Barilla Fettuccine (fettucini) Makarna 500 G

179,45 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
8.8
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
150 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Barilla Fettuccine (fettucini) Makarna 500 G

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: herkeseteknoloji Satıcı Ünvanı: GÜLŞEN TALİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210427392
    Bu ürün herkeseteknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler Durum buğdayı irmiği , Su Alerjen Uyarısı Gluten içerir. Eser miktarda soya ve yumurta içerebilir Saklama Koşulları Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz. Fettucine Nedir? Fettucine Düz makarna hamur yapraklarının kurdele şeklinde kesilmesi ve daha sonra kuş yuvası şekli verilip kurutulması ile yapılırdı. Barilla bu tarihi geleneği şimdi sofralarınıza taşıyor. Özel formu sevdiklerinizle değerli anlar paylaşmanız için hazırlandı. Barilla Fettuccine (Fettucini) Makarna Tarifi: Fettucine kalınlığı sayesinde kalın yapılı sosları kolayca taşıyabilir. Kremalı, peynir bazlı ya da domates bazlı, et ya da sebze parçalı bir sos ile deneyin. En klasik tarifi Barilla Fettucine Alfredo 'yu mutlaka deneyin. Barilla Fettuccine (Fettucini) Pişirme Önerileri: Bol miktarda suyu tuz ekleyerek kaynatın. Kaynayan suya makarnalarınızı atıp 6 dakika boyunca ara sıra karıştırarak pişirin. Süzün ve sudan geçirmeyin. Barilla Collezione serisi, makarnayı gurme bir tabağa dönüştürür. Bronz kalıpla üretilen Barilla Collezione serisinden Fettuccine mükemmel sos tutuş özelliğine sahiptir. En klasik tarifi Fettucine Alfredo'yla denemelisiniz. Barilla Fettucine 6 dakikada hazır olur. Kullanım Önerileri Pişirme süresi 6 dakika. Bol miktarda suyu tuz ekleyerek kaynatın. Kaynayan suya makarnalarınızı atıp 6 dakika boyunca ara sıra karıştırarak pişirin. Süzün ve sudan geçirmeden sıcak servis edin. Net Miktar (g/ml) 500
Geri Bildirim Ver