Barbora Günlük Kışlık Tam Boy Şişme Kadın Mont Bt180siyah

899,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: S
XS
S
M
L
XL
2XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Barbora Günlük Kışlık Tam Boy Şişme Kadın Mont Bt180siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Barbora Satıcı Ünvanı: BARIŞ BORAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3542256515800001 Vergi Kimlik Numarası: 1800266424
    Bu ürün Barbora tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNLERİN KALİTESİ Kadın elbise modellerimiz kaliteli kumaşlardan üretilip, kışlık elbise, yazlık elbise, gece elbisesi, abiye, olarak ayrılır. Yeni moda kadın giyim dünyasını tarz elbiseler ile moda dünyasını Barbora sizlere açıyor. şık ve rahat üçlü eşofman takımlarımız ve kaliteli su geçirmez şişme montlarımız en çok beğeni alan ürünlerimizdir. Kadın elbise ve elbiseler de bu durum geçerlidir. ELBİSE ve MODA baharlık elbise ve yazlık elbise konusunda iddialı olan Barbora, kışlık elbise ve moda elbise konusunda da çok iddialıdır. Renkli hırkalar, su geçirmez şık şişme montlar,kadın eşofmanlar tarz elbise, salopet tulumlar, pantolon şalvar, etekler mağazamızı oluşturan ürünlerdir. Yaz için salopet tulumlar ve elbiselerimizi kaliteli pamuklu ağırlıklı kumaşlardan üretip müşterilerimizin memnuniyeti sağlıyoruz. ve türüne göre değişen rahat veya şık modellerimiz tüm kadınları bekliyor. Başka yerlerde bulamayacağınız özgün modeller için Barbora her zaman bir numaralı tercihiniz olacaktır. Tarz Su geçirmez şişme mont ürünlerimiz şişme mont ve mont ürünlerimiz alanında başarılı ürünlerdir. Japon style modasının en öncü sitelerinden olan Barbora elbise ve eşofman takımları alanında da öncü bir sitedir.

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Regular
  • Kumaş Tipi Dokuma
  • Stil Klasik
  • Yaka Tipi Kapüşonlu
  • Renk Siyah
  • Desen Düz
  • Kol Tipi Uzun Kol
  • Boy Maxi
  • Ortam Casual/Günlük
  • Paket İçeriği Tekli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni0% 100 Polyester
Geri Bildirim Ver

Barbora Günlük Kışlık Tam Boy Şişme Kadın Mont

Günlük kışlık mont, kış aylarında günlük kullanım için tasarlanmış bir kıyafettir. Bu montlar, genellikle ısıtma ve soğuk hava koşullarına karşı koruma sağlamak için malzemelerden yapılır. Örneğin, içinde kalın pamuk, polaire veya dokuma yer alır. Günlük kışlık montlar, genellikle günlük giyilebilecek tarzda tasarlanmıştır, ancak aynı zamanda hava koşullarına dayanıklı olmalıdır. Bu montlar genellikle kalın kumaşlar kullanılır ve uzun kollu olur. Bu montlar çeşitli tarzlar ve renklerde bulunabilir.

 
  • Siyah renk
  • Su geçirmez
  • Şişme mont

Barbora Günlük Kışlık Şişme Kadın Mont Özellikleri

Barbora Günlük Kışlık Şişme Kadın Mont Özellikleri

Barbora günlük kışlık tam boy şişme kadın mont kadın kullanıcılar için üretilen oldukça şık bir tasarıma sahip olan işlevsel bir üründür. Günlük kışlık şişme montlar, kış aylarında günlük kullanım için tasarlanmış şişme tipi bir kıyafettir. Bu montlar, genellikle ısıtma amacıyla kullanılan ve soğuk hava koşullarına karşı koruma sağlamak için hava ile doldurulmuş şişme bölmeler içerir. Bu tür montlar genellikle hava koşullarına dayanıklı olmalı ve ısıtma özellikleri için tasarlanmıştır. Günlük kışlık şişme montlar, genellikle günlük giyilebilecek tarzda tasarlanmıştır. Bu sebeple çeşitli kombinlerde kullanılabilir. Aynı zamanda soğuk hava koşullarına karşı koruma sağlamalıdır. Barbora markasına ait olan bu günlük kışlık şişme kadın mont su geçirmek özellikleri ile en sık tercih edilen montlar arasında yer almaktadır. Bir adet suni kürk ile tasarlanmış kapüşona sahip olan bu mont ile kış aylarında üşümeden rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Barbora Günlük Kışlık Şişme Kadın Mont Kullanımı

Barbora Günlük Kışlık Şişme Kadın Mont Kullanımı

Barbora günlük kışlık şişme kadın mont kadın kullanıcıların kullanımına uygun bir monttur. Günlük bir tarza sahip olduğu için pek çok farklı şekilde kombinleyebilirsiniz. Günlük kışlık şişme montlar, genellikle sıcak ve rahat bir iç ünite ile kombinlenir. Örneğin, bir kalın pamuklu sweater veya bir polar kazak ile kombinlenebilir. Ayrıca, ısıtma özellikleri nedeniyle, günlük kışlık şişme montlar genellikle dışarıda uzun süre kalınması gereken aktivitelerde kullanılır. Bu nedenle, bu tip montların altına termal iç üniteler, örneğin termal pantolonlar veya termal gömlekler giyilebilir. Aynı zamanda rahat ve pratik bir giyim tarzı oluşturmak için, genellikle rahat bir pantolon veya jean ile kombinlenir. Diz altına kadar uzanan uzunluğu ve suni bir kürke sahip olan kapüşonu ile günlük kombinlerinizde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Barbora giyim tarafından üretilen bu günlük kışlık kadın şişme mont, pek çok farklı şekilde kombinlenebilir yapısı ile kullanıcılarına çok yönlü bir kullanım rahatlığı sunmaktadır.

 

Barbora Günlük Kışlık Şişme Kadın Mont Fiyatı ve Yorumları

Barbora Günlük Kışlık Şişme Kadın Mont Fiyatı ve Yorumları

Barbora giyim Japon style modasının öncülerinden biri olarak Türkiye’de yıllardır giyim malzemeleri üreten köklü bir firmadır. Bu kışlık mont da stil sahibi bir ürün olarak ön plana çıkmaktadır. Bu mont soğuk hava koşullarına maruz kalan ve dışarıda uzun süre kalması gereken insanlar için uygundur. Örneğin, spor yapmak, yürüyüş yapmak, kamp yapmak, doğa yürüyüşleri yapmak, atıcılık gibi aktiviteler yapmak isteyenler, işçiler, kapalı alanlarda çalışanlar, motosiklet sürücüleri, kar ve karlı havalarda yürüyüş yapmak isteyenler, trekking veya outdoor aktiviteler yapmak isteyenler için uygundur. Bu montlar, aynı zamanda soğuk hava koşullarına maruz kalan veya sıcak tutmak isteyen kişiler için de idealdir. Barbora günlük kışlık tam boy şişme kadın mont yorumları genel anlamda pek çok farklı şekilde kombinlenebilir yapısı gereği oldukça olumludur. Barbora günlük kışlık tam boy şişme kadın mont fiyatı da detaylarıyla birlikte Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz bu ürüne hemen tek tıkla sahip olabilirsiniz.