Bargello KADIN PARFÜM 226 ORİENTAL 50 ML EDP 8691841304682

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Bargello KADIN PARFÜM 226 ORİENTAL 50 ML EDP 8691841304682

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONLİNE PARFUM Satıcı Ünvanı: FUAT TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350320764
    Bu ürün ONLİNE PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kahve, şeker, vanilya, sıcak baharat, beyaz çiçek BARGELLO KADIN PARFÜM 226 ORİENTAL 50 ML EDP

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bargello Kadın Parfüm 226 Oriental 50 ml EDP

Sektöre, 1950 yılında giren ve kolonya üretimi ile başlayan Bargello markası dünyanın çeşitli merkezlerinde iyi bilinen ve yüksek kaliteli ürünler sunan yerli bir markadır. Kadrosunda uzman parfümörlerle çalışan marka cilt dostu formülleri ile her yaştan müşterisine hitap etmeyi başarır. Birçok müşterinin favorileri arasında olan Bargello 226 parfüm, 50 ml şişe içerisinde sunulur. 8 saate kadar kalıcılık vadeden bu ürün, EDP sınıfındadır. Koleksiyonunu numaralı kodlarla adlandıran marka, geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. 226 koduyla satışta olan Bargello kadın parfüm oryantal ailesindendir. Ruhunuza zarif bir dokunuş yapmayı vadeden markanın bu ürünü kahve aroması, şekerli notalar, vanilyanın bağlayıcılığı, sıcak baharatların egzotik esintisi ve beyaz çiçek ferahlığını bir arada sunar. Ürünü siz de deneyerek teninizde nasıl koktuğunu keşfedebilirsiniz.

  • Kalıcı etki
  • İdeal şişe
  • Cilt dostu

Bargello 226 Ori̇ental 50 ml EDP Kadın Parfüm Özellikleri

Bargello kadın parfüm 226 Ori̇ental 50 ml EDP formülü ile kalıcılık sağlayan kaliteli bir kokudur. Sürekli ferahlık ve tazelik veren ürün birbirinden güzel notaları ile her daim hoş kokmanızı sağlar. Üst notalarda keskin kahve ile başlayan parfüm, şekerli notaya tatlı bir geçiş yapar. Kalp notasında vanilya aroması bulunan kokuyu sıktıktan bir süre sonra sıcak baharat notalarını duyumsamaya başlayabilirsiniz. Alt notalarda beyaz çiçek tazeliği ile ortaya çıkan parfümün imzası ile kendinize yeni bir imaj yaratabilirsiniz. Özenle seçilerek dizilen nota piramidinin geçişleri 8 saat içerisinde aralıklı olarak gerçekleşir. %10 ila %20 oranlarında kullanılan bu esanslar, temiz cilde uygulandığı zaman 8 saatten fazla da kalıcı olabilir. Oryantal karaktere sahip olan 226 kodlu bu ürünü tanıdığınız kadınları mutlu etmek için hediye seçeneği olarak da değerlendirebilirsiniz.

Bargello 226 Ori̇ental 50 ml EDP Kadın Parfüm Yorumları

Her insanın cilt yapısı ve kimyası farklı olduğu için kokular da kişiden kişiye farklı etkiler gösterebilir. Ürünü sıktıktan sonra mutlaka 3-4 dakika kadar bekleyip sonrasında cildiniz üzerindeyken koklamanız tavsiye edilir. Şişe ağzından ya da havaya sıkıldıktan sonra koklanan ürünle cildinize uyguladığınız ürün arasında farklılık olması kuvvetle muhtemeldir. Uygulamayı temiz cilt üzerine ortalama 30 cm mesafe ile tuttuğunuz şişeden püskürterek yaptığınız zaman daha sağlıklı ve verimli sonuç alabilirsiniz. Her kullanımda tek bölgeye 1 veya en fazla 2 fıs püskürtmeniz yeterlidir. Fazla ürün uygulamak, beklediğiniz sonuçları olumsuz yönde etkileyebilir. Bargello kadın parfüm 226 Ori̇ental 50 ml EDP yorumları ürünü kullanan müşterilerin birebir deneyimlerini şeffaf şekilde yansıtır. Siz de bu yorumları verilen puanlarla birlikte değerlendirerek ürünle ilgili detaylı fikir edinebilirsiniz.

Bargello 226 Ori̇ental 50 ml EDP Kadın Parfüm Fiyatı

Bargello markası ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007, GMP ve IFRA gibi kalite belgeleri ile üretim yapar. Ürünlerin tamamı HELAL sertifikasına sahiptir. Dermatolojik testlerden de başarıyla geçen Bargello kadın parfüm 226 Ori̇ental 50 ml EDP fiyatı ekonomik rakamlarla satışa sunulur. Üretim sürecinin doğal maliyetleri, ham madde tedariği, alanında uzman olan parfümörlerin özel tasarımları gibi çeşitli faktörlerin değerlendirilmesi ile belirlenen fiyatlar bütçenizi zorlamayacak aralıklarda tutulur. Markanın herkesin kaliteli ürüne ulaşmasını kolaylaştıran bu fiyat politikası sayesinde siz de hem kendiniz hem de yakınlarınız için istediğiniz kadar koku satın alabilirsiniz. Uygun fiyatlara ek olarak Trendyol’a özel indirim kampanyaları ile de desteklenen müşteriler avantajlı alışverişin keyfini çıkarırlar. Siz de Bergello Oriental kullananlar arasına katılarak bu keyifli sürece dahil olabilir ve dört mevsim boyunca güzel kokabilirsiniz.