamlar. Ayakkabı veya güneş gözlüğü gibi aksesuarlarla son dokunuşu yaparak görünümü tamamlayın. Farklı kombinler oluşturmak ve yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için diğer Ken Bebek giysilerini ve aksesuarlarını da koleksiyonunuza ekleyin. Barbie ve Ken bebeklere ait tüm kıyafetleri ve aksesuarları koleksiyonunuza ekleyerek eğlenceyi artırabilir, oyun saatlerinize renk katabilirsiniz. 3 Yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 4 Yaş
Geri Bildirim Ver