Barbie Tenisçi Bebek ve Aksesuarları FJB11-DVF50

349,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Barbie Tenisçi Bebek ve Aksesuarları FJB11-DVF50

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TOYSTOP Satıcı Ünvanı: SEMT KAHVESİ KAFE RESTAURANT TURİZM GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0761050621600015 Vergi Kimlik Numarası: 7610506216
    Bu ürün TOYSTOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Tenisçi Bebek ve Aksesuarları FJB11-DVF50 Barbie® kariyer bebekleriyle büyük hayaller kur! Barbie® bebek istediği geleceğe ulaşabilir. Çünkü Barbie ile her şey mümkün. Her bebek, kariyer temalı bir giysiye ve hikâyeyi zenginleştiren aksesuarlara sahip. Hemşirenin önlüğü ve stetoskopu, pasta şefinin ise aşçı şapkası ve çöreği olması gibi! Göz doktoru, veteriner veya bilim insanı bebekleriyle değişik meslekleri keşfedin. Pop star olarak sanatınızı sergileyin. Buz pateni yaparak ya da cankurtaran olarak atletizm dalında altın madalyaya koşun. Pasta şefi olarak dünyayı tatlandırın. Çiftçi olarak organik tarım yapın ve üretin. Seride bulunan değişik vücut şekilleri, ten renkleri, göz renkleri ve saç tarzları koleksiyon için daha çok seçenek sunuyor. Hepsini keşfet çünkü Barbie® ile her şey mümkün! Pakete kariyer temalı kıyafetleri ve aksesuarları olan Barbie bebek dahildir. Her biri ayrı ayrı ve stoklara bağlı olarak satılır. Bebekler tek başlarına ayakta duramazlar. Renkler ve süslemeler farklılık gösterebilir. Barbie® kariyer bebekleriyle büyük hayaller kur! Barbie bebeklerle hemşire, göz doktoru, veteriner, bilim insanı, pasta şefi, çiftçi, pop star, cankurtaran ve buz patenci gibi meslekleri keşfet. Her bebek, kariyer temalı bir giysiye ve hikâyeyi zenginleştiren aksesuarlara sahip. Pop starın pembe gitarı, bilim insanının mikroskopu olması gibi! Seride bulanan değişik vücut şekilleri, ten renkleri, göz renkleri ve saç tarzlarıyla hem hikâye hem de koleksiyon daha eğlenceli hale geliyor. Hepsini keşfet çünkü Barbie® ile her şey mümkün (Her biri ayrı ayrı ve stoklara bağlı olarak satılır).

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver