Bargello 112 Floral Edp 50 ml Kadın Parfüm

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bargello 112 Floral Edp 50 ml Kadın Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARNEVA KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ARNEVA KOZMETİK OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0080037877900001 Vergi Kimlik Numarası: 0800378779
    Bu ürün ARNEVA KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Koku Notaları: Fresh, Meyveli, Şeker, Sıcak Baharat, Beyaz Çiçeksi

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
Geri Bildirim Ver

Bargello 112 Floral Edp 50 Ml Kadın Parfüm

Eşsiz bitkilerin kokularıyla oluşan Bargello 112 Floral EDP 50 ml kadın parfüm içindeki fresh meyve, şeker, sıcak baharat, beyaz çiçeksi kokularıyla hoş bir deneyim sunar. Özel ve dikkat çekici kokusu ile birkaç sıkımda kalıcı bir koku sağlar. Güzel aromasıyla birlikte anında etki gösterir ve yalnızca birkaç sıkım yeterlidir. Böylelikle hem daha az sıkımla uzun süre kullanabilir hem de kalıcı olmasıyla gün boyunca güzel ve hoş bir kokuya sahip olabilirsiniz. Özel, sağlam kutusu ile gönderilen Bargello 112 Floral EDP güvenle elinize ulaşır. 50 ml şeklinde olan parfüm, uzun süre boyunca kullanım imkanı sunar. Siz de kalıcı ve kaliteli koku için Bargello 112 Floral tercih edebilirsiniz.

  • Uzun süren kalıcılık
  • Rahatsız etmeyen hoş koku
  • Eşsiz parfüm notaları

Bargello Floral EDP 50 Ml Kadın Parfüm Avantajları

Bargello Floral EDP 50 Ml Kadın Parfüm Avantajları

Kalıcı bir koku için en önemli noktalardan biri, bu esansı vücudunuzun neresine sürdüğünüzdür. Özellikle kulak kısmı etkileyici noktalar arasındadır. Kulağın arkası ve boyun öncelikli kullanılan yerlerdendir. Ayrıca göğüs bölgesi de kalıcı koku deneyimi için idealdir. Omuzlar ile bilekler de önerilen yerler arasındadır. Huzur kokusu ve sürekli ferahlıkla bunu kullanmak cildinizin hakkıdır. Kullandığı esansları ile Bargello 112 parfüm, uzun süre kalıcı bir koku deneyimi sunar. Cilt için zararlı olmayan ürün, güvenli bir kullanım deneyimi yaşamanıza yardımcı olur. Çiçeksi ve ferah kokusuyla birçok kişinin beğenisini kazanan Bargello kadın parfüm seçeneğine avantajlı boyutu ve özel fiyatıyla sahip olabilirsiniz. Böylelikle hem daha az sıkımla uzun süre kullanma deneyimi yaşayabilir hem de kalıcı kokusuyla gün boyun ferah bir kokuyla birlikte olabilirsiniz.

Hoş Kokusu ile Beğenilen Bargello Floral EDP Kullananlar

Hoş Kokusu ile Beğenilen Bargello Floral EDP Kullananlar

Parfüm kullanırken kaliteli olması oldukça önemlidir. Çeşitli koku özleri bulunan parfümlerde çiçek kokuları tercih edilenler arasında yer alır. Günümüzde tercih edilen parfümlere bakılırsa, müşterilerin dikkat ettiği birkaç unsur bulunur. Birçok kadının vazgeçilmezi olan Bargello 112 Floral EDP 50 ml kadın parfüm kullananlar tarafından da olumlu dönüşlere sahiptir. Şık tasarımlı şişesi ve yoğun esansı ile uzun süreli kullanımlar için idealdir. Bargello 112 Floral EDP 50 ml kadın parfüm yorum ve değerlendirmelerde; kalıcı kokusu, uzun süre kullanımı ve ferahlatıcı etkisiyle öne çıkar. Makul boyutları ile de çok rahat bir şekilde çantada her yere taşınabilir. 112 Floral parfüm müşteri memnuniyetiyle birlikte sıkça tercih edilir. Çiçek özleriyle birlikte çeşitli hoş parfüm notaları bulunan bu ürüne sizler de şans verip satın alarak dilediğiniz her an kullanabilirsiniz.

Avantajlı Bargello Floral EDP 50 Ml Kadın Parfüm Fiyat

Avantajlı Bargello Floral EDP 50 Ml Kadın Parfüm Fiyat

Huzurlu ve sürekli ferahlıkla bir koku kullanmak cildinizin hakkıdır. İçeriğinde kullanılan esansları ile Bargello, kalıcılığı ve kaliteyi bir arada sunar. Cilt için kullanımı uygun olan ürünü gönül rahatlığı ile teninizle buluşturabilirsiniz. Çiçeksi ve ferah kokusuyla birçok müşterinin beğenisini kazanan 112 Bargello, sizler için de cazip fiyat seçeneklerine sahiptir. Bargello 112 Floral EDP 50 ml kadın parfüm fiyatı avantajlı şişe boyu ve esansın kalıcılığına göre belirlenir. Esans yoğunluğu sayesine sadece bir, iki defa sıkmanız gün içerisinde yeterli olacaktır. Şık şişesi, uzun süreli kullanım ve kolay sıkma seçeneği ile avantajlı olan floral parfüm Bargello, keyifle kullanılabilir. Trendyol sayesinde Bargello 112 Floral EDP 50 ml kadın parfüm satın alarak avantajından faydalanabilir, bütçenizi sarsmadan kaliteli içerikli bir parfüme sahip olabilirsiniz.