Barbie Marka Fhy73 Barbienin Rüya Evi /barbienin Hayatı

2.995 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Barbie Marka Fhy73 Barbienin Rüya Evi /barbienin Hayatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAYTOYS OYUN TUR. SAN. TİC. İTH. VE İHR. Satıcı Ünvanı: MAYTOYS OYUNCAK TURİZM SANAYİ TİCARET İTHALAT VE İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613156144800001 Vergi Kimlik Numarası: 6131561448
    Bu ürün MAYTOYS OYUN TUR. SAN. TİC. İTH. VE İHR. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie'nin Rüya Evi Oyun Seti
  • Bu parlak pembe ve mor oyun seti çok şaşırtıcı!
  • Her biri birçok etkileşimli efektle dolu keşfedilecek 3 kat ve 8 oda var.
  • En üst kattaki yatak odasında şekerleme yapın veya tam donanımlı mutfakta lezzetli bir yemek hazırlayın.
  • Gerçekçi kızarma ses efektlerini duymak için tuvaletteki düğmeye bile basabilirsiniz!
  • Ürün Özellikleri
  • 70 parça, 3 kat, 8 oda, çalışan bir asansör, dönüştürülen mobilyalar, home ofis ve kaydıraklı havuz içerir!
  • Barbie Rüya Evi, genç hayalleri bu oyuncak bebek evine taşınmaya ve bir rüya evi kurmaya teşvik ediyor.
  • Işıklar ve sesler gerçekçi dokunuşlar ekler ve rol oynamayı teşvik eder.
  • Montajlı Boyutlar: 125 G x 120 Y cm
  • 3 Yaş + için uygundur
  • Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.
  • Gerekli piller: 3 x AAA (ayrı satılır) Piller dahil değidlir.
  • Önemli : Bebekler, araç ve tekerlekli sandalye ürüne dahil değildir.
  • Barbie Bebek, Bebek Oyun Setleri, Oyun Ev Setleri

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver

Barbie Rüya Evi - Fhy73

Barbie Rüya Evi - Fhy73

Çocukların hayal gücünü geliştirerek renkli parçalarıyla çeşitli oyunlar kurmasını sağlayan Barbie Rüya Evi, miniklerin kendi kendine oynamasına imkanı sağlar. Barbie Rüya Evi FHY73 serisi, ilgi alanlarının ortaya çıkmasına yardımcı olurken nesneleri yakından tanımalarına da destek olur. Barbie Rüya Evi yorumları, ürünü denemeden önce size fikir verir. Bu tür oyuncaklar;

  • Yeteneklere yardımcı olur.
  • Sosyal beceriye katkı sağlar.
  • Bilişsel düşünmeye destek olur.

Barbie Rüya Evi Özellikleri

Barbie Rüya Evi Özellikleri

Çocukların oyun sırasında yöneldiği nesnelere karşı artan ilgisi, ailelerin onların hayatlarıyla ilgili yapacakları seçimleri kolaylaştırır. Barbie Dream House Rüya Evi günlük yaşamla ilgili pek çok yeterliliğin kazandırılmasına katkı sağlar. Barbie Rüya Evi asansörlü özelliğiyle katlar arası geçişi kolaylaştırır. Barbie Rüya Evi’nin tercih edilmesini sağlayan özellikleri şu şekildedir:

Barbie oyunları Rüya Evi, keşfetmeyi sağlarken motor becerileri geliştirir. Ürün, yaşam alanı içinde kullanılan tüm bölümlere yer verilerek dizayn edilir. Gerçeğe yakın parçalar, günlük yaşamı kolaylaştırır. Barbie Rüya Evi 3 katlı aksesuarlı asansörlü özelliğiyle istenilen şekilde düzenlenebilir. Modern görünümlerin elde edilmesi için süslemeler mevcuttur. Süs eşyalarıyla dekore edilebilir. Barbie Rüya Evi 120 cm 3 katlı Barbie oyuncak ev 76 x 21 x 80 cm kutu ölçülerindedir. Sesli ve görsel efektleriyle eylemlerin gerçeklik payını artırır. Akıllı mobilyalarla bir üründen farklı eşyalar oluşturularak yeni konseptler üretilir. Her bir eylem için özel odalar ve katlar ayarlanır. Bebekleri istenilen katlara çıkartılarak vakit geçirmesi sağlanır. Teknolojinin verdiği imkanlar doğrultusunda gerçeklik payının artması için ışıklandırmalar ve hareketler kullanılır.

    Barbie Rüya Evinin Gelişime Katkıları

    Barbie Rüya Evinin Gelişime Katkıları

    Zihinsel gelişim süreçlerinde çocuklara çeşitli aktiviteleri tek başlarına yapma avantajı sağlayan Barbie Rüya Evi karakterleri, arkadaşlarla beraber nasıl oyun kurulduğuna dair pek çok yararlı bilginin çocuklar tarafından üretilmesini sağlar. Çocuklar, nesnelerin doğru konumlara yerleştirilmesini öğreten Rüya Evi Barbie karakterlerini birbirleriyle eğlenebilecekleri etkinliklere rahatlıkla götürebilir. Barbie Rüya Evi’nin gelişime katkıları şu şekilde sıralanabilir:

    Nesneleri hareket ettiren çocukların motor becerilerini kazanmasına yardımcı olur. Eşyaların doğru alanlara yerleştirilmesi zihinsel gelişim süreçlerini hızlandırır. Gerçek hayattaki eşyalarla benzerlik gösteren Barbie Rüya Evi oyuncak seti, materyallerin bilinirliğini de artırır. Hikaye oluşturmaya imkan tanıyan bu oyuncak, kendi dünyası içinde çocukların sosyal gelişim ve dil becerileri seviyelerinin artmasında etkili olur. Çok parçadan oluşan Barbie 3 katlı Rüya Evi, çocukların fiziksel nesnelere dokunarak bilişsel becerilerinin gelişimlerine katkı sağlar. .

      Barbie Rüya Evi- Fhy73 Fiyatları

      Barbie Rüya Evi- Fhy73 Fiyatları

      Barbie Rüya Evi fiyatı, tasarımında kullanılan canlı renklerden ve içeriğindeki gerçeğe yakın parçalardan dolayı farklı alternatiflerle karşınıza çıkar. Barbie Bebek Rüya evi kız çocuklarının hayran oldukları ve oynamaktan zevk aldıkları bir settir. Yapıları gereği Barbie Rüya Evi eşyaları kız çocuklarının yaşantısına ve eğilim gösterdikleri alanlara uygundur. Barbie 3 katlı Rüya Evi fiyatları bütçenize uygun aralıklarda yer alır. 90 cm uzunluk ve 120 cm genişlik ebatlarıyla öne çıkan set, her ayrıntı düşünülerek tasarlanır. İçeriğinde bulunan çok sayıda parçaya ilave olarak asansör, garaj, havuz, kaydırak gibi detayları da mevcuttur. Oyun kutusu içinde yer alan bebeklere mutfakta, oturma odasında, yatak odasında çeşitli aktiviteler yaptıran çocuğunuz, ister bebeğin uyku süresini belirleyebilir isterse de eğlenceli vakit geçirmesi için onu diğer oyuncak bebeklerle buluşturabilir. Barbie Rüya Evi satın alabilmenin kolay adresi olan Trendyol, online alışveriş imkanı ile istediğiniz her yerden sipariş verebilmenizi sağlar.