Bargello KADIN PARFÜM 135 FLORAL 50 ML EDP 8691841304632

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bargello KADIN PARFÜM 135 FLORAL 50 ML EDP 8691841304632

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONLİNE PARFUM Satıcı Ünvanı: FUAT TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350320764
    Bu ürün ONLİNE PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aldehit, turunçgil, çiçeksi, misk, pudralı, odunsu %100 orjinal üründür. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Baharatlı
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bargello Kadın Parfüm 135 Floral 50 ml EDP

Bargello kadın parfüm 135 Floral 50 ml EDP; kaliteli ve hoş koku notalarına sahiptir. Kalıcı özelliğiyle ön plana çıkar. İçeriğindeki malzemeler insan sağlığına zarar vermeyen maddelerden oluşur. Yoğun bir şekilde tercih edilen özel bakım ürünlerindendir. Fresh ve hoş kokusuyla dikkat çeker. Hafif şişe yapısı sayesinde çantanızda taşıyarak istediğiniz an çıkarıp kullanabilirsiniz. Dayanıklı ve kolay sıkılabilir mekanizmaya sahiptir. İstediğinizde kolaylıkla çantanızdan çıkararak parfümünüzü hemen sıkabilirsiniz. Parfüm Bargello, sıklıkla tercih edilen koku seçeneklerindendir. Ürünün şişesi kaliteli ve kullanışlı yapı özelliklerine sahiptir. Gittiğiniz her yere çantanıza koyarak rahatlıkla taşıyabileceğiniz oldukça kullanışlı bir üründür. Estetik, şık tasarımı, kalıcı ve hoş kokusuyla tarzınızı yansıtabilir. Cam malzemesi dayanıklı yapıda olduğu için kırılmadan ya da hasar görmeden emniyetli ve sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz.

  • Egzotik hoş koku
  • Orijinal tasarım
  • Rahat kullanım

Akılda Kalıcı Bargello Parfüm 135 Floral 50 ml EDP

Akılda Kalıcı Bargello Parfüm 135 Floral 50 ml EDP

Bargello kadın parfüm 135 Floral 50 ml EDP yorumları kişiliğinizi yansıtacak bu özel bakım ürününün kalıcı hoş kokusunu ve ergonomik kullanım özelliklerini ortaya çıkarır. Etkileyici koku özleri, doğal yapısı kişiliğinizi yansıtır. Gerçekçi ve fresh koku özelliğine sahip olan ürün, kalıcılık etkisini uzun süre devam ettirir. Bargello kadın parfüm 135 Floral 50 ml EDP kullananlar her tarza ve zevke hitap eden bu ürünün kalıcı aromatik hoş kokusunu fazlasıyla beğenirler. Ürün, rahat kullanım özelliklerini ilk sıkmadan itibaren fark ettirir. Koku özleri kalıcı özelliklere sahiptir. Böylece girdiğiniz her yerde kokunuzun alana hızlı ve rahat şekilde yayılmasını sağlar. Tek kullanımda dahi gün boyunca yoğun koku özelliğini fark ettirir. Sizi ve kimseyi rahatsız eden koku içeriğine sahip olmayan özel bakım ürününün hoş özlerini her kullanımda hissedebilirsiniz.

Bargello Parfüm 135 Floral 50 ml EDP İçeriği

Bargello Parfüm 135 Floral 50 ml EDP İçeriği

Güçlü, cezbedici ve fresh kokusunun yanı sıra estetik şişe tasarımıyla ön plana çıkan bu parfüm, beklentilerinize cevap verebilir. Kalitesi, popülerliği ve orijinal tasarım özellikleri sayesinde sıklıkla tercih edilen hediye kategorisinde yer alan özel bakım ürünüdür. Bargello kadın parfüm; orijinal kalıcı koku kalitesi ve pratik kullanım özellikleriyle dikkat çeker. Farklı, çekici, natürel koku özelliği, şık ve zarif şişe tasarımına sahip olan bu ürün kıyafetlerinizle muhteşem bütünlük oluşturarak girdiğiniz her yerde dikkat çekici bakışları üzerinizde toplar. Hafif yapı özellikleri ile çantalara da kolaylıkla sığabilir. Gün boyu kalıcı etkiye sahip olup tekrar tekrar sıkmaya gerek kalmadan etkisini uzun süre devam ettirir. Bargello kadın parfüm 135 Floral 50 ml EDP satın almadan önce müşteri yorum ve değerlendirmelerini analiz edebilirsiniz.

Beğenilen Bargello Parfüm 135 Floral 50 ml EDP Fiyatı

Beğenilen Bargello Parfüm 135 Floral 50 ml EDP Fiyatı

Bargello kadın parfüm 135 Floral 50 ml EDP fiyatı da uygun olup bütçenize hitap edebilir. Ürünün fiyatı; marka kalitesi ve miktarına göre şekil alır. Cezbedici ve hoş koku özelliğiyle ön plana çıkan bitki özlü parfüm; tarzınıza hitap edebilir. Doğal bitki özlü kalıcı hoş kokusuyla cezbeden bu parfümü analiz ederek kolayca satın alabilirsiniz. Dünya genelinde de oldukça yoğun ilgi gören bu ürün, kadın müşterilere özel tasarlanır. Bu seçenek, kadın müşterilerin tarzını destekler. Şişe tasarımı dayanıklı yapıda olduğu için uzun ömürlü kullanım deneyimi yaşatır. Kalıcılık seviyesine uygun geliştirilmiş olup uzun süre kalıcılık vadeder. Pek çok kez sıkma avantajına sahip olup gün boyu kalıcı hoş koku özelliği sunar. Beğeni kazanan bu seçeneği Trendyol avantajlarından faydalanarak kolayca satın alabilirsiniz.