Bargello ERKEK PARFÜM 685 FRESH 50 ML EDP 8691841304580

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bargello ERKEK PARFÜM 685 FRESH 50 ML EDP 8691841304580

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONLİNE PARFUM Satıcı Ünvanı: FUAT TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350320764
    Bu ürün ONLİNE PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aromatik, taze baharat, yeşil, vanilya, sıcak baharat

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Çiçeksi
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bargello EDP Erkek Parfüm Çeşitleri Trendyol'da!

Bargello 685 fresh erkek parfüm, etkileyici kokusuyla girdiğiniz her ortamda dikkat çekmenizi sağlar. Ürün, her ayrıntısıyla Bargello kalitesini yansıtır. Farklı notaları bir araya getiren parfüm, her tarza uyum sağlar. Ürünü davet ve parti ortamlarında da günlük yaşamda da kullanabilmeniz mümkündür. Bargello 685 erkek parfümünün maskülen kokusu sayesinde kendinizi bakımlı ve çekici hissedebilirsiniz. Uzun süre kalıcılığı olan bu güzel koku, Eau De Parfum formunda tasarlanmıştır. Bilindiği Eau De Parfum çeşitleri yoğunluk oranı yüksek olan ürünlerdir. Bargello 685 parfüm, oldukça şık bir şişe ile kullanıcılarına sunulur. Bu güvenli şişe, parfümü yanınızda rahat bir biçimde taşımanıza olanak sağlar.

  • Parfüm Formu: EDP
  • Şişe Hacmi: 50 ml
  • Parfüm Notaları: Aromatik, vanilya, taze ve sıcak baharat

Bargello 685 Fresh EDP Erkek Parfümün Kokusu Nasıldır?

Bargello 685 Fresh EDP Erkek Parfümün Kokusu Nasıldır?

Bargello 685 50 ml fresh erkek parfüm oldukça ferah bir kokuya sahiptir. Erkekler için özel olarak tasarlanan bu ürün kadınlardan da büyük ilgi görür. Kendinizi çekici ve özel hissettirecek bu koku gün boyu size eşlik eder. Ürünün üst ve alt notaları, hoş kokularıyla hafızalara kazınır. Bargello 685 fresh erkek parfüm, hissetmekten bıkmayacağınız güzel bir rahiya yayar. Bu anlamda parfüm, yaz kış kullanıma uygundur. Bargello parfüm, kullanışlı şişesiyle de beğeni toplar. Parfümde baharat, vanilya ve aromatik koku notaları ağır basar. Bu da ürünü her ortama uygun hâle getirir. Bargello erkek parfümü özellikle baharat kokularıyla maskülen yanınızı daha da ortaya çıkarır.

Bargello 685 Fresh EDP Erkek Parfüm Kokusu Kalıcı mıdır?

Bargello 685 fresh erkek parfüm EDP formunda tasarlandığı için son derece kalıcıdır. Esans yoğunluğu yüksek olan bu ürün saatlerce varlığını hissettirir. Girdiğiniz her ortamda fark edilmenizi sağlayan bu koku, iz bırakmanıza yardımcı olur. Özenle formüle edilmiş bu parfüm kendinizi özel hissetmenizi sağlar. Bargello 685 fresh erkek parfüm oldukça özgün bir kokudur. Ürün etkisini günün ilk dakikalarından gece yarısına kadar hissettirebilir. Bu da sık sık parfüm tazeleme ihtiyacını ortadan kaldırır. İdeal boyutlarda bir şişede tasarlanması parfümün taşınmasını da kolaylaştırır. Bu ürünü özellikle çantada, arabada, afis çekmecelerinde rahatlıkla saklamanız mümkündür. Bargello 685 50 ml fresh erkek parfüm üretim sürecinin her aşamasında kaliteden ödün verilmeden ve insan sağlığı ön planda tutularak tasarlanır.

Bargello 685 Fresh EDP Erkek Parfümün Kullanım Önerileri Nelerdir?

Bargello 685 fresh erkek parfümün temiz ve kuru cilde uygulanması tavsiye edilir. Ayrıca ürün uzak mesafeden olmak kaydıyla kıyafet üzerinede de bir miktar sıkılabilir. Parfümün kalıcılığını artırmak için vücut ısınızın yüksek olduğu boyun, omuzlar ve bilekler üzerine uygulama yapabilirsiniz. Söz konusu parfüm 4 mevsim kullanıma uygundur. Ürün hem ferah hem de aromatik yapısıyla yaz kış güzel kokmanızı sağlar. Parfümün baharat notaları özellikle kış mevsiminde hoş bir bütünlük oluşturabilir. Yazın ise vanilyalı ferah aromalar ürünü tercih edilir kılar. Bargello 685 fresh erkek parfüm kalıcılığı ve kokusuyla kullanıcıların beğenisini toplar. Ürünün deneyimleyen pek çok tüketici bu parfümün; kalıcı, hoş kokulu ve uzun süreli kullanıma uygun olduğunu ifade eder. Özellikle Bargello 685 50 ml fresh erkek parfüm yorumlarında tüketici deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Siz de girdiğiniz her ortamda unutulmaz olmak için bu hoş kokuyu tercih edebilirsiniz. Bargello 685 50 ml fresh erkek parfümü Trendyol avantajlarıyla kolaylıkla satın almanız mümkündür.