Barilla Lazanya Lasagne Sade Makarna 500 g

189,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
8.8
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Barilla Lazanya Lasagne Sade Makarna 500 g

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YILDIZ ANKA Satıcı Ünvanı: OSMAN YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1693640115600000 Vergi Kimlik Numarası: 9641017195
    Bu ürün YILDIZ ANKA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lazanya
  • geniş, ince ve yassı yapraklardan oluşan bir tür makarnadır. Barilla Lazanya'nın önceden pişirilmesine gerek yoktur. Barilla Lazanya, 15-20 dakika içerisinde hazırlanır. Barilla Lazanya, zengin ve ipeksi bir tat için GDO içermeyen %100 yüksek kaliteli makarnalık durum buğdayı ve taze yumurtalar ile üretilmiştir. Sizi uzun süre tok tutan besin değerleri ile mükemmel bir enerji kaynağıdır. İçindekiler Durum buğdayı irmiği , su Alerjen Uyarısı Eser miktarda yumurta kalıntısı içerebilir. Net Miktar (g/ml) 500 Saklama Koşulları Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz
Geri Bildirim Ver

Barilla Lazanya (Lasagne) Makarna 500 G ile Özel Sofralar

Her yaştan kullanıcının damak zevkine hitap eden lazanya makarnası Barilla markası adı altında sunulmaktadır. Hazırlanışı kolay olan ve damaklarda mükemmel bir tat bırakan bu makarna ile lezzetli bir öğün geçirebilirsiniz. Pek çok damağa uygun olan bu ürünü istediğiniz şekilde hazırlayabilirsiniz. Barilla lazanya (lasagne) makarna 500 g paketler halinde müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. İtalyan mutfağından tüm dünyaya yayılan bu lezzet, farklı sunumlarla hazırlanabilmesi ile de kullanıcılara geniş bir tüketme seçeneği sunmaktadır. Keyfinize göre yaparak sos ile tatlandırabileceğiniz lazanya makarnası kolay hazırlanması sayesinde büyük kolaylık sağlamaktadır. İtalyan markası olan Barilla’nın üretiminde yer alan bu makarna çeşidi yüksek besin değeri ile göze çarpmaktadır. Zamanınız yoksa ve işleriniz yoğunsa hazırlaması kolay olan 5030315 kodlu Barilla lazanya makarnasını tercih edebilir ve uzun süre tok kalabilirsiniz.

  • Lezzetli
  • Kaliteli
  • Katkısız

Barilla Lazanya Makarna İçeriği

Barilla markasının ürün gamında yer alan lazanya makarnası yüksek besin değeri ve uzun süreler tok tutuculuğu sayesinde sevilerek tüketilmektedir. İsteğinize göre ister sebzeli ister et kullanarak hazırlayabileceğiniz lazanya makarnası sizlere geniş bir sunum seçeneği sunar. Soslarla da oldukça güzel bir lezzete ev sahipliği yapan bu makarna çeşidi aynı zamanda içeriği ile de beğenileri toplamaktadır. Barilla lazanya (lasagne) makarna 500 g içeriği besin değeri yüksek olmasının yanı sıra insan sağlığına zarar vermeyecek malzemeler içermektedir. Bu ürünün içeriğinde karbonhidrat, yağ, şeker, lif, protein ve tuz bulunmaktadır. Lezzeti ile herkesi büyüleyen bu makarna buğday irmiği kullanılarak üretilmiştir. Barilla lazanya (lasagne) makarna 500 g kullanımı ön pişirme gerekmediğinden oldukça basit ve pratiktir. Kullanıcılara sevdikleri soslar ile beraber tüketme imkanı sağlayan bu makarna ön hazırlıkla birlikte 15 ila 20 dakika gibi kısa süre içerisinde tüketilmeye hazır hale gelir.

Barilla Lazanya Makarna Yorumları

Barilla markasının bünyesinde yer alan ve titizlikle hazırlanan bu lazanya makarnası, son derece üstün hijyen içerisinde paketlenmektedir. Kullanıcıların tüketmekten zevk aldıkları bu makarna çeşidi farklı malzemeler ile hazırlanabilmesi sayesinde de her damak tadına uyum sağlamaktadır. İtalya’nın geleneksek mutfak lezzetlerinden birisi olan makarna, zaman içerisinde tüm dünya mutfağında da yer alarak vazgeçilmez bir ürün haline gelmeyi başarmıştır. Barilla lazanya (lasagne) makarna 500 g kullananlar ürünü her aile bireyleri ile tüketebilme imkanına sahip olması sayesinde severek tercih etmektedir. Markanın yüksek besin değerine sahip olan bu makarna çeşidi hemen hemen her müşteri tarafından sıklıkla tüketilmektedir. Barilla lazanya (lasagne) makarna 500 g yorumları kullanıcıların ürün hakkında öneriler ve görüşlerinden oluşmaktadır. Siz de Barilla lazanya makarnası hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız yorumlara göz atabilirsiniz.

Barilla Lazanya Makarna Fiyatı

Barilla lazanya (lasagne) makarna 500 g özellikleri arasında en beğenileni farklı soslar ya da malzemeler ile kişinin isteğine göre hazırlanabilmesidir. Eğer sıklıkla sebze tüketiyorsanız lazanya makarnanıza isteğinize göre sebze ekleyebilir ve afiyetle tüketebilirsiniz. Bunun yanı sıra et tüketmeyi seviyorsanız buna göre bir sunum gerçekleştirebilme imkanına sahipsiniz. Oldukça geniş tüketme imkanı sunan bu ürünle misafirlerinize ya da ailenize lezzetli öğünler sunabilirsiniz. Her kullanıcının mutfağından eksik etmediği Barilla marka lazanya makarnası fiyatıyla da beğeni kazanmaktadır. Barilla lazanya fiyatı her bütçeye uygun olarak müşterilerin karşısında yer almaktadır. 500 gramlık paketlerde sunulan bu ürün tok tutma özelliği sayesinde uzun süreler tüketim imkanı sunmaktadır. Barilla markasının müşterilerin tüketimine sunduğu lazanya makarnasının boyutu, özellikleri, yorumları, fiyatını incelemek için Trendyol’u ziyaret edebilir, ürünlere göz atabilirsiniz.