Baycombine35 Eşofman Takımı

449,25 TL
Beden:
S
M
L
XL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Baycombine35 Eşofman Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Baycombine35 Satıcı Ünvanı: ZEYLÜL TEKSTİL LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998185114600001 Vergi Kimlik Numarası: 9981851146
    Bu ürün Baycombine35 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].

Ürün Özellikleri

  • Kalıp Slim Fit
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Baycombine35 Eşofman Takımı Ürünleri Trendyol'da!

Koşuşturmalı bir hayatta bazı zamanlar rahat kıyafet kombinleri tercih edilir. Bunların arasından sıklıkla kullanılan eşofman takımları ise her yaşa hitap eder. Rahat hareket etmeyi sağlayan bu kıyafetlerin arasından tercih yaparken kumaş ve tasarımına dikkat edilir. Baycombine35 beyaz tişört siyah eşofman takımı bu iki unsur bakımından öne çıkan bir üründür. Kaliteli materyali ve kesimi sayesinde rahat hareket etmeyi sağlarken şık bir görüntü de sunar. Yaz aylarında rahatlıkla kullanabileceğiniz bu takım alt ve üst olmak üzere iki parçadan oluşur. Birlikte kullanabileceğiniz veya ayrı ayrı kombinleyebileceğiniz bu takım uzun ömürlüdür.

  • Siyah ve beyaz renklidir.
  • Eşofman altı ve tişört bulunur.
  • Hava alan ince bir kumaştan imal edilmiştir.

Baycombine35 Eşofman Takımının Özellikleri Nelerdir?

Baycombine35 Eşofman Takımının Özellikleri Nelerdir?

Baycombine35 beyaz tişört siyah eşofman slim fit takım hemen hemen her erkeğin tercih edebileceği bir kıyafettir. Rahat ve sportif giyinenlerin günlük hayatta vazgeçilmezi olacak bu eşofman takımı hem şık hem de rahat bir seçenektir. Ürünün büyük bir artısı uyumlu parçalardan oluşmasıdır. Bu sayede aldığınız ürünü kombinlemek zorunda kalmazsınız. Diğer yandan bu iki basic parçayı farklı kombinlerinizde de kullanabilirsiniz. Bu durum da Baycombine35 beyaz tişört siyah eşofman takımına işlevsellik kazandırır. Erkekler için giderek yaygınlaşmış slim fit tasarım tekniği bu eşofman takımında da bulunur. Vücut yapısını olduğundan daha iyi gösteren bu takımda renk olarak ise siyah ve beyaz yer alır. Beyaz tişört ve siyah eşofman altından oluşan ürün, bahsi geçen özellikleri sayesinde evde, sporda ya da dışarıda geçen zamanlarda rahatlıkla kullanılabilir.

Baycombine35 Eşofman Takımı Kaliteli midir?

Baycombine35 beyaz tişört siyah eşofman slim fit takım oldukça kaliteli bir materyalden imal edilmiştir. Bu ürün hem kaliteli hem de rahat kullanılan bir yapıya sahiptir. Materyalinde yer alan pamuklu kumaş dokusu alerji ve hassasiyete yol açmaz. Bu kıyafet, pamuklu kumaşı ve ince dokuması sayesinde cildin nefes almasını sağlar. Bu sayede havanın sıcak olduğu dönemlerde rahat bir şekilde kullanılabilir. Kaliteli kumaş dokusu sayesinde ürünü uzun yıllar kullanabilirsiniz. Kıyafetlerde en sık karşılaşılan sorun kumaşın dokusunun bozulmasıdır. Bu takımda yıkama ve ütü talimatlarını dikkate alırsanız pamuklanma, tüylenme gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Baycombine35 beyaz tişört siyah eşofman takımı zamansız tasarımıyla her yeni moda akımına uyumlu bir şıklığa sahiptir. Baycombine35 beyaz tişört siyah eşofman takımı yorumlarını okuyarak ürünün kalitesi hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Baycombine35 Eşofman Takımı Rahat mıdır?

Baycombine35 beyaz tişört siyah eşofman takımı rahat giyinmeyi seven erkeklere hitap eder. Günlük hayatta ve spor yaparken kullanılabilen bu tasarım, kullanıcıların hareket alanını genişletir. Eşofman altının ağı geniş yapıdadır. Bu genişlik paçalara doğru daralır. Esnek kesimli kumaş dokusu bacaklarınızı sıkmaz ve her zaman yüksek konfor sunar. Aynı zamanda lastikli bilek kısmı, konforunuzu artıran bir diğer detaydır. Bu model kesimler vücudun da fit gözükmesini sağlar. Çoğu proporsiyona uygun olan bu kesim S ve XXL aralığında farklı beden yapılarına göre tasarlanır. Eşofman üstü ise dar kesimli basic bir tişört olarak göze çarpar. İnce kumaşı sayesinde yaz aylarında terlemeden rahatlıkla tişörtü kullanabilirsiniz. Baycombine35 kombin1 eşofman takımı içerisinde bulunan bu iki parçanın avantajı ise ayrı ayrı olarak kullanılmasıdır. Tişört ve eşofman altı, sade tasarımları ve siyah-beyaz renk seçimi sayesinde dolabınızdaki çoğu kıyafet ile uyum sağlayabilir. Rahat kullanabileceğiniz bir eşofman takımı arıyorsanız Trendyol üzerinden bu seti birkaç tıklama ile satın alabilirsiniz.