3
Makarna Salata Sosu kategorisinde
en çok ziyaret edilen 3. ürün

Barilla Fesleğenli Fıstıklı Pesto Genovese Makarna Sosu 190 gr

144,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
159,99 TL
Kurumsal Fatura
2.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
189,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Barilla Fesleğenli Fıstıklı Pesto Genovese Makarna Sosu 190 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HABİTAT Satıcı Ünvanı: HABİTAT ZEYTİN ZEYTİNYAĞI GIDA TARIM SANAYİ İTHALAT İHRACAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0454132371600001 Vergi Kimlik Numarası: 4541323716
    Bu ürün HABİTAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barilla Fesleğenli Fıstıklı Pesto Genovese Makarna Sosu 190 G Barilla'nın ikonik Pesto alla Genovese sosunda, Parmigiano Reggiano peynirinin eşsiz tadına %100 İtalyan fesleğen yaprakları eşlik ediyor. Hiçbir koruyucu, katkı maddesi eklenmeden hazırlanan bu yaz kokulu pesto sos, makarnanızda İtalya'nın en güzel tatlarını keşfedebilmeniz için kullanıma hazır olarak geliyor.
Geri Bildirim Ver

Barilla Fesleğenli Cenovese Makarna Sos 190 gr

Makarnalar oldukça lezzetli ve doyurucu yiyecekler arasında yer alır. Bu makarnaların üzerine dökülen soslar yemeğin tadını değiştirir. Aynı zamanda ortaya eşsiz bir lezzet çıkar. Yumuşak tadı seven müşteriler için üretilen fesleğenli makarna sosu Barilla güvencesiyle satışa sunulur. Pesto sosu olarak bilinen bu ürün, İtalyan fesleğenleriyle üretilir. Fesleğenler gündoğumunda toplandığı zaman oldukça lezzetli olduğu için sos yapımında da bu zamanda toplanan ürünler kullanılır. Gerçek parmesan peynirlerinin birleşimiyle birlikte ortaya çıkan sos eşsizdir. Katkı maddesi bulunmayan bu ürün, nefis bir kokuya sahiptir. Tadı ve kokusu muhteşem olan bu sosu satın alarak damak zevkinizi canlandırabilir, yemeklerinize lezzet katabilirsiniz. Aynı zamanda makarnalarınızın sunumlarına da şıklık katabilirsiniz. Böylelikle renkli ve zevkli sunumlar ortaya çıkarabilir, misafirlerinize benzersiz bir deneyim sunabilirsiniz.

  • Benzersiz krema
  • Sağlıklı içerik
  • Lezzetli makarna

Benzersiz Kremalı Barilla Fesleğenli Cenovese Makarna Sosu

Benzersiz Kremalı Barilla Fesleğenli Cenovese Makarna Sosu

Krema sosuyla makarnaların lezzetine lezzet katmak oldukça kolaydır. Parmesan peyniriyle birleşerek üretilen soslar oldukça güzeldir. Barilla fesleğenli makarna sosu yazın tadını çıkarabilmenize yardımcı olur. Benzersiz bir kremayla üretilen bu sos, makarnalarınıza uyum sağlar. Her türlü makarnanın üzerine ekleyerek tüketebildiğiniz için bu eşsiz lezzetin keyfini her yemekte çıkarabilirsiniz. Barilla fesleğenli Cenovese makarna sos 190 gr şeklinde özel cam kavanozuyla satışa sunulur. Uzun süre taze kalabilen bu ürünün soğuk alanlarda muhafaza edilmesi önerilir. Kreması herhangi bir şekilde bozulmadığı gibi lezzetini de korur. Ekstra bir baharat kullanmadan makarnanızı hazırlayabilir ve inanılmaz bir deneyim elde edebilirsiniz. Benzersiz kremasıyla aradığınız lezzete kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Böylelikle makarnalarınızın lezzetini artırabilirsiniz. Taze fesleğen tadından ve kokusundan faydalanarak ürünü fresh bir şekilde tüketebilir, damak zevkinize katkıda bulunabilirsiniz.

Sağlıklı İçeriğiyle Barilla Fesleğenli Pesto Sosu

Sağlıklı İçeriğiyle Barilla Fesleğenli Pesto Sosu

Makarnaların farklı bir lezzete sahip olması için özel olarak üretilen soslar bulunur. Bu sosların sağlıklı bir içeriğe sahip olması tüketim açısından oldukça önemlidir. Barilla fesleğenli Pesto sos geleneksel parmesan peyniriyle üretilir. Bu peynir lezzetli olduğu gibi birçok farklı yemeğe de yakışan lezzete sahiptir. Özenle kurutulan fesleğenler özel bir karışıma eklenerek harmanlanır. Cam kavanozlara ayrılarak müşterilere sunulur. Cam kavanozu ile sağlıklı bir depolama imkanı elde edebilirsiniz. Buzdolabında ürünü muhafaza edebilir ve dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz. Aynı zamanda kavanozun içerisinde kalanı saklayabilir ve bir sonraki makarna yapımında kullanabilirsiniz. Gluten ve koruyucu içermeyen Barilla fesleğenli makarna sosu oldukça lezizdir. Şeker ilavesi bulunmayan bu ürünü dilediğiniz makarnada kullanabilirsiniz. Böylelikle tüketim ihtiyaçlarınızı çok fonksiyonlu bir şekilde karşılayabilir, sağlıklı bir lezzete sahip olabilirsiniz.

Lezzetli Yapısıyla Barilla Fesleğenli Cenovese Makarna Sosu

Lezzetli Yapısıyla Barilla Fesleğenli Cenovese Makarna Sosu

Makarna sosları, makarnalarınıza lezzet katar. Tadı ve kokusu ile müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilen Barilla markası, eşsiz sosunu müşterilere sunar. Pesto Genovese makarna sosu 190 gr halinde satışa sunulur. İdeal boyutu sayesinde yaptığınız makarnaya göre sos kullanımını kendiniz belirleyebilirsiniz. Böylelik kullanım kalitesini artırabilirsiniz. Ürünün içerisinde ayçiçek yağı, fesleğen, kaju fıstığı ve parmesan peyniri gibi birçok lezzetli malzeme bulunur. Buna ek olarak mısır lifi, süt proteini, şeker ve doğal aroma vericiler kullanılır. Bu sayede lezzetine lezzet katar. Yazın tadına varabileceğiniz bu efsane sos sayesinde eşsiz bir makarna hazırlayabilirsiniz. Barilla fesleğenli Pesto Genovese makarna sosu 190 g, açıldıktan sonra 5 gün içerisinde tüketilmelidir. Sadece makarnaya değil tost, sandviç ve tavuk gibi birbirinden farklı yiyeceklerinize de katabilirsiniz. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Pesto Genovese makarna sosu 190 gr yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Trendyol sayesinde ürünü inceleyebilir ve uygun fiyatlarla kolayca satın alabilirsiniz.