BARBUN Ikea Fantast Yemek Ve Et Termometresi Mıknatıslı Zaman Ölçer

582,77 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BARBUN Ikea Fantast Yemek Ve Et Termometresi Mıknatıslı Zaman Ölçer

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BARBUN Satıcı Ünvanı: MİMAN ÜNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9100003160
    Bu ürün BARBUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İncelediğiniz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Ürün resmi sitesinden farklı bir fiyata satılabilir. Ikea fantast et termometresi zaman ölçer siyah renk kargo bedava stoktan aynı gün gönderi ebatlar genişlik: 9 cm yükseklik: 7 cm yararlı bilgiler mıknatıslı arka yüz-Buzdolabı vb eşyalara konulabilir. Bilmekte fayda var piller ayrı satılır
  • 1 adet lr03 aaa 1.5v pili tavsiye edilir. Ölçülebilir derece: 250°c/480°f. Kablo, 250°c/480°f kadar ısıya dayanıklıdır. Malzeme ana malzeme:Sentetik kauçuk, abs plastik,alüminyum, renkli şeffaf akrilik vernik, çelik, krom kaplama mıknatıs:Neodim no:Hafta içi 17:00, cumartesi 12:00' a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

BARBUN BRBN-IKEA-FANTAST-YENI - Kargo Bedava Ikea Fantast Et Termometresi Zaman Ölçer

Profesyonel et yemekleri hazırlarken ideal lezzete ulaşmak için termometre kullanılır. Barbun İkea Fantast et termometresi zaman ölçer, kusursuz tarifler hazırlayabilmenizi sağlar. Uygun fiyatıyla her kesimden ilgi görür ve uzun ömürlü kullanım imkânı verir. Basit çalışma mantığıyla tam kıvamında et pişirmeyi herkes için kolay hâle getirir. Barbun İkea Fantast zaman ölçer et termometresi, mutfak işlerini konforlu ve güvenli kılar. Doğru pişme oranı için ideal ısıyı ölçerken zaman takibi yapar. Vakit dolduğunda ise sesli uyarı vererek tarifin yanmasına ve fazla pişmesine engel olur.

  • 9x7 cm
  • 250°C/480°F’a kadar ölçüm imkânı
  • 1 adet LR03 AAA 1.5V pil

Barbun İkea Zaman Ölçer Et Termometresinin Kullanımı

Barbun İkea Zaman Ölçer Et Termometresinin Kullanımı

Et termometresi, mükemmel pişirme oranına güvenli şekilde ulaşmak için tasarlanan kullanışlı mutfak ekipmanlarından biri olur. Barbun İkea Fantast zaman ölçer et termometresi, batırma tipi ısı algılayıcısı ile çalışır. Arka yüzündeki çıtçıtlı düğmesiyle kullanıma hazır hâle gelir. Kapalı, zamanlayıcı ve ısı ölçümü modları, bu tuşla ayarlanabilir. Batırma probu, kablo ve gövdeden oluşur. Gövde üzerinde LED ekran ve kontrol düğmeleri bulunur. Sıcaklık birimi, saniye ve dakika gibi özellikler, kauçuk düğmeler sayesinde ayarlanabilir. LED ekran, ısı ve süreyi kolayca okuma imkânı verir. Ekranda hem mevcut sıcaklık hem de derecesi aynı anda görülebilir. Cihaz, doğru ısıya ulaştığında öterek kullanıcıyı uyarır. Barbun İkea Fantast 9x7 cm et termometresi, mıknatıslı arka yüzeyiyle buzdolabına takılabilir. Arka yüzündeki denge ayağı sayesinde tezgâh üstünde kullanılabilir.

Barbun İkea Fantast Et Termometresi Isıya Dayanıklı mıdır?

Barbun İkea Fantast Et Termometresi Isıya Dayanıklı mıdır?

Barbun İkea Fantast zaman ölçer et termometresi, dayanıklı ve kaliteli materyallerden üretilir. Tüm kısımlarında yüksek dirençli malzemeler kullanılır. Ana gövdesi ise ABS plastik, sentetik kauçuk ve alüminyumdan oluşur. Termometre kısmında çelik ve krom kaplama yer alır. Ürün, renkli şeffaf akrilik vernikle korunur. Barbun İkea Fantast 9x7 cm beyaz et termometresi, 250°C’ye kadar ölçüm yapar. Termometre ve kablo kısmı, 250°C/480°F ısıya karşı dayanıklıdır. Batırma probu, sulu ve susuz yemeklere doğrudan değdirilerek ölçüm yapma imkânı verir. Uzun kablosu sayesinde fırın içindeki yemek ve hamur işlerini güvenli şekilde kontrol etmeyi sağlar. Şiş modelli probu, pişme derecesini kolayca gösterir. Tüm parçaları; nem, ısı, ışık, darbe, çizik ve düşme riskine karşı direnç gösterir.

Barbun İkea Zaman Ölçer Et Termometresinin Ebatları Nasıldır?

Barbun İkea Zaman Ölçer Et Termometresinin Ebatları Nasıldır?

Barbun İkea Fantast zaman ölçer et termometresi, ev tipi kullanıma hitap eder. Minimal ölçüleriyle kolay saklanır. Gövdesi sadece 9 cm genişliğe ve 7 cm yüksekliğe sahip olur. Çekmecelerde yer kaplamadan saklanabileceği gibi buzdolabı ve davlumbaz gibi metal yüzeylere yapıştırılabilir. Özellikle dağınık çalışanlar için son derece pratik kullanım imkânı verir. 50 santimetreden uzun kablosuyla uzak mesafeden ölçüm yapabilir. Bu özelliği, fırın içinde kullanım olanağı tanır. Termometrenin gövdesi, tezgâh üzerindeyken prop fırındaki yemeğinize batırılmış şekilde durabilir. Pişme sırasında fırın kapağını açarak kontrol etmek yerine daha sağlıklı bir şekilde gıdaların iç ısısını uzaktan izleyebilirsiniz. Sadece birkaç saniyede net ölçüm sunan termometreyle; mayalama, kaynatma, tütsüleme, mühürleme işlemleri yapabilirsiniz. Barbun İkea Fantast et termometresi zaman ölçer yorumları, ürünün kullanım alanlarını ve kalitesini gösterir. Tam kıvamında tarifler hazırlamak için İkea Fantast et termometresini Trendyol kolaylığıyla satın alabilirsiniz.