Bargello CLASSIC PLACE ODUNSU 120 ml DEKORATiF ORTAM KOKUSU

270 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bargello CLASSIC PLACE ODUNSU 120 ml DEKORATiF ORTAM KOKUSU

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONLİNE PARFUM Satıcı Ünvanı: FUAT TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350320764
    Bu ürün ONLİNE PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bargello dekoratif ortam kokularıyla mekanlarınıza keyif katın.
Geri Bildirim Ver

Bargello Classic Place Odunsu 120 ml Dekoratif Ortam Kokusu

Evinizin daha temiz ve güzel kokmasını oda parfümü kullanarak sağlayabilirsiniz. Güzel kokan ortamlar rahatlatıcı bir etkiye sahiptir. Bulunduğunuz ortamın kokusu hislerinizi etkileyebilir. Güzel kokan bir ortamda huzurlu ve mutlu hissedebilirsiniz. Bargello odunsu oda kokusu ferahlatır ve iyi bir ruh hali sağlar. Ortamınızın güzel kokması hoş bir his verir. Ruh halinizi etkileyen Bargello Classic Place odunsu 120 ml dekoratif ortam kokusu tasarımı ile de öne çıkan bir üründür. Hoş tasarımı ve özel bir hava veren bambu çubuklar sayesinde bu ürünü bir dekorasyon aracı olarak da kullanmanız mümkündür. Siz de bambu çubukların etkisiyle odanıza güzelce yayılan odunsu notalar sayesinde daha mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz.

  • Özel odunsu koku
  • Hoş dekoratif görünüm
  • İyi hissettiren güzel etki

Özel Odunsu Aromasıyla Bargello Ortam Kokusu

Özel Odunsu Aromasıyla Bargello Ortam Kokusu

Kötü kokan ortamlar rahatsız edicidir. Özellikle uzun süre bulunulan ortamların kötü kokması istenmez. Koku insanın ruhunu ve duygularını etkileyen önemli bir duyudur. Beğendiğiniz ve size iyi gelen ortamların kokularını tekrar aldığınızda oradaki hisleriniz aklınıza gelir. Kokular hafızada kolayca yer edinebilir. Bargello Classic Place odunsu 120 ml dekoratif ortam kokusu kullananlar odunsu etkinin verdiği rahatlatıcı hissi severler. Özel aromasıyla tüm odanıza yayılan bu parfüm, kötü kokuları maskelerken ve etrafa yayılır. Özellikle az havalandırma imkanı olmayan ve içinde bulunan eşyaların rahatsız edici kokusu olan ortamlarda bu oda parfümü oldukça işinize yarar. Hem kendi odanızda hem de salonda kullanabileceğiniz bu ortam kokusu, odunsu notaları ile ortama büyüleyici bir hava katar. Siz de bu özel aromasıyla öne çıkan oda parfümü ile daha huzurlu hissedebilirsiniz.

Bambu Çubuklu Etkileyici Bargello Classic Place

Bambu Çubuklu Etkileyici Bargello Classic Place

Oda parfümleri birçok farklı tasarım ve aromaya sahip olabilir. Bargello ortam kokusu hem kokusu hem de bambu çubuklu etkileyici görünümü ile hoş bir ürün olarak karşınıza çıkar. Bu etkileyici oda parfümü, fiziksel ve zihinsel açıdan size iyi hissettirerek rahat etmenizi sağlar. Bargello Classic Place kalıcı etkisi ile kalitesini gösteren bir üründür. Odunsu oda parfümünde bambu çubuklar kullanılır. Kokuyu iyi bir şekilde depolanması ile bilinen bambu çubuklar özellikle seçilir. Bazen çubukları oynamanız ve yönlerini değiştirmeniz koku yayılmasını hızlandırır ve artırır. Bu sayede odanın her bölümünde bu özel kokuyu içinize çekebilirsiniz. Ürünü dekoratif olarak odanın uygun bir yerine koyabilir kendi tarzınızda bir dizayn yapabilirsiniz. Odayı düzenli olarak havalandırıp bu özel odunsu kokuyu kullanarak temiz, ferah ve güzel bir çalışma ortamı oluşturabilirsiniz.

Avantajlı Bargello Dekoratif Ortam Kokusu Fiyatları

Avantajlı Bargello Dekoratif Ortam Kokusu Fiyatları

Kullanılan mekana göre koku aroması ve oda parfümü modeli değişebilir. Evde ve ofislerde bambu çubuklara sahip, hoş kokulu dekoratif oda parfümleri tercih edebilirsiniz. Bu ürünler hem şık görünümleri hem de uzun süre kalıcı etkileri ile öne çıkarlar. Bu ürünlerin arasında yer alan Bargello Classic Place odunsu dekoratif ortam parfümü rahatlıkla kullanabileceğiniz şık ve kaliteli bir seçenek olarak size sunulur. Bargello Classic Place odunsu 120 ml dekoratif ortam kokusu yorumlarına erişerek ürünün kalıcılığı ve verdiği güzel his hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda bu kısımda parfümü kullandıktan sonra siz de deneyimlerinize yer verebilirsiniz. Bargello Classic Place odunsu 120 ml dekoratif ortam kokusu fiyatlarına indirimli seçeneklerle ulaşmak bütçenize katkı sağlar. Herkesin bütçesine uyum gösterebilecek bu özel kokuya Trendyol’un özel kampanyaları ile kolayca ulaşabilirsiniz.