Barbie 'nin Pembe Uçağı Gdg76

2.860 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.845,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.849,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.976 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Barbie 'nin Pembe Uçağı Gdg76

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mega Trend Satıcı Ünvanı: EŞREF BURAK ALAYOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0490126465
    Bu ürün Mega Trend tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbienin Pembe Uçağı GDG76-GDG76 Barbienin Uçağı, hayal gücünü uçuşa geçirecek. Çocuklar uçağın yerde gitmesi için tekerleklerden itebilir veya uçağın iç kısmıyla oyunlar oynamak için üst ve yan kısımları açabilir. Yatırılabilen koltuklar, açılabilen baş üstü bölmeleri ve çıkarılabilen tepsilere sahip atıştırmalık arabası gibi gerçekçi dokunuşlar, rol oyunlarını daha eğlenceli hale getirir. Üstelik çocuklar, tüm bu macerayı sevimli köpekle paylaşabilir. Diğer aksesuarlar uçakta eğlenceli içerikler izlerken yemek yemeye, uyumaya veya dinlenmeye olanak tanır. Uçmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Barbie™ Rüya Evi Maceralarından ilham alınarak tasarlanan bu oyuncakla Barbie™ hayranları onun günlük yaşamına tanıklık edebilir, aile ve arkadaşlarıyla çıktıkları heyecanlı maceralara ortak olabilir veya dünyayı keşfederken kendi hikayelerini yazabilir. Farklı hikayeler yaratmak için diğer Barbie® seyahat bebekleri ve oyuncaklarını koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz. Gezmeyi seven kızlar yepyeni yerlere gitmeye ve uçakta oynamaya, yemek yemeye, uyumaya ve eğlenmeye bayılacak. Kızlar Barbie® ile oynarken istedikleri her şeyi hayal edebilirler. Bebekler dahil değildir. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Hem araç ve oyun seti olarak kullanılabilen Barbienin Uçağı ile kızların hayal güçleri uçuşa geçecek. Seyahat arkadaşın olacak sevimli köpek de dahil 15ten fazla parça ile eğlence dolu bir maceraya hazır ol. Uçağı iterek dönen tekerleklerinin üzerine pistte gezdir. Uçağın içinde oynamak için üst ve yan kısımları aç. Uçakta bir pilot koltuğu ve yolcular için gerçek bir uçakta olduğu gibi yatırılabilen ve TV ekranına sahip 2 koltuk bulunur (Bebekler ayrı olarak satılır).
Geri Bildirim Ver