Baseus Katlanır Handheld Akıllı Telefon Gimbal Stabilizer Control Smartphone Gimbal Gri

4.587,28 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Baseus Katlanır Handheld Akıllı Telefon Gimbal Stabilizer Control Smartphone Gimbal Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Coofbe Satıcı Ünvanı: COOFBE E-TİCARET HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211141268400001 Vergi Kimlik Numarası: 2111412684
    Bu ürün Coofbe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baseus Katlanır Handheld Akıllı Telefon Gimbal Stabilizer Control Smartphone Gimbal GRİ. Baseus Katlanır Handheld Akıllı Telefon Gimbal Stabilizer SUYT-D0G Baseus Katlanır Handheld Akıllı Telefon Gimbal Stabilizer Control Smartphone Gimbal SUYT-D0G Akıllı takip ile hiçbir anı ıskalamayın! Akıllı takip sistemi yüzleri ve nesneleri otomatik olarak seçerek net görüntüler kaydetmenizi sağlar. Profesyonel çekim deneyimi yaşamak için titreme önleme özelliğine sahiptir. Otomatik hareket izleme özelliği sayesinde mükemmel anlar kaydedebilirsiniz. Katlanabilir ve taşınabilir tasarıma sahiptir. İster dikey ister yatay şekilde kullanabilirsiniz. Çok açılı çekime elverişlidir. 4500mAh pil kapasitesine sahiptir ve full şarj ile yaklaşık 12 saat kullanılabilir. Metal kol sarsıntı önleyici özelliğe sahiptir ve stabildir. Bu sayede mükemmel videolar çekebilirsiniz. Altı eksenli sensörü kontrolü bulunur. Malzeme: PC + Alüminyum alaşım Bağlantı Arayüzü: Type-C Boyut: Kapalı: 140*115*64mm, Açık: 263*129*46mm Bluetooth: Bluetooth 4.0 Çalışma frekansı: 2.400GHz-2.4835GHz Pil: 21700 lityum iyon pil Pil kapasitesi: 4500mAh Enerji: 16.65Wh/3.7V Şarj ortamı sıcaklığı: 5°C-35°C Çalışma ortamı sıcaklığı: 0°C-40°C Ağırlık: 330g Maksimum Voltaj: 5V Maksimum Akım: 1.5A Şarj Süresi: 2,5 saat Çalışma Süresi: 12 saat Uyumlu Telefon Özellikleri: Ağırlık:

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver