Barbie Nat Geo Bebekleri - Astrofizikçi GDM47-GDM44

699 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,99 TL

Ürün Bilgileri

Barbie Nat Geo Bebekleri - Astrofizikçi GDM47-GDM44

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EceLody Satıcı Ünvanı: PEKMEZ AKILLILAR GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0727026137100017 Vergi Kimlik Numarası: 7270261371
    Bu ürün EceLody tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Nat Geo Bebekleri - Astrofizikçi GDM47 Barbie® bebek maceracı bir ruha sahiptir, her zaman dünyayı keşfetmeye meraklıdır. National Geographic ile yaptığı işbirliği sayesinde hayal gücünü kullanmayı teşvik eder, kendini ifade etme ve keşif becerilerini geliştirir. Astrofizikçi bebek ile keşfetmeye hazır ol. Barbie, profesyonel bir kıyafet giyer ve döner teleskop gibi temalı aksesuarlara sahiptir. Tüm Barbie® National Geographic bebeklerini koleksiyona ekle. (Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır). Yeni keşiflerde bulunmaya ve gelecek hayalleri kurmaya bayılacaksın çünkü kızlar Barbie® ile oynarken istedikleri her şeyi hayal edebilir! Yıldız haritası ve teleskobuyla birlikte iş kıyafeti giyen Barbie® astrofizikçi bebek içerir. Bebek tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Barbie® bebek ve National Geographic oyun aracılığıyla hayal gücünü, ifade yeteneğini ve keşif ruhunu teşvik etmek için bir araya geldi. Bu dört kariyer bebeği kızların kendi hikayelerini yazmalarına yardım etmeye hazır! Her biri ayrı ayrı ve stoklara bağlı olarak satılır. Barbie® uzaydan ilham alan baskılı bluzu, siyah pantolonu ve siyah botlarından oluşan kıyafeti ile yıldızları selamlar. Dönebilen büyük teleskop sayesinde kızlar yıldız araştırmaları temalı oyunlar oynayabilir! En sevdiğin yıldızı bulmak veya yeni bir gezegen keşfetmek için yıldız haritasını kullan. Dünyaya, doğaya ve bilime meraklı 3-7 yaş arası çocuklar için harika bir hediye. Çocukların hayal kurmasına ilham vermek için tüm Barbie® kariyer bebeklerini ve oyuncaklarını koleksiyona ekle! Genç zihinler Barbie® ve National Geographic'in dünyanın dört bir yanında yaptığı bilim, keşif ve eğitim çalışmalarına yardım etmeye bayılacak, çünkü kızlar Barbie® ile oynarken istedikleri her şeyi hayal edebilir!

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver