5
Haşere İlacı kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

maxforce Blattanex Karınca Granülü

120 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
5 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

maxforce Blattanex Karınca Granülü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÜSTÜN TARIM Satıcı Ünvanı: FLORA ANGORA ÇEVRE SAĞLIK İLAÇLAMA PEYZAJ DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388076139200018 Vergi Kimlik Numarası: 3880761392
    Bu ürün ÜSTÜN TARIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bayer blattanex karınca granülü, karınca mücadelesi için geliştirilmiş, çok sayıda karınca türüne karşı etkili, granül şeklinde kullanıma hazır bir yemdir. Benzersiz içeriği sayesinde karıncalar için cezbedicidir. Bayer karınca granülünü uygularken dikkat edilmesi gerekenler: Karınca problemleri çoğu zaman önemsiz görülse de çok kısa sürelerde istilalara dönüşebilir ve yaşam alanlarında rahatsızlığa sebep olabilir. Her ne kadar karıncaların zararsız oldukları düşünülse de özellikle hastane enfeksiyonlarının ve birçok hastalığın taşıyıcısı olabildikleri için karıncalarla mutlaka mücadele edilmelidir. Karınca mücadelesinde özellikle yem formülasyonlu ürünler ön plana çıkmakta, bunlar kullanılacağı yerler ve ortamın risk değerlendirmesine göre tercih edilecek kullanılabilmektedir. Uygulama şekli: Karınca granülü içerdiği şeker sayesinde karıncalar için cezbedicidir. Ürün uygulandıktan sonra, karıncalar yemi yuvalarına taşırlar ve yemi yuvadaki diğer karıncaların da yemesini sağlarlar, böylelikle tüm koloni kontrol altına alınır. Karıncaların yeme daha hızlı ulaşmaları ve daha etkili bir mücadele sağlanması için, ortalıkta varsa açık gıda maddesi kaldırılmalı ve gıda kırıntıları ortamdan titizlikle uzaklaştırılmalıdır. Uygulama yapılacak alan, karıncaların gezindiği ve beslendiği alanlar olmalıdır. Karınca granülü, karıncaların görüldüğü yüzeylere, çatlak, yarık, delik, köşe, yuva girişleri ve diğer saklanma alanlarına sulandırılmadan direk serpme olarak uygulanır. Karınca problemi sonlanıncaya kadar ürün temizlenmemelidir. Yemin tamamen tüketilmesi durumunda uygulamanın tekrarlanması gerekmektedir. Tam kontrol için 2-3 hafta sonra uygulama tekrar edilir. Uygulama alanı olarak, muhtemel tüm kolonilere yemi ulaştırmak için, karıncaların görüldüğü birden fazla alanın seçilmesi tavsiye edilir. Dikkat! Uygulama sırasında mutlaka eldiven takılmalıdır. Uygulama alanı seçilirken, çocukların ve evcil hayvanların kolaylıkla ulaşamayacağı yerler tercih edilmelidir. Başka bir insektisit ile karıştırılması ya da başka bir insektisitin uygulandığı yerlerde, aynı zamanda uygulanması önerilmez. Ürün, gıda maddeleri ve hayvan yemlerinden mutlaka uzak tutulmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Form Sprey
Geri Bildirim Ver