Battunique Mini 1080p Hd 32 Gb Hafıza Kartlı Kamera Çocuklar Için Dijital Fotoğraf Makinesi

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Battunique Mini 1080p Hd 32 Gb Hafıza Kartlı Kamera Çocuklar Için Dijital Fotoğraf Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: jupi Satıcı Ünvanı: MESUT YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9570323995
    Bu ürün jupi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mini 1080P HD Kamera Çocuklar İçin Dijital Fotoğraf Makinesi Yeşil pembe mavi Renk Seçeneğiyle Ürün Tanıtımı & Özellikleri: Ürün Tanıtımı: Ekran 2.0 inç. Küçük, göz kamaştırıcı tasarım El daha rahat. Kolay kullanım tasarımı. Çocuk alışkanlıkları için daha uygun. Uzun bekleme, elektrik dolu. Oyuncak kameranın birden fazla işlevi vardır: çocuklar fotoğraf çekebilir, dijital ses kayıtları, videolar yapabilir ve oyun oynayabilir. 5 farklı filtre efekti, 15 dahili fotoğraf çerçevesi efekti, çocukları meşgul tutmak için yaratıcılıklarını en iyi hale getiriyor. ?Çocuklar için mükemmel? küçük eller için kompakt, her yerde taşımak için uygun, ambalaj taşınabilirlik için dayanıklı bir kordon dahil, çocuklar için mini kamerayı boynuna asmak için tasarım. Kazara damlalar için güçlü vücut. Çocuklar tarafından kontrol edilmesi ve fotoğraf çekilmesi kolaydır. ?Çocuk dostu ve sağlam? çevre dostu yumuşak silikon toksik olmayan malzeme, koruyucu darbeye dayanıklı kabuk, çocuklar için dayanıklı ve güvenli, onlara fotoğraf çekmek veya çocuk kamera ile video kaydetmek için rahat bir yol sağlar. Çocuklar için daha iyi kayıt mutlu bellek , 16GB hafıza kartı dahlli ve şarj edilebilir lityum pil destekler, sadece anahtar anahtarını açın, daha sonra fotoğraf çekme eğlencesinin tadını çıkarabilir, çocuk için kullanımı kolaydır. Önemli ipucu: ücret yetişkinler veya yetişkinlerin monitörü altında kullanılmalıdır. Bir doğum günü, karne ve yeni yıl hediyesi olarak harika bir hediye, görünüm moda ve güzel, isteyebileceğiniz tüm aksesuarlarla geliyor Ürün Özellikleri: LCD: TFT2.0 inç Lens: lens 1G 3 P Odaklama aralığı: 0.5 m-sonsuz: Yakınlaştırma: 4x dijital Zoom Sahneler: otomatik, gece portresi, gece manzarası, manzara, spor, parti, plaj: Fotoğraf çerçevesi: destek Görüntü boyutu: biçim: JGP tanımı: VGA ? 1M ? 2M ? 3M ? Video: Format: AVI boyutu: QVGA, VGA ?, 720P ? 1080P kare hızı: 30fps Çekim devam: açık/kapalı: Yakalama modu: kapalı, 2 saniye, 5 saniye, 10 secon Beyaz Blacnce: otomatik, gün ışığı, bulutlu, akkor, floresan: Flaş: otomatik, flaş açık, anti-kırmızı göz, flaş kapalı Keskinlik: standart Görüntü kalitesi: süper ince/ince/standart Otomatik kapanma: otomatik kapanma: Dil: çoklu dil (çince, İngilizce, japonca, korece, rusça ve benzeri): Pil: 600 mAh: arayüz kartı: Maximum16GB TF kartı Not: Paket içeriğinde Sd Kart Yoktur. Paket İçeriği: 1 adet mini çocuk kamerası , 1 adet USB şarj kablosu, 1 adet taşıma boyunluk, 1 adet kullanım klavuzu.

Ürün Özellikleri

  • Bellek Kartı Tipi SD
  • Fotoğraf Çözünürlük 20 Mp ve Üzeri
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver